- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabika92
tag
válasz
riszter #31497 üzenetére
Nekem is kicsit rosszabb lett, gyorsabban merül, ill egy játél (kis alap játék, konkrétem fishermen fisher), felett megjelenített messegner fej nagyon de nagyon szaggat (előtte minden jó volt)
Ill a launcher is néha-néha hatalmasat laggol
Mindez a frissítés után jött elő -
S3RIOUS
tag
megpróbáltam frissíteni asszonykám galaxy s5-jének romját (galaxy project) ami sikeres is volt, csak a titanium backupos helyreállítás során ütközök elemzési hibába (parse error)
találtam a neten leírást hogyan lehet megoldani:
- ismeretlen forrásokat bekapcsoltam a biztonságnál
- a backup mappát is megkerestettem vele, azt is beállítottam
de ugyanúgy rossz a dolog, ötletek? -
embe
nagyúr
Tudom, hogy ez az S5 nem az az S5 amit mi használunk.....
De Trinidad és Tobagóban már 6.0.1 -es van a telójukon. -
Szombó
senior tag
Sziasztok.
A gyári böngészőbe hogyan tudnék fordítót beállítani?Mint pl. a Chromban van. -
helixP
nagyúr
válasz
szakallasgy1 #31489 üzenetére
Inkább az utóbbi. Totál random. Plusz bezavar a szolgáltatói "optimalizáció", ők általában még később szokták kidobni.
Kíváncsi vagyok, a DualSimmel mi lesz a helyzet, most ezt a kis updatet nagyjából mi kaptuk meg legelőször. -
szakallasgy1
tag
Akkor ez a frissítési mechanizmus hogyan is működik?
Tehát van több fajta galaxy s5. Galaxy s5 G900, G900F, stb. Nekem G901F-es van. Szóval minnél nagyobb úgymond a verziószám annál később jönnek meg az updatek?
Vagy ez régionként eltérő és pl függ attól, hogy pl Németországban más fajta S5-t adtak ki, és Magyarországon kiadott készülekek frissítése is másként zajlik?
-
helixP
nagyúr
válasz
Jack Oneill #31486 üzenetére
Ne haragudj, de ezt nem elég ott meg beszélni? Vagy ha itt, akkor legalább offban??
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Jack Oneill #31480 üzenetére
Új ikonok? Persze, más nem....Sajnos.
-
ttfgyb10
csendes tag
Sziasztok! A videók szemcsések,főleg az elülső kamerán felvettek,pedig a fényviszonyok jók.Tudtok valami megoldást erre a problémára,pld.egy progit(ha van).A teló 900F,BOJ1,telekomos.
Még egy kérdés: kell külön vírusirtó a telóra?
Köszi a segítséget. -
Cobrusz
senior tag
válasz
Jack Oneill #31480 üzenetére
Videón miért nem látszik?
-
helixP
nagyúr
válasz
Jack Oneill #31477 üzenetére
Csak a doze miatt van értelme.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Jack Oneill #31477 üzenetére
Dehogy lesz uj TW!
-
Cobrusz
senior tag
Nézegettem youtubon a 6.0-ás frissítést, hatalmas csalódás
Témázhatóságot, kamera beállításokat , új Ui-t nem kapunk.
Ez így nagyon nagy csalódás , kapunk lekerekített ikonokat azt hello.Lejár a gari , rögtön megy fel egy S6-7 ROM port.
-
majki69
csendes tag
T.Tagság!
Köszönöm hogy itt lehettem,átnyargalok S7 Edge kategóriába!Köszönöm a rengeteg segítséget! Kívánom hogy minél előbb a Marshalow legyen veletek!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden tagnak!
-
gyuri2008
veterán
válasz
Jack Oneill #31469 üzenetére
Szerintem is jó képek.
Lementek egy párat,utólagos engedelmeddel,jó lesz háttérképnek
Pl.az őszi falevelek tetszenek. -
balintka
addikt
válasz
Jack Oneill #31469 üzenetére
Ezek mind nagyon jól sikerült képek. Remek kijelzőidőket is értél el. Nekem eddig egyszer volt 6 óra, egyszer 5,5 óra (3 nap feletti készenléti idővel).
-
Jack Oneill
veterán
válasz
mjani1172 #31467 üzenetére
Szia! Igen,volt egy kisebb donteskeptelen idoszakom,de be kell latnom,megfelelo fenyviszonyok mellett az S5 kameraja siman egyenrangu az S7-tel. Lattam rossz es jo kepeket is. Ugyanez igaz a Mate 8-ra. Ott a tul nagy meret zavaro nekem,illetve a kamerajatol messze nem vagyok elajulva. Az S7-re visszaterve megdobbenve tapasztaltam,hogy a kijelzoje keskenyebb,ami nekem szinten zavaro. Az s5 szelesebb kijelzovel rendelkezik,habar mind ketto 5.1col. Szoval csak figyelgetem az ottani topikot kamera teren,de egyelore marad huseges telefonom az S5
-
mjani1172
addikt
válasz
Jack Oneill #31465 üzenetére
Látom aktív vagy az s7 topicba.Nem akartam beírni oda de az eddigi s7 fotók nagyon gyengék.Nézz be az edge topicba ott már szinte botrány van.
-
ngabika92
tag
válasz
Jack Oneill #31465 üzenetére
Nekem még nincs ott
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Jack Oneill #31462 üzenetére
Nekem is ott vannak ezek az alkalmazások a meglévők között. Ha telon belemész a play-be ott saját app -> Mind... Ott vannak mind csak mindegyikre azt írja ez az alkalmazás nem kompatibilis...
-
ngabika92
tag
válasz
Jack Oneill #31462 üzenetére
Nah, ebből te kaptál hamarabb frissítés mert nekem még nincs
-
Jack Oneill
veterán
Megjelent ket ujabb alkalmazas a Playben. Samsung voice recorder es Samsung Music.
-
ЯΞD
senior tag
Lenne egy érdekes kérdésem. Kaptuk ezt az Intelligens kezelőt. De én ezt sehol nem találom a play-ben. Sem a saját alkalmazásoknál. Honnan a csöcsből lehet ezt beszerezni? Milyen alapon frissül ha nincs a playben?
-
Clever0
senior tag
válasz
yodamester10 #31454 üzenetére
Érdekes, hogy a T-Mobile és a Telenor is ugyanaznap kiadta a BOJ és a BPC verziót is, de a Kies-ben csak az utóbbi van. Van olyan eset, hogy a BOJ-t kell feltenni a legutolsó helyett?
-
embe
nagyúr
válasz
yodamester10 #31454 üzenetére
Sajnos még az.
De hogy meddig olják ezt a toldozott-foldozott 5.0-t????
-
yodamester10
őstag
Jelezte a készülék,hogy jött frissítés,de itt még 5.0 van
[link] -
jookomak
őstag
Sziasztok! S4-em volt anno, extra sokgigás dropbox tárhellyel. 2 évre szólt, most fog lejárni. S5-höz járt ilyesmi? Tavaly augusztusban váltottam, jó lenne, ha tudnék erre is aktiválni valami hosszabítást. Lehetséges ez, nem tudjátok?
-
santa clause
aktív tag
Ma a kezem ügyébe került egy klón s6, és volt benne témázhatóság... Asszem ledobtam a szíjat!!
-
S3RIOUS
tag
Sziasztok!
Egy kérdés, tudom nem tartozik ide szorosan, de az asszonykám telefonján frissíteném a "Galaxy Project" Romot, viszont szeretné ha megmaradnának a programokban tárolt adataik, játékállások (pixwords és egyebek), ezekre milyen progit tudtok ami mindent lementene? Kérlek segítsetek
-
gyuri2008
veterán
válasz
Jack Oneill #31443 üzenetére
Mi az a Doze mode?
-
Jack Oneill
veterán
Elkezdtek kiadni mas regiora is a 6-os updatet. Mar nagyon varom...varjuk mind
Ja es benne lesz a Doze mode. Samu hivatalos oldalan irtak.
-
tothl
addikt
Sziasztok! Ugrott knox -os telot probalt mar valaki legaroztatni?
-
mjani1172
addikt
válasz
Jack Oneill #31439 üzenetére
Még a G5 amire kiváncsi vagyok.
-
-
mjani1172
addikt
válasz
Jack Oneill #31430 üzenetére
Szia!
Már írtam neked,nézd meg a teszteket,a Mate az árához képest kifejezetten rossz képeket csinál.
Én is nézegettem de nem láttam egy éles képet,így ez nem tetszik.Egyébként a P8 sem egy nagy szám, bármennyire is dicsérték.Fotóban a három nagy a jó.Iphone,LG,Samsung,a többi még csak szeretne jó lenni. -
cskamacska
addikt
válasz
Vitaqo #31434 üzenetére
Bár nem S5 hanem S5 Neo , de pár mérésem:
5 nap(+ pár óra) készenlét 1 óra 21 perc kijelzőidővel 21%, 2 nap 19 óra készenlét 5 óra 19 perc kijelzőidővel 20%, és per pillanat 3 nap 6 óra készenlét 2 óra 8 perc kijelzőidővel 53% töltöttségi maradék mellett áll meg.
WiFi folyamatosan megy(meg az Operát is vagy lekapcsolom vagy nem), kijelző minimumon, de automa bekapcsolva, szóval váltogatja a fényerőt, GPS / mobilnet / képernyő forgatás kikapcsolva, sötét téma zöld háttérrel Nova alatt. -
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
feelurself #31428 üzenetére
Akkor jol emlekeztem
A Mate 7 volt csak a kezemben,hat tenyleg iszonyat gyors. Uzemidoben nem ketelkedem. En egyedul a kameratol tartok. Tobb helyen olvastam,hogy az S5 kameraja kulonb kepeket keszit,egyelore ettol tartok egy kicsit. Meg gyujtom az infokat.
-
balintka
addikt
válasz
cskamacska #31416 üzenetére
Teljesen igazad van az akksi csere ügyben. Én is így gondolkodtam, de beláttam, ha most nem veszek gyári akksit, akkor 1 év múlva már lehet nem lesz. Arról nem is beszélve h tavaly (2015 végén) az S4-hez vettem gyári akksit és 2013 májusit kaptam. Most a speedshop az S5-hoz 2015 szeptemberit, azaz elég frisset küldött.
Szóval neten rendelve egyáltalán nem lehet kiszámítani h mikori gyártású akksit küldenek. Persze állásában is romlik keveset de úgy olvastam, hogy amíg nem töltöd, addig nem romlik számottevően. Persze ha 10 évig tárolod, akkor igen
. De talán 1-2 év még belefer. Annál tovább meg úgyse lesz meg az S5.
Ahogy én használom a telot, 5-6 naponta kell tölteni (3+ nap készenlét, 4-6 óra kijelzoido), szóval ez évi kevesebb mint 100 töltés mindenképp. Ilyen ütemben akár 3-4 év is lehet a gyári akksim elhasznalodasa.
-
feelurself
aktív tag
válasz
Jack Oneill #31415 üzenetére
Valóban nem. Nekem G8 van, de használtam Mate 8-at is egy rövid ideig és annyi a különbség, hogy iszonyat gyors, jobban bejön a formája, a kamera jobb és a 6 colt hamar megszoktam, élmény rajta a multimédiás tartalom.
Azzal a telefonnal nem nyúlsz mellé, azt garantálom. Én is elgodolkoztam a váltáson..majd nyáron születésnapomravagy előbb..attól függ, kibírom-e addig
még annyit hozzátennék, hogy szvsz a legjobb telefon manapság. Az emui remek, ujjlenyomatolvasó bődületesen gyors, az ips kijelző szerintem szebb, üzemidő ugyancsak kiemelkedő, stbstb.. Alig akartam visszaadni.
-
CyberJedi
tag
Nem Béta 6.0.1 rom végre, ugyanis 900M-hez kijött és 900F bootloaderét meg egyebeket társították hozzá: link.
Odinnal flash-elhető, Knox ugrik! Én 5.0 gyári rom-ra tettem fel, mindenfajta reset nélkül, minden megmaradt.
Odinnál az auto-reboot-ot NEM pipáltam ki, Flash Bootloader Update-t viszont IGEN!
Amikor Odin végzett, 10 mp-re kivettem az aksit. Utána vissza, bekapcs, és 5-8p múlva bent voltam a Marshmallow-ban.
-
embe
nagyúr
válasz
Clever0 #31417 üzenetére
Melyik T.Mobilos romot tetted fel? Mert én ezt tettem fel, és van benne.
-
-
lacuska74
tag
Tudtok valami jó autós tartót ajánlani a telefonhoz?
-
khorvat
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nálam 12óra alatt 90%-ot esett az akksi reggel 7 óta most van 10%-on, kijelzőidő 2,5 óra.
Mindez a frissítés előtt azért ennél fényesebb volt egyértelműen romlott az akksi idő nálam. Hard reset majd 6.0 után addig elszenvedek így a telefonnal remélem. -
Clever0
senior tag
válasz
Jack Oneill #31408 üzenetére
Feltettem a T-mobile-os ROM-ot, nekem sincs Samsung Internet for Android, a Play-ban sem. Jobb ez, mint az Internet nevű vagy a Chrome?
Amúgy 308 alkalmazást frissített. USB3-as kábellel volt a PC-re dugva, de nem tudom, hogy gyorsabb volt-e, mint USB2-vel. -
cskamacska
addikt
válasz
balintka #31399 üzenetére
Igen ha találok még normál áron, azaz a régebbi SE Store-os 8-10000 forint környékén 3500-as(és ha nagyon nem lesz akkor 2800-as
) feketét(vagy amilyen lesz
, de fekete elő-, fehér hátlap lükén néz ki, és a fehér mintha más anyagból is lenne) szerintem én is rajtaütök, de sajnos ez úgy lenne ideális, hogy legalább 1 évig használja az ember a gyári akkut, majd egy relatíve frissen(pár hetesen-hónaposan) gyártott csere akksira cseréli. Az akkuk álltukban is öregednek, ha nem is olyan vészesen mint használva, két éves csereakkuval nem lesz az ember sokkal beljebb.
jookomak: 2013 közepén a Lumia 520 fénykorában teljesen és tökéletesen igazad lett volna, az akkori Gingerbread/ICS alapú Cortex A5-ös borzalmakat magasról verte, kétmagos Krait fél giga rammal 13-ban középkat volt, és ennél nem volt akkor WP fronton rosszabb telefonjuk!
Csakhogy a progik és weboldalak gépigénye nőtt, WP alsó házában viszont szinte pöccre ugyanaz a hardver maradt azóta is, a kis kínaiak azóta elhozták droidra az olcsó SoC kánaánt, ha nem direkt egy "márkás szemetet" vagy "tényleg kínai kínait" vesz, akkor jobban jár az ember a droiddal. Kend komolyan Lumia 532 ajánlana Doogee X5 Pro helyett?
Mondanám hogy 550 helyett, de Win10 azon a vason igazi mazochizmus.
-
chros
őstag
válasz
Jack Oneill #31389 üzenetére
Ha jol emlekszem, par hete feelyourself irt 1-2 bejegyzest errol a telorol itr. Irj neki Pu-t, s kerd meg ujra szamoljon be itt nekunk
-
-
jookomak
őstag
válasz
Vitaqo #31411 üzenetére
Tényleg gyengébb egy alsó kategóriás telefon a 2 éves csúcsmodellnél? Wow. Még használtan is többe kerül az s5, mint a lumia. Ennyire ne ferdítsünk már, alap dolgokra tökéletesen használható egy wp-s telefon. Alsó kategóriás droidokat meg hülyére veri rendszersebességben, stabilitásban. Fb, net, email, chatprogramok mennek rajta, fényképező tűrhető. Akinek olcsó telefon kell, én mindig wp-t ajánlok droid helyett.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Jack Oneill #31410 üzenetére
Ennél még a legalapabb droid is jobban a felhasználóhoz van optimalizálva, ez sajnos ilyen. Viszont sebességben közel az S5-öt hozz. Néha laggol a win10 ami nem tetszik, de ettől függetlenül nem rossz. Ja és az üzemdő közel 3 nap erős használat mellett.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
gyuri2008 #31407 üzenetére
Nálam tegnap óta lett ilyen, lehet újra kéne indítani, vagy ki/bekapcsolni a telefont.
Viszont kicsit OFF: 1 hete használok egy másik telefont is, névszerint egy LUMIA 640 LTE-t. Hát srácok, tudom, hogy nem egy kategória, de visszasírom néha az S5-öt amikor a lumiát nyomkodom. KATASZTÓFA! Hardveresen gyengébb, sebességben majdnem ott van ahol az S5, viszont szoftverben a lollihoz képest (Win10 Mobile) sehol sincs.
-
khorvat
senior tag
válasz
Jack Oneill #31400 üzenetére
+1
Igaz én sohasem használtam, mindig Opera volt az alap böngészőm!
-
gyuri2008
veterán
válasz
Jack Oneill #31402 üzenetére
Nekem nem jelzett.
És nem is találom a play áruházban. -
gyuri2008
veterán
válasz
Jack Oneill #31400 üzenetére
Szia
Hol jelent meg?
A Play áruházon nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Rendszergazda topic
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest