Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Sziasztok! Szeretnék a már 4 éves S5-ömbe új gyári, azaz eredeti Samsung S5-ös akksit és eredeti gyári Samsung füstszinű(más férfias szín is jó lenne csak eredeti legyen) szilikon tokot, mert az is megadta magát! Speedshopban kerestem, de semmi, csak gagyi után gyártott! Honnan tudnék rendelni?
-
MrTwister
őstag
válasz
gainwardgs #33074 üzenetére
Engem is dühít a dolog, szerintem júniustól hamarabb nem fogják kiadni. Mivel T-s kártyával használom amúgy is, de egyébként gyári független a telefon, megunom aztán rátolom a T-s MM-et. De június elejéig még mindenképpen várok, hátha kiizzadják addigra végre magukból ezt a *&@{]ff romot!
-
MrTwister
őstag
válasz
helixP #32820 üzenetére
Világos, különbözőek vagyunk így szép az élet. Én ha veszek egy új alaplapot rögtön azzal kezdem, hogy bios-t frissítek rajta, minden játékomon mindig figyelem, hogy legfrissebb patch legyen, bár steam ezt megteszi automatikusan, windows 10-et rendszeresen frissítem, stb. Ha valaki nem szereti a változást azt is megértem.
Én viszont akarom a változást! XEH MM hol vagy már!!!???
-
MrTwister
őstag
válasz
santa clause #32817 üzenetére
Azért a jobb akkumulátor kímélő funkciót(Doze mód) nem mondanám lópikulának, amúgy innen mazsolázhatsz: [link]
-
MrTwister
őstag
válasz
Vitaqo #32799 üzenetére
"gőzerővel dolgoznak a független updaten" ezt a fals dumát. A Vodafone meg a T-mobile biztos magának csinált a nulláról egy firmwaret, hát persze. Ez azt a híres problémát juttatja eszembe,hogy "Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?"
Természetesen már rég készen van, csak valami engedélyeztetési gondja van, vagy csak egyszerűen odabennt valakinek nincs kedve/ideje az "enabled OTA update" gombra kattintani a központban.... Csalódott vagyok, mert május elejéről volt szó, főleg, hogy tudom, hogy kész van, meg van, csak mi nem kaphatjuk meg. Hiszti OFF
-
MrTwister
őstag
válasz
WildBoarTeam #32789 üzenetére
Jó hallani akkor megnyugtató válaszokat, bár amennyit ülnek a független romon(szerintem május vége-június elejétől hamarabb nem kapjuk meg) addig még 23-szor kikalapálják ezeket a hibákat illetve, addigra még több Telekomos és Vodás "teszter" tapasztalata gyűlik fel, amiből levonjuk a következtetést, hogy érdemes e frissíteni vagy nem....
-
MrTwister
őstag
-
MrTwister
őstag
válasz
SteveJobs #32727 üzenetére
Nekem is csinált már ilyet, a telefonom független, de a T-Mobil hálózatán használom.
helixP: ez valóban így volt eddig, hogy a szolgáltatók kotlottak eddig rajta heteket néha 1-2 hónapot is, ezért is meglepő ez most és ilyenkor az emberfia összeesküvés elméleteket gyárt, mert amúgy meg tehetetlenül sóvárgunk az új rom után, hogy a fene esne a felelősbe aki visszatartja a jól megérdemelt romunkat!
-
MrTwister
őstag
válasz
tzsolesz #32720 üzenetére
Nyílván tejel a T-Mobile meg a Voda az exkluzivitásért, így a függetlent egyelőre visszatartják mivel annak jóval kisebb a piaca, mint a szolgáltatósoké, Telenor meg ha sóher akkor így jártak az ügyfelei. Szvsz ennyi a történet, mert ez természetesen így igaz, hogy a független szoftverből faragnak szolgáltatósat a nagy mobilszolgáltatók, tehát az egyelőre ott porosodik az egyik szerveren valahol jó mélyre elásva, talán jövő hónap elején csak kilökik nekünk a pórnépnek is....majd kiderül.
-
MrTwister
őstag
válasz
feelurself #32713 üzenetére
Hölgyeim és uraim tegyék meg tétjeiket!
Kijön ma a függetlenre az MM? Esetleg Telenorra hamarabb? Ki mit tippel?
-
MrTwister
őstag
Gondolom a héten már hiába várjuk a függetlenre az MM-ot majd talán jövő héten....
-
MrTwister
őstag
Nem is ez lett volna igazából a kérdésem hanem az, hogy az S5 ki tudja e használni, hogy a drágábbik írási sebessége 80 MB/sec az olcsóbbé csak 20MB/s. Mert ha az S5 beépített kártya olvasó/írója nem tudja a nagyobb sebességet akkor visszafogja a gyorsabb írási sebességű kártyát és akkor felesleges érte kiadni plussz 10 ezret.
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ki használ közületek 128GB-os kártyát az S5-öséhez? Megy vele minden gond nélkül?Sokat videóznék rá! Komplett esküvő stb. Ezt a kettőt néztem ki magamnak: ez gyorsabb de jóval drágább [link] és nem tudom, hogy tudja e az S5 az UHS-1-et, a másik olcsóbb, írásban gyengébb [link] -
MrTwister
őstag
Ma lesz megjelenés Telnorra vagy függetlenre? Ki mit tippel? Az én tippem, hogy Telenorra egy darabig még tuti nem(max 1-2 hét múlva), függetlenre már megjött volna ha lenne, nem hiszem, hogy délután adnák ki....
Talán holnap, vagy azután vagy azután vagy.... -
MrTwister
őstag
válasz
mjani1172 #32301 üzenetére
Ezt az infrát olyan mostohán kezelik, egyik zászlóshajóba belerakják, aztán következőből kiveszik, aztán megint belekerül, úgy mint az S4 barométerrel, meg saját hőmérséklet szenzorral jött, aztán S5-ben persze kihagyták, mi a fa*ért kell kiszedni belőle azt a fejlesztést amit egyszer beletettek, nekem addig nem lesz új csúcsmodellem amíg ezeket vissza nem pakolásszák.
Marshmallow: Vodafone, T-Mobile, szerintem órákon belül Telenor is, a tisztelt függetlenre fejlesztő csapat elaludt!? Jó reggelt MM-ot akarunk! Köszi!
-
MrTwister
őstag
Ezért kell S7-re váltani!
Nálam ez két dolog miatt bukik el, borzalmasan sokat kellene ráfizetnem, tehát plussz pénz nem egyenlő plussz gyorsulás&szolgáltatások arányával, a másik, hogy nincs benne infra, amit én nagyon sokat használok, képcsöves TV, iskolában projektorok vezérlése, UPC-s DVR-ek,klíma, stb. Emiatt nálam hiába lesz később olcsóbb, az infra hiánya miatt nem opció, hátha S8-ba visszakerül, ha nem hát nem akkor marad az S5 az idők végezetéig vagy míg végleg ki nem kopnak a környezetemből az infrával vezérelhető cuccok!
-
MrTwister
őstag
válasz
modd3r #30977 üzenetére
Akkor összességében egyelőre nem bántad meg. Nálam a kamera nagyon fontos, így már itt elvérezne nálam a telefoncsere, a kijelzőjén csodálkozom az OLED felsőbbrendűségéről mindig ódákat zengettek és most leveri egy IPS?
A frissítés dicséretes, a Samu nem tudom mit t*köl már ennyit.... -
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Alig 3 hónapos üveg kijelzővédő üvegfóliám nemes egyszerűséggel csúnyán berepedt egy pár mm-en(felrakással együtt 2 db ezres volt, úgyhogy csodát nem vártam tőle) a kistáskámban hordott kulcscsomómtól. Most vennék rá valami brutál strapabírót, ár nem izgat csak bírja.(fél év alatt 2 fólia+ez az üveg, ablakon kidobott pénzek) Tempered Glass XProtectorokról itt nem jót olvastam, erről a Nillkinről mi a tapasztalat: [link] Ebayről azért nem akarok mert az kb. 1 hónap mire ideér annyit nem várok rá. Tényleg Alliről gyorsabb, esetleg van itthoni gyorsabb beszerezhetőség is? Esetleg más márka ami nektek is bevállt? -
MrTwister
őstag
Ez mitől lehet, kérlek segítsetek!
Kezdte azzal telefonom, hogy a gear fit managert frissíteni kell. Nosza hajrá. Igen ám, de ezt képtelen abbahagyni. Hiba nélkül lefrissíti, aztán kezdi elölről, hogy megjelent a gear fit új verziója és, hogy frissíteni kell a Gear Fit Kezelőt, ezt napjában 10-szer de lehet 20-szor is eljátssza. Félelmetes, már lassan 2-3 hete ezt csinálja. Most meg elkezdte a legújabb hülyeségét: ha rányomok a home gombra feldobja ezt az ablakot alul: "kezdőalkalmazás kiválasztása"
A három választási lehetőség:
TouchWiz kezdőképernyő
Gyerek Mód
TouchWiz gyors kezdőképernyő
kiválasztom az első lehetőséget és utána rányomok, hogy "Mindig" (ugye "ne csak egyszer"), de füle botját se mozdítja, ha ismét rányomok home gombra kezdi elölről. Frusztráló nagyon!
Olyan mintha elszállt volna az oprendszerben az a "tároló" vagy konfigurációs fájl, ami a Samsungos cuccok beállításaiért felelős, mert ugye a Gear Fit Manager és a Touchwiz is samsungos rendszer alkalmazás.
A kérdésem a következő, a telefon újrarakásán kívül mit tudok tenni? -
MrTwister
őstag
Nincs türelmem várni a szolgáltatós BOC7-et, ha feltolom a T-s telefonomra a független XEH-t, akkor vacakolni fog az LTE-hálóval meg a hívásokkal, tehát itt is bűvészkedni kell a csc-vel vagy felrak, örül, használ? :-)
-
MrTwister
őstag
Mikor jön már az új T-mobilos ROM? Valami infó róla?
-
MrTwister
őstag
válasz
alldaybig #4818 üzenetére
Ez nem egy külön csatlakozó, hanem az USB3-as csatlakozó része. Ha szereztek hozzá USB3-as kábelt látni fogjátok miről beszélek. A gyári az csak USB2-es, ezért használja csak az USB3-as egyik felét.
segesdil: lehet, hogy az AccuWeather widget használja vagy valami más gyárilag telepített...
-
MrTwister
őstag
válasz
Giorgio1313 #4428 üzenetére
Ez pontosan így van!
Fólia ügyben: bementem a helyi mobiloshoz(Top Mobile) 10 perc alatt hibátlanul, szösz és buborékmentesen felrakta a fóliát. 1000 v. 1500 Ft volt, felrakással együtt 2500 ha jól emlékszem. Nem matt mert az torzítja a színeket, hanem fényes egyszerű fólia. Lassan már 3 hónapja fent van de semmi gond nincs vele.(kopp-kopp) -
MrTwister
őstag
válasz
Giorgio1313 #3504 üzenetére
Rendszergazdai jogokat ad a telefonnak. Néhány alkalmazás, legalábbis amik jobban beletúrnak a telefon lelkivilágába azok kérik ezt a jogot, ilyen pl. a Titanium Backup Pro, Root Explorer, stb.
-
MrTwister
őstag
válasz
ForRedGlory #3455 üzenetére
T-mobilosra is felmegy minden gond nélkül vagy csak függetlenre?
-
MrTwister
őstag
válasz
Intel q8200 #3417 üzenetére
Érdekes ez a hiba, nálam sem jött elő szerencsére soha még, remélem nem is fog. Úgy látszik ez is példányfüggő, valami érintőképernyő túlérzékenység lehet vagy ilyesmi...
-
MrTwister
őstag
válasz
Yogibear974 #3204 üzenetére
Nálam még szerencsére nem. Kifejezetten stabil a szerkentyű
!
Pedig nyúzom rendesen. Jut eszembe szilikon tokot vegyetek hozzá feltétlenül, nekem Samsung füstüveg színű átlátszó szilikon bumperem van, eddig vagy 2-3-szor mentette meg a telefont az összetöréstől. 1-szer betonlépcsőn landolt kijelzővel lefelé kb. 2 méterről, kutya baja nem lett. Egyszer meg kőpadlóra bukfencezett, ezt is megúszta. Harmadjára szobában nagyot esett vagy 1 m-ről, de kutya baja se lett. Az is igaz, hogy van rajta kijelzővédő fólia is első perctől. Ez nem gyári, de nem is matt hanem fényes. Engem nem zavar, megszoktam. Matt állítólag megváltoztatja a kijelző színhűségét, a fényes meg ugye tükröződik, de a két rossz közül még mindig ez a jobb. Amivel nem tudok megbarátkozni, hogy a fólia kivágásainál felgyülemlik a kosz(szösz,por,stb.) ez egy picit kellemetlen mindig kitisztogatni.
-
MrTwister
őstag
válasz
ForRedGlory #2161 üzenetére
A végén tiszta skynet lesz az S5-ök felhívják egymást és elcsevegnek:
-Hi Galaxy!
-Hi Galaxy!
:-D -
MrTwister
őstag
válasz
ForRedGlory #1909 üzenetére
Mi az ami elérhető itthon, vagy, hogy konkrétabb legyek: Mi az ami nem?
Látom 50 dolcsis paypal sajnos nem...
-
MrTwister
őstag
válasz
Parallaxis #1886 üzenetére
Akkor itt ezek az adatok hibásak lennének? [link] Te hol találtad ezt az adatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Új Apple kellékek (töltő, EarPods, kábel)
- Apple iPhone 15 128GB Black. Független. 100% Akku. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple. Független. Hibátlan. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Keresek Samsung Galaxy S23 5G, 256gb dobozos garist Beszámítással
- Redmi note 10 4+2/128GB dobozos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest