Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.

2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Használta már valaki az telefont Vr szemüveggel?
-
mistvan68
tag
válasz
vscotina
üzenetére
Szia!
Az impedancia általában 16-40 Ohm között mozog ezeknél a fülhallgatóknál.Az érzékenységnél minél nagyobb,annál jobb,lehetőleg 100dB felett legyen,de ha sikerül 110dB felettit venned az még jobb.
Ha most head szettes az a fülhallgató,amivel halk a telefonod,akkor ott a mikrofon és a test vezeték fel van cserélve,gyárilag két féle van,ezért nem egyezik nálad.Ha viszont nem head szettes,akkor nagyon érzéketlen,amit most használsz.Bár én a két szál felcserélését látom inkább hibának.
Ha nem érdekel a mikrofon,akkor viszont vehetsz sima 3 pólusú fülest is(test,jobb,bal).
Viszont ha az sem zavar,hogy nagyobb egy füles,akkor én egy szószerinti fejhallgatót javaslok,leglább 40mm átmérőjű membránnal.(Audiotechnika,Sennheiser,Akg,Monster,Sony,stb.)Üdv.István
-
vscotina
aktív tag
szervusztok!
Most jutottam egy ilyen telefonhoz, és szeretnék hozzá venni egy sportfülhallgatót. Viszont nem tudom, hogy hány ohmos és mekkora érzékenységűt célszerű keresnem. Amit eddig használtam egy másik telefonhoz, az nagyon halkan szól még a legnagyobb hangerő mellett is. Ezért azt gondoltam, hogy nem jó hozzá. Tehát találok e bárhol arra vonatkozó adatot, hogy ehhez a telefonhoz milyent célszerű választani? Illetve gyárilag milyen füles van hozzá mellékelve? Minden segítségnek nagyon tudok örülni.
-
captainnemo
senior tag
válasz
modd3r
üzenetére
Kösz a tájékoztatót. A kamera lep meg a legjobban, mivel a sonytól nem ezt várnám. Nekem régebben volt egy akkor csúcs sony telefonom és emlékszem megdöbbentem milyen rossz képeket csinál. A tesztekben ugyanakkor meg előkelő helyen van. Ha a kamera minősége nem annyira fontos, egy cm13-al ez a telefon rakéta. Ha lenne olyan kamera szoftver ami pariban van a gyárival, azonnal feltenném.
-
MrTwister
őstag
válasz
modd3r
üzenetére
Akkor összességében egyelőre nem bántad meg. Nálam a kamera nagyon fontos, így már itt elvérezne nálam a telefoncsere, a kijelzőjén csodálkozom az OLED felsőbbrendűségéről mindig ódákat zengettek és most leveri egy IPS? 
A frissítés dicséretes, a Samu nem tudom mit t*köl már ennyit....
-
szkury
aktív tag
Lehet, hogy elmozdul az érintkezőnél ahogyan rárakom a hátlapot.

-
szkury
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy vki próbált már ilyen qi töltőszettet?
[link] -
modd3r
őstag
feelurself, MrTwister, Y72:
Sziasztok!
Közel két éve volt már meg az S5-öm, amikor is egyre többször kezdett foglalkoztatni egy esetleges csere gondolata. Még mindig túl nagynak találtam a fizikai méretét, döcögős volt a TW, és nem utolsó sorban a Samsung frissítési-politikája is kiverte nálam a biztit. Aztán jött a lehetőség, hogy a munkahelyem révén nagyon kedvező áron tudtam telefont vásárolni a magentás szolgáltatónál, akik egyébként a Z5-öt és a Z5 Compactot is gyárilag függetlenül árulják.
Nos, a tapasztalataim egy nap után:
Ez a 4,6 hüvelyk az ideális méret számomra egy telefonnál. Nem érzem, hogy a zsebemben van, mégis kellemes fogású. A rendszer nagyon pörgős, semmi akadozás, tényleg teljesen más, mint a Samu gyári 5.0-ája. A Snapi 810 miatt picit melegszik a készülék, de egyáltalán nem vészes. A két kijelző ég és föld. Egymás mellé téve az S5 kijelzője fakónak és picit sárgának tűnik nekem a Z5C-hez képest. A Sony tegnap kezdte el kitolni rá a Marshmallow-t, szóval nemsokára viszonylag friss rendszert kap a telefonom, jelenleg 5.1.1 van rajta. De hogy ne csupán jókat mondjak róla, a kamerája az S5-höz képest botrányosan rossz. A kamera-szoftver az S5-éhez képest átgondolatlan, túl bonyolított katyvasz, szerencsére bármikor lecserélhető. Az elkészült képek pedig köszönő viszonyban sincsenek az S5 tűéles, gyönyörű képeivel, sajnos. Ennyit röviden a váltásról, nagyon jó telefonnak tűnik a Z5C, bár anno az S5-öt is nagyon szerettem.
Sziasztok! -
gyuri2008
veterán
válasz
Handball94
üzenetére
Igen majd májusban.
-
Handball94
senior tag
S6 edgére most adtak ki Telenoros 6.0.1-es androidot, talán mi is sorra kerülünk előbb-utóbb

-
gyuri2008
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Pedig egy páran már panaszkodtak itt a fórumon erre a bugra.
-
Vitaqo
senior tag
Nálam a gyári hátlappal nem írja. De van 3 ilyen eredeti samsung tokom, és mindegyikre feldobja. Szerintem is ROM hiba, és nem az érintkezőé.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Sajnos ez a G900FXXU1BOJ1_G900FOXX1BOJ1_XEH rom hibája,az az egy bug.
Nekem is rendszeresen kiírja,már megszoktam -
Jack Oneill
veterán
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Mindig nem szabadna írnia. Nálam csak telefon bekapcsoláskor írja.
-
Syd69
aktív tag
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Hátlapot mindig írja...
-
WildBoarTeam
senior tag
Sziasztok!
Hátha tudtok tanácsot adni. Pár hónapja lettem tulaja egy S5-nek. A microUSB takaró fedél elég hamar megadta magát és pár hét után azt figyeltem meg, hogy a töltést is érdekesen veszi, elég precízen kellett bedugni a töltőt.
Tudom, hogy érdemes lenne kicserélni benne a modult, de a "könnyebb utat választva" lecseréltem a hátlapot (és pótoltam a kis takaró fedelet), hogy vezeték nélkül tudjam tölteni. Jól is működik, de valamiért folyton azt nyígja a teló (kb minden 3. feloldásnál), hogy igazítsam meg a hátlapot a megfelelő vízszigetelés miatt.Már többször leszedtem, visszatettem, kitakarítottam, ellenőriztem minden érintkezőt, körbenéztem nagyító alatt a széleket (tökéletesen passzolnak), de ugyanúgy feldobja az üzenetet. Sőt, a régi hátlapot visszarakva is jelezte. Szerintetek mi okozhatja és mi lehet rá a megoldás?
-
modd3r
őstag
feelurself, MrTwister: Köszi szépen, holnap írok róla pár sort.
-
modd3r
őstag
Két évnyi S5-özés után elegem lett a Samuból, léptem sziasztok!
-
SteveJobs
őstag
válasz
pzolika9512
üzenetére
Pròbàltam az aicp de nem sikerült.
Jò uton halad ez a Norma rom de holnap leszedem mert tele van hibàkkal.Custom rombòl melyik jò mert kèrdeztem itt pàr napja de nem igazàn ìrtak vissza. -
pzolika9512
aktív tag
-
SteveJobs
őstag
válasz
pzolika9512
üzenetére
Kb 1 òràja raktam fel a Norma romot 14 perc mire feltelepült.A knox nem tudom,hogy ugrott-e.
De van benne hiba azèrt pl nem tudok bele menni a kijelző menüjèbe vagy a hangerőbe.S7 menüt hozza. -
takric
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudok eltávolítani egy általam létrehozott mappát Android 5.0 alatt?
Létrehoztam egyet az alkalmazások menüben, de ha el akarom távolítani, akkor azt írja, hogy a benne lévő programok is el lesznek távolítva a rendszerből.
Ki tudom valahogy venni előtte a programokat a mappából? (próbáltam, de nem sikerült)
Köszi! -
jookomak
őstag
válasz
scorpio74
üzenetére
Még jó, hogy egy konkrét típust sem írtál...Zte skate, meg alcatel (ha abba az időben volt) nem volt csúcsmodell. S3 (4,5, nyóc) meg az. Akkori áron 100 ezer forint különbséggel. Most pedig pont nincsenek ekkora különbségek azonos árszinten levő telefonok között, legyen az samsung, vagy huawei.
Teszem hozzá én is samsungos vagyok, ugyanakkor az a véleményem, hogy inkább egy régebbi zászlóshajó, mint egy újabb középkategóriás, hiába tudják papíron elvileg ugyanazt. -
scorpio74
tag
válasz
helixP
üzenetére
Semmit nem hasonlítok össze semmivel. Elfogult vagyok, mert csak azt látom, hogy aki nem samsungot használ, az csak szenved. Főleg a kínai szarokat választók, mert ugye azok olcsók!!! Én is elég sokat szívtam a kínaiak miatt, mert nem tudnak egy normális, megbízható telefont kiadni, mind cserben hagyott, amikor adatokra volt szükségem, a supportjuk meg egy szar!!!! Amióta megvettem az S3 LTE-t, azóta még jobban rajongok a Samsungért. Drága telefon? Ez relatív, a kínai csúcsmodellek is 120 körül vannak. Akkor már inkább S5, mint bármelyik kínai szar. 120 000, sőt 108 000 egy S5-ért nem sok!!!! Sőt az S6-ot már 135-ért lehet kapni, tehát, mi is a drága?
-
pzolika9512
aktív tag
hali

ezt a 6.0-as romot fel lehet rakni knox ugrás nélkül ?
mert itt olvasgattam, de láttam olyat is hogy fel, meg hogy nem 
-
scorpio74
tag
Nem értem, hogy miért kell mindig a legújabb androidot használni. Én a KK rommal is bőven el lennék, csak hát jön automatikusan rá a LP. KK alatt is ugyanúgy mennek a játékaim, a menetrendek, a térképek... Én nem vennék mást, soha mást, csak Samsungot, Az S sorozatból!!! mindent verő, a legjobbak! Amúgy van egy erősebb S5-ös is, az S5 Plus. Az első telóm egy ZTE Skate volt, utána Alcatel, szar volt az összes. A huawei és aLenovo is egy rakás szar. Huawei anyámnak van, apámé volt, de már 1 év után döglődik. Apám vett Lenovo-t, csak szenved vele, most könyörög és gyűjti a pénzt, mert intézek neki egy A5-öst! Samsung mindenek felett!!! Megvettem az S3-at, imádtam, aztán S3 LTE, még tökéletesebb. mostanában gondolkodtam el rajta, miért is kellett az S5D nekem? Mondjuk a vízállóság az jó és szükséget a mindennapokhoz és a két kártyahely a mobilnetemhez.... amúgy az S3 LTE bőven elég lett volna. Először az S5 Noe-t akartam, de már régen akartam 2 kártyásat. Kínai telefont soha, fényévekre vannak a Samsungtól és a támogatásuk nagy nulla!
-
Y72
aktív tag
válasz
feelurself
üzenetére
Alapból nem vettem volna samsungot, huawei minden szempontból szimpatikus, csak 1 problémám van vele: nincs egyik normál méretű modelljükben sem barométer.
Ha ez az opció fontos, nem marad más csak Samsung, LG, Sony csúcsmodellek. Mindegyiknek megvan a maga hibája... Most xiaomi Mi5 jó választás lenne, de mire itt kapható lesz S7-nek is lemegy az ára. -
törölt tag
válasz
Mi a Manó?!
üzenetére
Szerintem érdeklődj te. Ha eddig nem jelentkeztek, akkor ott valami baj van.
-
warezxts
senior tag
A Lolli egyébként jobban aksizabáló mint a KK?
-
Mi a Manó?!
tag
Kb. 1 hónap után regisztráltam újra otthoni szervíz szolgáltatásra a telefont, hátha most hajlandóak felhívni és kijönni...!?
Azt tudja valaki, hogy milyen munkarendben dolgoznak? Mely napokon és mettől-meddig? -
SteveJobs
őstag
válasz
Mi a Manó?!
üzenetére
A frissìtèsekkel jön ez a google fejlesztők hibàja.
Nàlam ugyan ez a gond. -
Imdre
aktív tag
válasz
g.killer
üzenetére
Szia. Nekem ugyan ez a hiba volt. Azzal a különbséggel, hogy nekem mindegyik módban csinálta.
Garanciában kicserélte a házhozjövős szerviz, bár mikor nézte éppen nem volt reprodukálható a jelenség
Fokozatosan, egyre magasabb fényerőnél is villogott, meg besárgult. Gariztasd szerintem. -
g.killer
aktív tag
Sziasztok! kb 1-éve vagyok boldog tulajdonosa egy s5-nek. Ezen a héten előjött egy elég furcsa hiba ha az automata fényerőszabályzás be van kapcsolva a képernyő szépen fokozatosan elkezd villogni, egyre nagyobb változásokkal majd átcsap sárgás villogásba abban a pillanatban viszont eltűnik ahogy kikapcsolom az autómódot. Plusz ma még akkor is előjött amikor az aksi 5%-on volt. Ezt mi okozhatja? Ha kell van videóm a jelenségről.
A válaszokat előre is köszönöm!

-
törölt tag
válasz
h_benjamin
üzenetére
Nem, az másfajta S5 volt. A miénk a G900F.
-
modd3r
őstag
válasz
h_benjamin
üzenetére
Dehogynem. A Samsungnak már nem vagy fontos, miután megvetted a termékét!
-
törölt tag
válasz
h_benjamin
üzenetére
Igen.
-
h_benjamin
aktív tag
[link]
Samsung Galaxy S5 – 2016. május Most komolyan?! -
feelurself
aktív tag
válasz
Tybike81
üzenetére
Nem tudom,mert nem vagyok egy nagy fotozgatos valami. Persze sok kepet lovok,de a tobbseg haverok, buli, kutya-macska,csalad stb. Szal semmi komoly igenyem nincs ezugyben. Mukodjon es kesz kb.
Pro: ujjlenyomatolvaso veszettul gyors es pontos.
Az emui tenyleg remek, ki kell probalni. Ezer meg egy olyan ficsor van,amit samsungek csak custom rommal tudnak.
Dts sound.. Vegre ki tudom hasznalni az AKG fulesem.
Premium anyaghasznalat
Jobb hivasminoseg
Nagyobb akksi(gyengebb vas,ergo jobb uzemido)
3GB ram. bar en nem esek hanyatt tole, de valoban nem tolti ujra annyit az appokat, mint az S5.
Ips kijelzo.. Kinek a pap, kinek a paplan, de nekem az ips mindig is jobban bejott. Kulteren sokkal olvashatobb a G8 kijelzoje,mint az S5-e. Ergo a maximum fenyero biztos, hogy jobb. Betekintesi szogekre meg ott az amoled,hadd lassa mindenki a tomott buszon epp kivel mit hogy..
Kontra: Csuszik !
Az S5 utan, ha megfogod a G8-at,olyan mintha szappant fogdosnal. Ezt orvosoltam egy masik hatlapi foliaval.. Igy egesz jo.
Nincs ra custom rom aradat. Bar a CM most keszul ra..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
warezxts
senior tag
Egyébként ha lesz*rom a knox-ot (nincs már rajta gar úgysem), akkor is az Alexandr romját ajánlanád? Jó aksiidő, eredeti rendszerre hajazó (S-health, meg van s-view tokom) gyors romot keresek. Most a bevezetőben ajánlott kitkat van fent. Egyenlőre a 6.0-ás, meg CM vonal kilőve.
Egyébként az ebayes s-view ezerpárszáz ft-os tokot ajánlom mindenkinek, mert a kiálló home gomb folyamatosan benyomódott a zsebemben és hívtam boldog-boldogtalant. Most a google cardboard miatt vissza raktam ideiglenesen a gyári hátulját, gyorsan eszembe jutott miért is kellett másik tok, miután visszahívott rokonom hogy miért kerestem és nem szóltam bele

-
Tybike81
őstag
válasz
feelurself
üzenetére
A G8nak mennyivel rosszabb a kamerája az S5höz képest?
Tudnál róla az egészről pro és kontra írni valamit? -
ngabika92
tag
Jah és a 6.0 beta-t honnan szedtétek le?

-
ngabika92
tag
válasz
Yogibear974
üzenetére
Sziasztok!
Már egy ideje nézem a fórumot, nemrég kaptam egy ilyen telót, és érdekelnek a mókolások (minden eddigi androidos telóm előbb vagy utóbb átesett rooton, romcserén), de ezzel még nem merem megkockáztatni. Ill nekem is ezt csinálta pont ma hogy pittyent majd háttérkép a stok-ra. Mi lehetett ez akkor?
Mának is jelentkezett ez? 
-
Yogibear974
senior tag
Töltés közben csippant egyet a teló, mintha pl. bontotta volta bt.-t a gearral.
Megnézem telót és eltűnt a háttérkép. Visszaváltott alapra. Nem tudom mitől lehetett.Ilyet még nem csinált! Nincsen valami eseménynapló v. valami, mint a winben?! -
laslie92
senior tag
Sziasztok kb 3 hete használom a béta mályvacukrot. Leírom a tapasztalataimat hátha valakit érdekel.
Odinnal tettem fel a KNOX 0x0
A rendszer látszik,hogy béta mert van benne pár bug.
- Megnyomom a kijelző vagy a középső gombot nem villan fel a kijelző vagy csak 5 6 másodperc után.
-A kamera nagyon lassan exponál.
- A hívásnál sokszor kilép valahova máshova de közben hívsz.
- Ami a legbosszantóbb ha olyan helyre mész ahol nincs térerő utána egész nap nem lesz ha nem indítod újra a telefont. -
Pozitívum.
Jó akku idő. Ugyan olyan használatal mint 5.0 án 20ű% több marad az akkuban estére. ( persze így is töltőre teszem)
- Nagyon jó a beépített játék

Kicsit gördülékenyebb a menü meg a fájkezelő galéria stb..
Én azt mondom ha hibákat kijavítják akkor nagyon jó lesz ez a 6.0 Én már rajta hagyom még nem lesz hivatalos verzió mert qa hibák ellenére is azt mondom hogy semmivel nem rosszabb mint az 5.0 és ha netán később érnék haza vagy bármi okból tovább kell használnom a telót mint egy átlagos napon akkor legalább az akku bírni fogja.
-
tibomass
újonc
Sziasztok. Legyen kedves valaki segítsen abban, hogy hol tudok vásárolni gyári fekete Qi hátlapot. Köszi előre is.
-
SteveJobs
őstag
Jó ez a 6.0.1 de lassú nekem!!!
Mondanátok valami custom romot ami pörgős.6.0,1-be
-
migabi24
nagyúr
válasz
feelurself
üzenetére
Én is hüvelyre váltottam, és végre azt kaptam a pénzemért amit vártam, prémium külső, igényes szoftver
-
feelurself
aktív tag
válasz
128bit
üzenetére
Segitek,egy G8-ra csereltem az s5-ot es ha fizetnenek se adnam a Samuert. Valahogy a gyengebb vas ellenere se marad el az S5-tol sebessegben es az Emui sokkal tobbet nyujt,mint a touchwiz. Eloszor feltem tole,de remek telefon.
Gogo huawei.A frissitesrol meg annyit, hogy mar tavaly regesreg elmondtam, hogy le lesz szarva az s5.. Akkor meg lehurrogtak,meg majd meglatjuk fele szovegeket kaptam. Hat tessek..

Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

úgy döntöttem hogy nem érdekel a knox (már meg van egy éve a teló) így felraktam a cm13-at
és szerintem nagyon jó, eddig nagyobb bugot nem találtam, annyit hogy ujjlenyomatnak búcsút kell mondani, de nem zavar, mert amúgy se használtam
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)