Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Működik, csak rendszer akadást idéz elő
Összeveszik pl. a camera app-al, a VIBER esetleg valamelyik felhasználó szokás szerinti beállítása vagy része miatt!
Az S4 meg amúgy is más tészta!Még azt hozzátenném a tisztánlátás kedvéért, hogy nem állítottam sosem azt, hogy aki felteszi a VIBERT annak előjönnek a camera hibák, ugyanis bőven lehet felhasználás specifikus a gond
-
törölt tag
válasz
Bigyo13 #19895 üzenetére
egyet kell értem Bigyo13-al, nagy eséllyel a Viber számlájára írhatóak a kamera hibák, mivel nekem a Note4-en is fent volt teszt céllal és pont akkor állt be a kamera app mikor kellett volna... amíg nem volt fent, semmi kamera hiba nem volt és érdekes, a Viberrel installálása után 1-2 nappal megjelent
most kíváncsi leszek hogy meddig nem lesz majd, de ha előjön Viber nélkül akkor muszály lesz egy WD/FR*-t csinálnom mert valószínű a hibát okozó alkotóelem bent maradt a rendszerben....erre visszatérek pár nap múlva hogy mik a fejlemények, de akinek nem létfontosságú a Viber az lehet jobban jár ha megszabadul tőle...alternatív megoldásnak ajánlom a Skype-ot vagy FBM**-et, akinek meg FB problémája van az keressen rá és cserélje le Facebook Lite-ra, ehhez még FBM sem kell...
*wipe data/factory reset
**Facebook Messenger -
zeg74
aktív tag
Bigyo13 Úr.
Kollégám üzeni, hogy igen stabil az általad linkelt THM BOD3 rom! Semmi gond eddig vele.
Utoljára írtam a nevébe, mondtam neki, hogy most már regisztráljon a fórumon!
Végtére is nem vagyok a titkárnője -
Bigyo13
őstag
válasz
Gabber1981 #19809 üzenetére
Ajánlom az alábbi kettő Hsz-emet figyelmedbe kamera hibákkal kapcsolatban:
Itt írtam, hogy szerintem a VIBER az oka: szerintem...
Itt meg indokoltam: indokolás
Mivel Te is használtad, ezért hiába törőlted, nyomot hagyhatott... főleg, ha a fájljait nem törőlted le!
Valamint más miatt is előjöhet a kamera hiba, de FŐLEG a VIBER miatt van jelenleg továbbra is szerintem.. de már mások szerint is!Most kaptam az infót, hogy másik Samu telóra feltették a VIBER appot és EGYBŐL előjött mindkét kamera hiba, és eddig SOHA nem voltak ezek a hibák neki sem, ahogy nekem sem, mert nem használok VIBER-t!
Azért írtam ezt le, mert közvetve az S5 topikra is tartozik, hiszen ez egy globális Samsung teló gond! Nem csak S5 specifikus probléma!(#19896) zeg74: ohh
.. örülök, hogy neki is stabilan fut! Nekem is amúgy
-
Bigyo13
őstag
válasz
h_benjamin #19891 üzenetére
Szívesen!
ÖrülökMindenkinek írom, aki feltette a BOD3 általam linkelt szolg. ROM-okat!
Nem kell megilyedni, ezeket a Samsung fejlesztette és szolgáltatói "kiegészítés" van benne.. Android fejlesztésileg sem nyúltam bele, azért is HIVATALOS -ként mutatja a telefon!(#19887) Rocker1: szívesen!
Kiegészítés ODGx (#19888)-nak a 19890 Hsz-emhez:
A XEH BOD3 ROM-al rendelkező telóknál JELENLEG ODIN-nal, és max a leírásom II. pontja alapján lehet visszaállítani a gyári PIT fájl Repart betallózással a /preload partíciót, ha az 9,8MB lett!(#19893) Fifi: Köszi, igen ezt tudom, de én droidot írtam, ami alatt a STOCK firmware-t értettem
Gyári Androidban még nem láttam, hogy betették volna a kamera hang OFF lehetőséget a beállításokban.. sajnos
-
ODGx
tag
válasz
Bigyo13 #19890 üzenetére
Oh értem. Kezdek összekavarodni, hogy kinek kellene egy közelebbi felmenőjét emlegetnem a gagyin működő BNL9 ért... (szolgáltató, samsung vagy google?) Meg úgy az egész eljárásért ahogy a helyzetet kezelik egy prémium kategóriás telefon esetében.
Igen sajnos elmászott a /preload.
Thx neked meg Spityu27 nek a leírásért és a feltöltésért! -
Bigyo13
őstag
Hohó a TMH BOD3 az HIVATALOS verzió, a telefon is az Eszköz Állapotban HIVATALOS állapotot fog mutatni! Csak még a T nem készítette így el..
de a ROM.ban lévő féjlokat a Telekom készítette! Csak a ROM verziót nem adták ők még ki így..
És ahogy látom a pörgést ROM ügyben.. lehet ők is csak a BOE2 ROM verziót fogják publikálni, ami amúgy azonos a BOD3-al! Vagyis fejlesztésileg és frissítésileg MINDEGY, hogy a telódon BOD3 TMH ROM van vagy majd a BOE2 TMH lesz rajta, ha veszik a fáradságot és kiadják végre valamelyiket!A partíciókat miért akartad visszaállítani? Elmászott a /preload mérete?
ODIN-nal max a leírásom II. pontja alapján lehet visszaállítani a gyári PIT fájl Repart betallózássa a /preload partíciót, ha 9,8MB lett a XEH ROM miatt!l! -
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Aki felrakta már a BOD3 TMH romot,írjon róla tapasztalatot.Nem az egy napos érdekel mert annak nincs értelme,hanem hosszabb,több napos már a jól belakott használatra gondolok.Főleg a szokásos hibák,illetve a blokkolás mód érdekelne,hogy olyan lett e mint 4.4 alat volt.
Előre is köszi. -
ODGx
tag
válasz
Bigyo13 #19850 üzenetére
Mert úgy láttam itt, hogy van TMH BOD3 és vissza akartam térni TMH gyári vonalra.
Particiókat akartam Kiessel vissza rakni XEH után de rájöttem odinnal egyszerűbb... Csak sajnos mikor már töröltem mindent akkor láttam, hogy ez még mindig nem hivatalos TMH BOD3.
Kicsit belebonyolódtam a dolgokba S3 nál egyszerűbben ment ez a dolog... -
Rocker1
tag
válasz
h_benjamin #19884 üzenetére
Kihúzhatod.
Én is nemrég raktam fel telenorosra,eddig minden jó!
Köszi Bigyo 13! -
Bigyo13
őstag
válasz
h_benjamin #19884 üzenetére
Azért lassan leveheted a telót az USB-ről
sőt már akkor le lehet venni, ha restartol a teló!Ám annak a 305 alk frissítésnek (optimalizálás) a többsége rendszer Android alkalmazás, pl. Rendszer UI stb
-
Bigyo13
őstag
válasz
h_benjamin #19880 üzenetére
Helyes Telenoros leíras: PAN ROM-hoz
-
Bigyo13
őstag
válasz
h_benjamin #19880 üzenetére
Igen , mert a leírásban nem cseréltem ki a szót Telenorra, de szerintem ki lehet találni, a mappában lévő ROM nevében ott a PAN és az Telenoros lesz , ha felteszed!
De a leírás nevében viszont ott volt : ODIN Telenoros BOD3 ROM telepitesi learas!
Javítom a leírásban azt az egy szót... KösziMi az USB3 nyavalygás pontos szövege?
-
h_benjamin
aktív tag
-
ЯΞD
senior tag
Visszatérve az én google-s backup problémámra. Az lehetséges, hogy azért nem szinkronizálja vissza az adatokat mert reset után szeretne beloginolni a google fiókba. De ugye ahhoz net kell és én nem engedem mert először letiltom a szoftver frissítést. Na most itt kimarad ez a lépés a varázslóban ugyebár.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Jack Oneill #19873 üzenetére
Itt jobban retteg mindenki a démonoktól, mint a katolikus gyülekezetben. -
Bigyo13
őstag
válasz
papsoka #19868 üzenetére
SMS backup mi pontosan? Mert Super Backup Pro: SMS&Contacts pl. beállítható az appban, hogy külső SD-re mentsen és oda is fog, de ő dönti el, hogy ott hova: Android/data/com.idea.backup...
(#19869) takric: biztos, hogy ezeket a KIES3 írta?? Nem inkább a Smart Switc? MIvel az írja ki jelenleg még hiányosan ( a KIES3-hoz képest) a ROM verziókat!
A Voda (VDH) G900FXXU1BOE2 ROM-ot adta ki már egyből tegnap, kikerülve a BOD3-at, mert közben 2015.05.06. dátummal megjelent ez az újabb BOE2 verzió !
Ami lényegében BOD3, mert a changelist szám megegyezik a BOD3-éval: 4664691A lényeg, hogy valóban a telódon a jelenlegi legújabb Vodás ROM van a BOE2, amit tegnap adtak ki fizikailag és 2015.05.06. készítésű.. ellenben a BOD3 2015.04.09. volt.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Jack Oneill #19871 üzenetére
Csak a futó alkalmazásoknál jelentkezik, de ott megy folyamatosan. Pedig az időjárásnál, a manuális frissítést használom. Nem kavar semmibe csak felfigyeltem rá
(#19872) szabakaa
Csak a neve megtévesztő, ijesztő
-
kengyel
nagyúr
Most nálam a BOD3.-ban a gyári időjárásnál, jelentkezett egy Unified Daemon. Ez állandóan szerepel a futó alkalmazásokban. Ha valaki a gyári időjárást használja, nézze már meg nála is jelentkezett ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
Jack Oneill #19866 üzenetére
Nálam ugyan így, csak a Google szolgáltatások vezetnek.
Van amikor 25%-ban is ő a fogyasztó.
De végül, így is bírja az aksi ! -
Jack Oneill
veterán
Megint eszrevettem valamit. BOD3-nal akksi statisztikaban az android rendszer van elol...szinte mindig kb 16%-on. Nekem eddig BOC7-nel ez igen csak hatrebb volt. Vegul is nincs gond a fogyasztassal,de megis ez miert lehet?
-
papsoka
aktív tag
A superSU-ba hogy lehet felvenni progranokat a listára? Nálam csak a Total Commander jelenik meg.
-
vadcitrom
tag
Most akkor jött valakinek OTA-n frissítés BOD3 Telenor-ra?
-
Bigyo13
őstag
válasz
h_benjamin #19860 üzenetére
Ez nem Telekomos ROM volt, hanem Telenoros ROM-ként lett készítve! Sosem volt ez Telekomos!
Kb. 5 perc alatt feltesz az ODIN!
Most nem kell gyári visszaállítás! Majd csak akkor, ha vissza akarnád tenni a régebbi ROM-ot!
Ezt a kérdést nem értem: "Az egyébként baj, hogy a gépem nem ismeri fel USB 3.0.ás eszköznek?" -
kozmy
őstag
válasz
h_benjamin #19860 üzenetére
Nem bántásból írom, de ha jól veszem ki a szavaidbó nem igazán értesz a romolgatáshoz, helyedbe lennék nem csinálnék semmit azzal a telóval, ha csak nem akarsz egy téglát magadnak. Szilj valakinek aki ért hozzá és sipi supi fel tolja neked a megfelelő romot. Vagy ha nagyon bátorvagy akkor csapjad neki aztán csak lesz valami belölle.
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Bigyo13 #19859 üzenetére
Most akkor ez egy telekomos ROM csak meg van szerkesztve?
Olyat még nem csináltam (RESET RECOVERY-ben) KB mennyi idő még fel teszi? mert akkor lehet most fel dobom.
Mert nagyon érdekelne miről csináljak mentést?
Az egyébként baj, hogy a gépem nem ismeri fel USB 3.0.ás eszköznek?
szerk.: Most kell a telónak egy gyári vissza állítás?
-
Bigyo13
őstag
válasz
h_benjamin #19858 üzenetére
Gyorsabb lesz a teló, visszakapod a NÉMA módot mint rég.. és több szabad RAM marad elvileg majd, de mindenképp jobb, mint a jelenlegi, ami januári!
Nem fogod tudni visszarakni a BOD3 PAN után a BOA3 PAN ROM-ot, mert a BOA3 régebbi és, ha nagyon azt szeretnéd, akkor gyári RESET kellene RECOVERY-ben..., amit még lehet nem csináltál
Nem kell netet állítani szerintem, mert megmaradnak a beállítások is a ROM frissítés után! -
Bigyo13
őstag
válasz
h_benjamin #19856 üzenetére
Nem nehéz ám
Most mid van a telkódon? Telenor ROM?
Ma linkeltem fentebb a PAN BOD3 ROM-ot, benne mindent ami kell és kis leírás is, ez kell a Telenoros telóra, ami a legújabb ROM -
Bigyo13
őstag
válasz
h_benjamin #19853 üzenetére
Kérdeztem, hogy az ODIN-hoz értesz?
És amúgy meg viccelődtem ezzel a Hsz résszel: "Te kis vicces fiú"
-
Bigyo13
őstag
válasz
korcsillio #19852 üzenetére
Hogy érted, hogy soha nem fog frissülni?
BNL9 TMH ROM van most fenn?
Tedd fel ODIN-al a linkelt BOD3 TMH ROM-ot! Az nagyon jóóó -
h_benjamin
aktív tag
válasz
Bigyo13 #19723 üzenetére
Ó elnézést a tudatlanságomnak.. Igen most már értem.
4 évvel ezelőtt próbáltam még galaxy minin de ott nem jártam sikerrel már nem emlékszem miért de a telónak baja nem lett. Mért, kellene rá rakni ujjat? Ccak ezek a Camera_deamonon nem tetszenek nekem.. meg hát nem tudom mennyivel lenne jobb a teló tőle.
MartOOn: Köszönöm szépen neked is a választ.
-
korcsillio
addikt
T már soha nem fog frissülni
Így meg egy trágya a telefon sajnos -
Bigyo13
őstag
válasz
feelurself #19848 üzenetére
Emlékeztem egy NEM szakmai HSz-re.. meg is találtam mert már akkor szúrta a szememet!
Íme: "Tudod, ez egy forum, aminek az erkolcsi szabalyai rad is vonatkoznak" !
Nem szeretem a képmutatást! Azt gondolom, hogy az idézett Hsz. miatt elsőnek rád vonatkozna ez, amit kaptam tőled üzenetben a : "Tudod, ez egy fórum, aminek...."
És a többiek miatt azt is leírom, hogy miként minősítetted az S5 topikot: "egy szar elettelen forumban koszonik meg a segitseget NEKED"
Köszönöm az értékelést! -
Bigyo13
őstag
-
ODGx
tag
válasz
szabakaa #19839 üzenetére
Gondoltam visszatérek a telekomos BNL9 vonalra és ráfrissítek egy TMH BOD3 ra de sajna a kies visszaállítás elakadt ott hogy felakart települni a BNL9... Majd közölte a Kies hogy nem támogatott a készülékem
wtf!? még ki is írta, hogy mi a legfrissebb rom (BNL9) és le is szedte jó sokáig tartott neki...
Második nekifutásra már nem felejtette el a telefont viszont a szokásos download módban vagy félóráig állt a szokásos kék csíkból nagyjából 2mm látszott a Kies pedig 0%...
Ezt meguntam mivel elsőre sem történt a hibaüzenetet leszámítva semmi és lehúztam a telefont a kábelről.
Ezután szegényke kissé megzavarodott és recoveryben babrált kicsit de nem lett bajaViszont költözhetek vissza, majd holnap nekifutok ismét.
-
kovacserno95
csendes tag
Sziasztok Cm12-n müködik a manual camera?
-
Bigyo13
őstag
Na ezt már szeretem, amikor valaki nem beszél mellé
(#19837) ODGx: mi a baja a szentemnek?
Írd le pontosan mi baja(#19834) feelurself:
Most vettem észre valamit a véleményedben..
Na nekem ennyi elég is volt!
Tedd már meg, hogy SOHA többet NEM írsz rám (privátban sem)!
És a velem kapcsolatos véleményedet is csak privátban közlöd akivel szeretnéd! Ok? Köszi! -
ODGx
tag
Sziasztok,
vagyis inkább hééé!
Míg ti vitatkoztok egy S5 haldoklik az asztalomon...
-
Bigyo13
őstag
válasz
feelurself #19834 üzenetére
"semmi oka nem lehet a kiakadasra."
bocs, de ki vagy te, hogy eldöntsd én min akadhatok ki és min nem???
Nem tudtam, hogy te vagy itt a BOSS...Na jó én ott elakadtam, hogy nem kötelező ide jönni segíteni!
Majd segíthetsz te helyettem, mert kb. te is mellé beszélsz!
Nem néztem le senkit, de látom arra van időd, hogy NEM szakmai Hsz-t produkálj ilyen hosszan!
Mondjuk azt nem tudom észrevetted-e, hogy amit leírtál az elején ABBAN a stílusban, pl. az a lekezelő és kioktató! Köszönjük! -
lalja11
tag
BOE3 1 nap teljes feltöltődés után 2.5 ó kijelző 53% töltöttség az akku rendszer stbil és gyors. Eddig nagyon bejön.
-
feelurself
aktív tag
válasz
Bigyo13 #19808 üzenetére
Se neked, se pszichiaternek, se semelyikotoknek semmi oka nem lehet a kiakadasra. Ha veszitek a faradsagot, hogy masnak segitsetek, akkor turjetek el, hogy figyelmetlen/nem ert hozza/izgul vagy tudja a f@sz mi baja van.
Nem muszaj idejonni es segiteni masokon, de ha mar itt vagytok es segitetek, akkor azt normalis stilusban tegyetek. Attol, mert valaki tud valamit, amit mas nem, nem jogositja fel lekezelo, vagy barmilyen serto viselkedesre.
Hozzateszem, nekem semmi bajom nem volt idaig a stilusoddal es ezutan se lesz remelhetoleg, csak MartOOn-t szerettem volna kicsit kiegesziteni.
Egyebkent nagy respekt a segitokeszsegednek, nekem sajnos nincs annyi idom, hogy minden kerdesre tudjak valaszolni.Amit meg ne felejts el: mindenki elkezdte valahol. Ami nekunk tok evidens, lehet hogy masnak kinai.
-
Sanyikademe
csendes tag
Nem pont ide vágo de ha valaki megszabadulna a gear fitjétöl az megkereshetne☺
-
Bigyo13
őstag
válasz
takric #19828 üzenetére
Oké.. nem tudom miaz a BOE2 és minek a végén van... a CSC az valóban Vodás a VDH, de a BOE2 nem tudom micsoda, mert soha nem láttam!
Mondjuk nem írtad, hogy melyik firssítés jött ki OTA-n és mi volt a telódon.. de mindegy
A BOE2 a United Arab Emirates régióban jött csak ki G900F-re amennyire én tudom!
Esetleg az lehet még, hogy a Voda kiadott egy speckó ROM-ot a Wallet miatt!(#19832) Sanyikademe: tedd OFF-ba mert törlik
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Jack Oneill #19772 üzenetére
Neked rendesen vissza szinkronizál mindent a google? Nekem semmit.
Bigyo13: nekem a névjegyeket és hívás naplót rendben vissza szinkronizálta a samsung fiók.
Lehet én is megveszem azt az appot csak hogy mindenem meglegyen.
-
Bigyo13
őstag
válasz
takric #19822 üzenetére
Egyik szolgáltatósra sem jött ki még OTA-n a BOD3 tudtommal.. Neked mi a CSC régiókód a telódon?
Esetleg nem XEH független ROM van rajta?(#19823) MartOOn: továbbra sem értem, hogy miért kell ez...itt!
Főleg, hogy ez egy szakmai topik! És a te véleményed velem kapcsolatba szerintem igencsak rám tartozik nem másra és ez pont privát téma lenne.. ha..! -
Jack Oneill
veterán
válasz
A demon dologgal kapcsolatban en is ilyesmit vettem eszre. De addig nincs gond,amig csak par %-on van a hsznalat es utana el is tunik. Akkor van baj,ha novekszik a fogyasztas.
-
takric
tag
Vodafone-ra is kijött a frissítés OTA-n.
-
Gabber1981
csendes tag
Kérdeztem Telekomot hogy jön-e frissítés nem független S5 re, erre vissza kaptam hogy még nekik nem küldött a samu semmit még.Akkor gondolom mindenki tudja hogy csak hónapok kérdése mire lesz valami...
-
Bigyo13
őstag
válasz
Sanyikademe #19814 üzenetére
Jaaaa
Akkor azon NEM Telenoros ROM van pont azóta mióta visszakaptad!
AZért kérdeztem fentieket pont, mert furcsáltam, hogy a Telenor OTA-n frissítette a BOD3-ra, holott még csak én adtam ki a Telenorra a BOD3 PAN ROM-ot, pont ma itt
Neked jelenleg XEH régiós szolgáltató mentes ROM van a telódon és arra ment fel a XEH BOD3 OTA-s update!
Vagyis nem a Telenoros OTA-s frissítést kaptad meg mert az nincs még OTA-n!(#19815) buchy: szívesen!
(#19817) katt777:[/B] Min csodálkoztál?
(#19807) MartOOn: még annyit, hogy kérlek, ha véleményed van a stílusomról, akkor ott a lehetőség privátban megírni... csak ilyenkor nem is értem miért is írják ide az emberek, ha valakivel emberileg van bajuk? Mi a célja ennek itt??
-
katt777
félisten
válasz
Gabber1981 #19813 üzenetére
Csodálkoztam is...
-
buchy
tag
Felraktam BOD3 TMH verziot, amit Bigyo13 készített.
Működik szépen, gond nélkül.Köszi.
-
Bigyo13
őstag
válasz
Szia!
Melyik BOD3 ROM ment fel, amit felraktam? TMH vagy PAN?
És akkor lényegében megköszönted azt is? -
Gabber1981
csendes tag
Sziasztok!Év elején vettem az S5 telómat!Régen nézelődöm a fórumon nagyon sok hasznos infót kaptam tőletek amiért ezer hála.Ma első próbálkozásra feltettem a Bigyo13 féle BOD3 ROM-ot.Nem bonyolult ez csak végig kell olvasni és értelmezni mindent
Nagyon köszönöm f@sza minden!Jaaa kamera biszbasz nekem is jött előző rendszerrel néha ami szerintem nem viber függő mert én nem is használom kb 3 hete csak messengert de előjött.Azt figyeltem meg hogy ha fényképezel akkor semmi de ha kamerázol akkor ugrik elő a démon, de akkor sem mindig.Szerintem ha sokat kamerázik az ember egy huzamban akkor már sanszos.Nem használom kamerát videózni kb 1 hete ééés semmi.Mindegy csak azt akartam mondani hogy nagyon köszönöm itt mindenkinek!
-
Bigyo13
őstag
válasz
szabakaa #19805 üzenetére
Azért ezt a részt akkor is kikérném magamnak
: "erre senki sem gondolhatott szerintem... "
Esetleg akkor olvasd el megint a Hsz-em ezen részét, ahol is leírtam a megoldást: "beszéld meg a szolgáltatóval!
Mert ha kiírja a H+-t akkor csatlakozik"
Ugye tetszik érteni engem?(#19807) MartOOn: talán mer van Neki is és nekem is alapunk, hogy kiakadjunk néha?
De azért köszi, hogy vele hasonlítasz össze
Útálok feleslegesen magyarázni és feleslegesen keresni a probléma megoldását, ha a FELHASZNÁLÓ sem tesz meg mindent, és nem is figyel mit ír az ember! -
MartOOn
addikt
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Bigyo13 #19804 üzenetére
Persze, ez egyértelmű volt, csak nem gondoltam hogy ilyen banális a dolog, és többen is az APN-re asszociáltak, a hívás előtt azt akartam letisztázni, meg ma a romolásnál piszkáltam a host fájlt egyszer, és szerettem volna 100 %ig biztos lenni, hogy a hiba a hálózattal van, és ne ma telefonomon. Sajnálom, ha felidegesítettelek valamivel, csak nem nagy élmény a telekom menüjében a helyes menüpontra akadni.
-
Bigyo13
őstag
válasz
szabakaa #19801 üzenetére
Már bocs, de ez nagyon FÁJT nem csak nekem szerintem.., főleg, hogy 2x is írtam lényegében azt, hogy NEM KAPSZ NETET .. és, hogy a szolgáltató oldalán van a gond! És nem akartad elhinni!
Most már csak azt nem értem, hogy előbb miért írtad, hogy A.... telefonjában tökéletesen megy!!
Mikor rákérdeztem, hogy milyen telója van-e és, hogy abban megy -e a NET?
Ez a válasz jött, hogy SEMMI baja a telónak!
Nagyon szívesen a segítséget! -
WZP
aktív tag
válasz
feelurself #19713 üzenetére
Köszönöm az infót, elrakom, hátha később rászánom magamat, de most nem ér ennyit az egész.
Eléggé kiábrándító hogy egy olyan alap funkciót nem ismer az android sokadik verziója sem, ami nélkül elképzelhetetlen akármilyen számítógépet használni évtizedek óta.
-
Bigyo13
őstag
válasz
Sanyikademe #19800 üzenetére
Köszi, Te figyu már biztos Telenoros a telefon és a gyári Telenoros ROM volt rajta? Az frissült??
A CSC code-nál mik a kódok?
Ugyanazzal az appal tudod azt is megnézni!
5db CSC féle kód van ott!Köszi
-
szabakaa
aktív tag
Srácok, nem fogjátok elhinni mi volt a kib.szott probléma. Tegnap visszamondtam a mobilnet M-et az alkalmazáson keresztül, mert azt mondta a telekomos szaki, hogy lehet. Lehet is, csak ez a kiváló szolgáltató egyúttal az alap netemet is letiltotta. Egyszóval felhívtam most is őket, az ügyintéző csajszi gyakorlatilag elmagyarázta, hogy az alkalmazás ógy sz.r, ahogy van, és visszaaktiválta. Ezzel pedig nekem is elment rengeteg órám, és nektek is. Hihetetlen.
Mindenesetre minden segítséget köszönök, erre senki sem gondolhatott szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb 1 év garancia
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest