- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
Csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy iPhone 4 óta megjelent alma közül mindegyikkel volt dolgom. Az összes kamerája zörgött! A jelenlegi S5-nek a kamerája nekem nagyon halkan zörög ha megrázom a telefont. Mondjuk el tudom képzelni, hogy van olyan aki direkt rázogatja és figyeli mennyire zörög. Számomra az ilyen emberek szánalmasak akik állandóan a hibát keresik mindenben. Örüljenek már annak, hogy megtehetik, hogy majd kb. 200.000 Ft-os készülékkel szaladgálnak.
-
Parallaxis
addikt
Hát igen. Meg az sem mindegy hogy itt úgy lett megoldva hogy húzógotanod kell.
Hát igen, ezen a téren nagyjából 10 évnyi technológiai különbség van a két készülék között.
Bár arra lennék kíváncsi ha esetleg ez tönkre menne az iPhone-ban akkor mennyiért cserélnék
Semennyiért, a teljes készüléket cserélik ilyenkor.
(Mást nem is tehetnek, mert biztonsági okokból az olvasó kötődik az adott készülékben lévő SOC-hoz, másikkal nem is működik és másik olvasó sem azzal.)illetve hogy utána hogy oldod fel pl a ujjlenyomatos zárat.
Ha adott ideig nem használod a készüléket, vagy ha sokszor eredménytelenül próbálkozol, akkor belépési kódot kér.
-
UFC
aktív tag
Bocsánat kicsúsztam a szerkesztési időből.
Meg nézzétek már meg mire küldtem a videót.
"Hülyeség. Azok a vízcseppek akkor kerültek az akkufedél alá, amikor a vizes készülékházat szétszedi az ember, le lett írva párszor."
Erre a kommentre reagálva küldtem hogy tökéletesen megtörlik a hátulját és úgy is van alatta vízcsepp. Szóval semmi trollkodás nem volt csak megint nem tetszik egyeseknek az igazság.
Ettől még nem lesz baja a készüléknek mert mint fentebb is írták a gumiperem védi meg, viszont addig be tud jutni pár csepp. Azt a részét is megvitattuk hogy ha beázik akkor tök mindegy mitől és hogyan ázik be mert úgy is annak annyi.
-
Criton
veterán
Mondjuk ez nem annyira igaz, sok S5 ismerősöm pl vízcsap alatt tisztítja, és mondták, ha szárazra törlik a hátlapot, és leveszik, akkor belül még soha nem láttak vízcseppet (ha meg van, akkor sem történhet semmi, mert ha megnézzük, akkor belül is van még az elektronika felett bőven anyag, ami szerintem meggátolja, hogy bármi bemenjen olyan területre, ami sérülhet a víz által.. )
Meg ha jól emlékszem, itt a topikban is volt valaki aki már berakta vízbe, mert így a legegyszerűbb a tisztítása. -
ystuc
aktív tag
S3-am ötödik szervizelése helyett kaptam csereutalványt, abból lett S5-ösöm. Szóval igaz, hogy előfordul ilyesmi, de úgy gondolom, hogy korrekt a Samsug, amit ad a telefonnal, az minden úgy is van, ahogy ígérik.
Hogy az emberek nem merik betenni a vízbe a telefont, érthető, én sem szívesen tenném, ha víz alatt akarok filmezni, arra ott van GoPro-m. De megnyugtató, hogy ha esetleg vízbe ejtem, vagy ráfröccsen egy nagyobb adag víz, akkor nincs miért aggódnom. Mondjuk YouTube-on van pár víz alatti használatú videó, szóval működhet a dolog.
És ehhez egy sztori: Bár nem minden napi eset, egy ismerősöm S4-ese kiesett a pulcsija zsebéből, bele a piszoárba, pont a legrosszabbkor, vagyis kapott nedvességet... Természetesen be is ázott neki, és a garanciát nem tudta érvényesíttetni. De azt hiszem, hogy ha egy S5-öse lett volna, akkor most boldogabban használná a telefonját. Tudom, nem mindenkivel esik meg, de volt rá példa... -
Kékes525
félisten
Ez olyasmi lehet, mint a vízálló óra. Ha csak simán rá van írva az igazából csak csepp álló, ha az van ráírva hogy 50m-ig, akkor az néhány métert jelent a valóságban. Ezek reklámfogások. Szerintem csak csepp álló, azaz például esőben is használható. De nyomás alatt, azaz víz alatt már rizikós.
-
[P]laci
senior tag
ha jól értem a logikád, akkor ha egy Samu telón megröccen a TW, az a TW szoftveres hibája (azaz a Samu hibája), de ha a RR3 akad be az S5-ön, akkor is az S5 szar (és nem aki azt a szoftvert írja)? érdekes logika.
Egyszerűen szerintem arról van szó, hogy még nem minden optimalizált erre a HW-re, ez simán benne van a pakliban mindig. -
Prevent
aktív tag
Nemúgyvan , hogy minél több feliratkozó, annál többen látják a reklámot, és ezután kap pénzt a csatornatulajdonos(nem is keveset)?
És ebből a pénzből veszik a telefonokat amit felgyújtanak, szétverik és hasonlók.Aztán lehet a komolyabb csatornáknak ingyen adják
Akinek meg nincs szinte feliratkozója és így csinálja az simán csak gazdag és hül*e
-
Prevent
aktív tag
Két esetben vesznek az emberek fém telefont: 1, Prémium minőségérzet miatt
2, véletlenülVolt egy Omnia 7-esem anno. Nem szép látvány mikor kopik róla a festék.
Inkább: GG3 kijelzőüveg, matt gumiszerű hátlap(S5 vagy note3 és semmiképp se a lakkozott csillogó műanyag ami már ránézésre is karcolódik, és a keret legyen MINŐSÉGI fém és ne a lepattogzó műanyag. Számomra ez a tökéletes
-
-
mycso
veterán
Sajószentpéter, Üveggyár (illetve volt üveggyár)
-
Gabesz11
tag
Egyik se volt elofizus,jo aron vettem mindegyiket,mostanaban csak telefonon netezek es nagyon zavart hogy kicsi. Ha jon az iohone 6 es jo meret lesz akkor ugy is cserelek.i 5s utan fura picit de nincs vele problemam. Vanbak benne olyan dokgok amiket apszolut tudok ertekelni de van ami furcsa kicsit,csak megszokas kerdese. Ez addig kiszolgal boven anig jon az i6
-
-
Bayzee5
tag
Valaki elárulná, hol lehet tetten érni ezt az áresést? Az S4-re is ezt mondja mindenki, hogy mekkorát esett az ára, ehhez képest a szolgáltatói ár csak mostanában kezdett esni igazán, rendes két éves samsung garanciásat pedig én nem láttam 145e alatt, de S5 bejelentés előtt ez még 170e körül volt.
Hol lehet normális garanciával ennél olcsóbban megvenni? -
már szerepel az s5 a my samsung regisztrációs listáján, de telefonon is intézhető a dolog.
volt már ilyen, hogy megjelenéskor nem vitték fel azonnal, például az s3 lte esetén, amit ráadásul függetlenül nem is árusítanak hivatalosan az országban, hanem csak és kizárólag a telekom által, de kérdésre elmondták, hogy telefonon is kivitelezhető a samsung ügyfélszolgálatán, illetve felvitték a regisztrációs listára is. -
Csapoati
nagyúr
Ember, nekem nincs, nem is volt es valoszinuleg nem is lesz Samu telefonom, valamit en sem tartom nagy elorelepesnek az S5-ot az S4-hez kepest. De ettol meg gaz ez a mezesmazos modon eloadott fikazasod, meg hogy teged amugy nem zavar stb stb. Felfogtuk elsore is a velemenyed, nem kell ide M8 video, mert igy mar csak szimpla trollkodas.
-
Peterson_
addikt
Figyelj.
Te meg tudhatnád, hogy nem ok nélkül teszem szóvá.
Ha véletlenül tényleg a megfelelő formában fogalmazol kritikát, hát tedd, nincs ezzel semmi gond.
De azért fizetett hirdetéses konspirációkat elhinteni itt-ott, meg nyilvánvaló Samu unszimpátiával folyamatosan hangoztatni a véleményed Samu témáknál kissé meredek.
Flame lesz belőle, ezt kár is kozmetikázni.
De tényleg, úgy fórumozol ahogy akarsz, csak ne csodálkozz, ha letrolloz még a főszerkesztő is... -
Leskin
tag
Nagyjából egészében egyetértek az MA tesztel, ugyanazokat tapasztalom. Üzemidő brutál jó s4-hez képest, vízben nem fürösztöttem, ujjlenyomat egy baromság, használhatatlan, pulzusmérés minek, az uj gyorsinditos beállitasos felület nem tetszik, toucwizet nem használom, kamera uberfasza, jatszani nem jatszok, de biztos docc nelkul megy, nagyjabol mindent leirtak az ma tesztben
Jah! z1 compact az uber nalam "smoothságban", csak sony a hatalmas also kavara francért nem tud fizikai gombot tenni , a virtualis gombok miatt nem komálom egyedül a sony-t + jelenleg androidban szerintem az s5 a legjobb kamcsi, ami NEKEM az egyik legfontosabb tényező. -
Csapoati
nagyúr
"Viszont az üzemidő, a vízállóság és az összességében korrekt kamera számomra három olyan dolog, ami az én véleményem szerint az Ajánlott felé billenti a dolgot. Akik számára ezek nem fontosak, ők vegyék úgy, hogy csak Tetszett jár a telefonra."
Ez a rész megvan? Vedd úgy akkor (ha ezek nem számítanak), hogy ez csak Tetszett.
-
Peterson_
addikt
Talán mert úgy viselkedsz mint egy troll.
No nem mondom, hogy az vagy, hisz Te csak leírod a véleményed.
A véleményed az oldalról, amit használsz(olvasol/írsz) , hogy fizetett hirdetéseket csinál.
Még a véleményed egy általad utált gyártó bármelyik termékéről.
De azért erős olthatatlan vágyat érzel, hogy mindig újra megjelenj és keresd a kákán a csomót.
Mondtam egyszer neked, hogy majd szólok legközelebb.
Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar lesz.
Nézz kicsit magadba, mert gáz amit előadsz. -
Csapoati
nagyúr
Ha részrehajlással vádoljátok a MA-t, akkor minek olvassátok el a tesztjeiket és minek jöttök szajkózni, hogy "a tudjuk kik miatt kaptak jobb ajánlást a tudjuk mik"? Vagy ettől jobban megy az alvás?
Amúgy én is elhagynám a plecsniket, ott van a teszt, az alapján mindenki el tudja dönteni, hogy számára milyen az adott cucc. Aki meg csak az utolsó oldalra ugrik és a minősítés alapján választ készüléket, az meg is érdemli.
#448: Ebből most az a tanulság, hogy ne csapkodjuk kalapáccsal a telefonunkat?
#449 AS: Nana, tudjuk kik pénzelik őket is.
-
-
lowzor
veterán
Ezen nincs mit nézni. 1 év garanciát adni egy minimum 220 ezer ft-ba kerülõ telefonra finoman szólva is pofátlanság.
Az iphone is ugyanolyan eséllyel elromolhat, mint a samu, lévén elektronikáról beszélünk. Ráadásul Samsung, LG, Sharp, Toshiba alkatrészek alkotják, szóval nincsenek benne különb komponensek, mint a Samsung-ban. -
Xero
nagyúr
-
a másik témában is írtad korábban, ott is lereagálva, de; iphone esetén csak a szolgáltatónál indul újra az 1 év jótállás, a függetlennél nem!
a samsung prémium garancia okés, néhány szélsőséges esettől eltekintve, de ott is jellemzően inkább a visszaélések miatt, amikor a leejtett telefon kerete lepattogzott, és a tulaj mindenáron a kijelző beégetésével akarta azt cseréltetni...stb. igaz, még így is sok embernek orvosolták az amúgy nem garis problémáját a jótállás keretében!
azt a bizonyos céget kár volt említened, legalábbis részemről, de ezt inkább nem kommentálom...nozs23; megnézted a linkelt teszteket? azonos feltételek mellett az s4 is jobban bírja a nexus 5-nél, az s5 meg pláne!
írhatsz bármit, hogy te milyen módon használtad, ha másik oldali módot nem ismered...
azért hirdetik jó akkumulátoros üzemidővel az s5-öt, mert tudja is, jobb az s4-nél, a nexus 5 meg labdába sem rúg mellette.
a gsmarena nem szentírás, de azonos feltételek mellett tesztelnek, korrekt módon, ez már bebizonyosodott az évek során.
az viszont jelent valamit, ha szinte minden oldal kihozza a gsmarena által is mutatott különbözeteket, nem? -
tényleg semmi értelme összehasonlítgatni, de ha már muszáj; olcsóbban (15 - 20 e ft) vehetném meg bármilyen konstrukcióban az s5 típust, mint tettem az az 5s esetén egy hónapja.
olcsóbban is több, mint dupla (12 + 12 + 2 hónap) időintervallumú jótállást ad rá a samsung, ráadásul teszi azt prémium szolgáltatásban!
nem mindenkinek jön be annyira a fém, hogy csak azt használ.
a fémnek is kompromisszumos a használata, bárhogy is nézem, cserébe dupla eu sar értékeket látok.
közben szerkesztetted a hozzászólásodat, így inkább nem folytatom...nozs23; valóban? úgy is, ahogy ők tesztelték? nem tudhatod, hogy milyen feltételek mellett ment annyit...
nexus 5; link és s5; link
a bő felét tudja a nexus 5, mint az s5. -
én esetlegesen igen, ha közben nem vettem volna másmilyen telefont az s4 után.
a jó akkumulátoros üzemidő - főként a kijelzős használaté, jellemzően böngészek - a vesszőparipám, és az s5 odavág az s4-nek.
hasznosnak tartom az ipxx védelmet, nem rossz dolog, ha esőben/havazásban sem kell félve elővenni a telefont, meg fedett helyre menekülni - már ha épp van hová -, amikor hívás érkezik, vagy nyugodt szívvel bevinni a fürdőszobába egy zuhanyzás/fürdés idejére, ha fontos hívást vár az ember, mert nem kell olyan sokáig szárazra törölgetni a kezemet, hogy közben bontja a vonalat a hívó fél, számot meg nem ír ki a készülék.
jelenleg nélkülözöm az ipxx védelmet iphone 5s alatt, de örülnék neki, illetve s4 alatt is örömmel éltem volna a lehetőséggel, előtte az xperia z alatt hasznosnak bizonyult, azt az egy tulajdonságot sajnáltam elveszíteni, de ugye a kompromisszum...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged