Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
santa clause #33521 üzenetére
Így van ilyet én is sokat olvastam már, a ragasztás elengedett
-
migabi24
nagyúr
válasz
feelurself #30902 üzenetére
Én is hüvelyre váltottam, és végre azt kaptam a pénzemért amit vártam, prémium külső, igényes szoftver
-
migabi24
nagyúr
válasz
tzsolesz #30873 üzenetére
A samsungnak a legagresszívebb a "cseréld le a telefonod mert ezt már leszartuk" politikája, elég megnézni az S5-el egy idős veteránokat pl a htc m8 amin már rég a 6-os droid dübörög és nem lett szoftveresen lepusztítva, tovább javították és megkapta az m9 extráit is
-
migabi24
nagyúr
válasz
Jack Oneill #30409 üzenetére
Te miről beszélsz? A Htc élen jár a frissítésekbe és a kiadott szoftver minőségébe, szinte mindig a nexus után a htc a 2, és az S5-el egyidős M8-on már rég a 6-os droid dübörög, és ota-n kijött frissítésről beszélek, nincs htc-m, nem vagyok fan se, csak tisztázni akartam
-
migabi24
nagyúr
válasz
feelurself #29973 üzenetére
Ha személyesen veszed nincs 14 nap, talán 3
-
migabi24
nagyúr
Itt se látom, hogy sokkal jobb lenne a kamera, de nem offolok tovább
-
migabi24
nagyúr
válasz
GordonSamway #25680 üzenetére
Melyik hardvere gyengébb? Proci ugyanaz, aksi brutál, 3Gb ram, szoftveresen meg agyonveri a samut, a kamera és a kijelző amibe picit gyengébb, de én akkor is elgondolkodnák rajta
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #26112 üzenetére
Olcsón bármilyen állapotba eladható, csak ár kérdése, én nem vennék hozzá + garit azért, hogy másnak jobb legyen mert senki nem fogja azt megfizetni neked, mire el akarod adni úgyse fog sokat érni, szerintem idén kifuttatják a szolgáltatók is, szerintem black fridayon is jelen lesz az S5 de ez csak tipp, a lényeg hogy 1 év múlva 50-et se fog érni használtan, lásd S4
-
migabi24
nagyúr
válasz
bringasisti #25799 üzenetére
Bármennyi készüléken használhatod, a lényeg, a google accountod, a 7" tabletre nem lehet felrakni
-
migabi24
nagyúr
válasz
sultansmith #23817 üzenetére
Ezzel a hozzáállással maga alatt vágja a fát, az hogy az S5 nem kapja meg egy dolog de az A széria most jött ki?
-
migabi24
nagyúr
Használ itt valaki wanam romot vagy adam kernelt?
-
migabi24
nagyúr
válasz
eladogeppc #23347 üzenetére
Mondjuk ezt jó, hogy leírtad, mert én rosszabbra gondoltam a felháborodás mértékéböl, szerintem nincs ebbe semmi különös előfordul, kollegám nemrég úgy járt milliós motort nézett ki, megnézte megbeszélték, másnap ment volna érte induláskor telefonált az eladó meggondolta magát, na az volt a kemény, ez csak kellemetlen
-
migabi24
nagyúr
válasz
Jack Oneill #22071 üzenetére
Szökőkutat ki ne hagyd, most jöttünk mi is nemrég haza a wellnessből :-)
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #22027 üzenetére
Szintén, évente vettem ezeket a gagyikat, aztán a gyári megoldotta a problémát
-
migabi24
nagyúr
válasz
Tybike81 #20978 üzenetére
Hol van az leírva, hogy ha elromlik a telefonod újra kell cserélni a gyártónak? Ha elvinnék a telefonod megjavításra és azt kapnád vissza akkor az jobb lenne? Mondjuk karcos a kijelződ és alaplaphibával elvinnék, visszakapnád a karcos telefonod megjavítva az jobb lenne? Kapsz egy karcmentes telefont, nem értelek, ez nem átverés hanem téged akarnak megkímélni attól, hogy hetekig nélkülöznöd kelljen a telefonodat, kicsit gondolkozz szerintem, mielőtt lázadsz, kérdezd meg egy sony fórumba, hogy vannak megelégedve a cordonnal
-
migabi24
nagyúr
válasz
feelurself #20934 üzenetére
De beenged bárhova root nélkül egy arra alkalmas fájlkezelő, csak módosítani nem tudsz
-
migabi24
nagyúr
válasz
feelurself #20930 üzenetére
A permissiont rosszul írtad rw-r-r a helyes
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #18050 üzenetére
Szerintem az sokkal durvább, hogy az S4 5.0.1-et kapott, ráadásul ördögűzőt se kell keresni mert démon mentes lett
-
migabi24
nagyúr
válasz
Jonathan92 #17943 üzenetére
Nem fogod tudni belecsempészni
-
migabi24
nagyúr
válasz
Jonathan92 #17799 üzenetére
Az androidnál azért nem így van, nálam a fél rendszer partició törölve van, knox+bloatware és a telefon hibátlanul teszi a dolgát, gyorsabb jobb az akuidő
-
migabi24
nagyúr
Turkáltam a telómba és mibe botlottam bele, hát a kamera démonba, szóval akinek rootolt a telója és szenved a démontól kipróbálhatja mi van ha kiiktatja ezt a fájlt
-
migabi24
nagyúr
válasz
#97246720 #17593 üzenetére
Csak nehogy megbánjátok, nekem is a szívem vágya volt a Note széria, megjelenés napján húzta is a zsebemet, 1 hónap küszködés után eladtam, mert hiaba jó a méretét nem tudtam megszokni, és nem a kezeléssel volt gondom, hanem a hordásával, ne legyen igazam, de mindjárt 2-őt venni, főleg egy nőnek, na majd kíváncsi leszek
-
migabi24
nagyúr
válasz
Jack Oneill #17568 üzenetére
Igen, rengeteg szemét marad
-
migabi24
nagyúr
Töltsétek az igo-t hamarabb megjött, nagyon igényes lett
-
migabi24
nagyúr
Ez lesz az antutu utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest