- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Carline #33398 üzenetére
Teljesen egyetértek, Telenorosként már egy XEH ketyeg a telón, pár nap távlatából teljesen jó döntés volt.
Csak pozitív javulásokat tapasztalok az én használati szokásom alapján, még az akksit kell megvárnom beálljon, de gondolkodom hogy a lépés számlálót mellőzöm, az talán sokat javíthat az eddig 22órás üzemidőmön. -
S. Laci
tag
válasz
Carline #33398 üzenetére
Igen, mindenki más.
Én viszont gyári Romot használok, így most örülök az ilyen kis változásnak is. Elhiszem, hogy vannak a gyárinál szebbek, jobbak, stabilabbak, de amíg garanciás addig Rootolni sem szeretném.
Szerk. :
A Good Lockot én is Novával használom, úgy tűnik jól megférnek egymás mellett. -
helixP
nagyúr
válasz
Carline #32653 üzenetére
Azt olvastam, hogy jönni fog a Plusra is, a többivel együtt elkezdték csinálni.
-
szakallasgy1
tag
válasz
Carline #29734 üzenetére
Ez a novarom sem 100as. De meg mindig jobb mint a gyari 5.0.2. Gyorsnak tunik. Az animaciok nem aladnak, laggot eddig nem vettem eszre ha pl tobb app futott egyszerre. Az 5.0.2 hajlamos volt erre. Alapjaban veve jo rom.
Az tobbfelhasznalos mod nehezen mukodik, ekkor leall egy ket app.
Az automatikus helyesiras sem mukodik, illetve a billentyuzeten sem jeleniti meg a kivalaszthato szavakat, pedig be van allitva. Csak egy fekete csik van felette.
Kisebb egyeb hibakat is veltem felfedezni. Az uzemido jobbnak tunik, holnap letesztelem. Van idom merf tappenzen vagyok
Ehhez is fognak frissitesek jonni?
A rom felrakas menete akkor mindig ugyanaz ha akarmilyen a telohoz illo romot teszek fel? -
-
szakallasgy1
tag
válasz
Carline #29483 üzenetére
Nekem gyári 5.0.2 van fent G901f és telefonon. Az üzemidő szerintem rosszabb, bár én nyúzom rendesen. Tegnap tettem fel. Elsőre használható a rendszer, de GPS és egyebek nem lettek kipróbálva. KB 20 perce vettem le a töltőről kB most 90% az aksi. Tehát 10% esett a szint 20 perc alatt. KB.
Nem tudom jó ez e. Szem az akku sem a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest