Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
válasz
#97246720 #21499 üzenetére
Az általam linkelt oldalon kiderül, hogy miért NFC SIM kártya! Nem csak a gyűjtőnév miatt
Ahogy utaltál rá, nem csak kiolvassa a terninál az adatokat, hanem oda-vissza kommunikáció is tud működni! Vagyis írni is képes a SIM-re a chipnek köszönhetően, ami NFC képes!
Eredetileg nem is kellene okos telefon az NFC SIM-hez, ez is kiderül a cikkből!
Vagyis csak a jelenlegi appok és a Magyar szabvány és biztonsági protokollok miatt kötelező az OKOS telefon NFC képeséggel ellátva!Nem válaszolsz a 3FF dologra?
-
törölt tag
azért nfc-s mert közvetlenül tud kommunikálni az nfc és a sim egymás között(ez csak olvasásra, írásra csak a kártyakibocsájtók vannak felhatalmazva, ezt távolról ssl biztonsági csatornán mobilhálózatról képesek megtenni!), a terminál az nfc-n keresztül a sim-ről olvassa ki a szükséges adatokat,a mobiltárca sim-ként csak a telekom írja, a vodafone meg nfc-képes sim-nek, ezért nevezzük gyűjtőnevén úgy hogy nfc sim
egyszerűbb,rövidebb
természetesen ennek a kártyának a fizetés funkciója csak arra alkalmas készüléken mükszik.
idézet a voda oldaláról:
"Az NFC-s SIM-kártya egy speciális chip-en (secure element) tárolja a virtuális, ún. OTP MasterCard Mobil PayPass™ bankkártyát. Ehhez a chiphez csak az arra felhatalmazott alkalmazások képesek hozzáférni fizetési tranzakció indítása céljából. A fizetés az NFC (near field communication) technológián alapul, amely lehetővé teszi a SIM-kártya és a banki terminál közötti kommunikációt, érintésmentes fizetést." -
Bigyo13
őstag
De pont, hogy a SIM elég durván NFC képes!!!
Mert a benne lévő chip NFC képes és rá van írva SIM-re is, hogy NFC!
Ettől is már NFC-s a SIM... elég komolyan
De ha ezt elolvasod, akkor nem fogsz ezzel kapcsolatban több badarságot írni!A Telekomos és Vodafonos SIM is NFC-s és pont!
(#21497) abeddon: Szívesen, de az 5.1.1 XEH ROM sem valószínű, hogy megoldást fog adni az egyedi problémádra.. én biztos feltettem volna a felajánlott BOE5-POEA TMH ROM-ot.. de Te tudod... egy hónap múlva már nem lesz fenn a szerveremen!
-
abeddon
csendes tag
válasz
Bigyo13 #21493 üzenetére
Nekem nem ezzel a ROM-mal kezdte a dolgot.
Pont aznap amikor a szervizes jött raktam fel a mostanit (legalábbis akkor vettem észre) és már a korábbival is ugyanez volt a helyzet. Ez a ROM annyira új volt, hogy az emberke nem is tudta felrakni nekem Samsungos hálózattólSzóval ez már FOTA-n keresztül lett frissítve az friss S5-re.
A segítséget köszönöm, de én is megvárom az 5.1.1-et.
-
ACE-
addikt
Miért NFC SIM? Magán a SIM-en csak valami hitelesítés van, meg az applikáció tud rá menteni dolgokat. A SIM maga nem NFC képes. A Telekom oldalán is azt írják, hogy "mobiltárca képes SIM". Ne nevezzük már át.
-
Bigyo13
őstag
válasz
#97246720 #21494 üzenetére
És az NFC SIM kártya 512kb méretű az alap SIM-hez képest, ami a Telekomnál 64kb volt és van is még (vagy 128kb a Mobilfizetéses SIM, ami nem azonos az NFC SIM-el!)
Egyébként a 3FF rajta kell lennie az NFC előtt a SIM kártya PUK tokon
Mivel a 3FF a Mico SIM-et jelöli, mint méret!
Gondolom Neked is Micro van! -
törölt tag
Ha az nfc beállításoknál nem jelenik meg az érintéses fizetés opció akkor nem NFC-s a sim, de a legegyszerűbb ha a telekomos a sim akkor le kell tölteni a telekom mobiltárca appot, vodásnál a vodafone wallet-et, (telenorosoknak nem elérhető ez a funkció) és az kiírja nfc-s e a sim vagy nem, amúgy amin rajta van a pin és a puk kód ott alapból meg van címkézve a kártya, a 3FF helyén NFC van írva, legalábbis nekem
amúgy ugyan úgy néz ki mint a sima sim csak annyi a különbség hogy van benne egy secure element memória ami egy nagyon erősen kódolt chip, ez tárolja az érintéses fizetéssel kapcsolatos infókat és csak a megfelelő app illetve kártyakibocsájtó fér hozzá távolról, a kártya adatok csak mobilneten keresztül fogadhatóak, wifin nem. amúgy szerintem elég hasznos funkció, csak kár hogy egyenlőre szűk keretek között lehet használni(otp"megfelelő paypass-os terminálon lehet vele ugyan úgy fizetni mint a plasztik bankkártyával",interticket"rendezvényekre szóló jegyek" és supershop"pontgyűjtés").
-
Bigyo13
őstag
válasz
mjani1172 #21492 üzenetére
Szia.
A fentiek alapján a BOD3 XEH ROM hibás..., érdekes, hogy ezt eddig senki nem jelezte 1 hónap alatt... ma meg hárman isCsak ROM csere segíthet...
De a Westeles SIM kártya, hogy ment bele az S5-be?
Azért azt a nagyon régi SIM-et kicseréltetném.. ingyenesen cserélik, nehogy fizettessenek veled díjat!
-
mjani1172
addikt
válasz
abeddon #21477 üzenetére
Hello!
Szinte mindenben megegyezünk.(ugyanaz a hiba,ugyanaz a rom,ugyanúgy volt már cserélve a teló,független,stb...)
Ami más mint nálad,hogy nekem nagyon régi a kártyám,(még westel 900),most akartam ez miatt cseréltetni de akkor nem ez lesz a gond.
Viszont nekem pénteken egész nap nem ment a mobilnet,és melegedett is rendesen, bármit csináltam (leállít,akku kiszed,repülő mód stb..)
Délután átraktam a fiam kártyáját,azzal nehezen és lassan elindult a net,majd visszaraktam a sajátomat és működik,bár lassabban mint eddig és most is akadozik,nem stabil.
Kíváncsi vagyok mi lesz a gond. -
Bigyo13
őstag
válasz
Jack Oneill #21489 üzenetére
De a megoldás az, ha felrakod a ROM-ot amit összeraktam
A BOE5-POEA TMH ROM-ot!
-
Bigyo13
őstag
válasz
Jack Oneill #21487 üzenetére
Ajha.. ezt jól megmondtad
Neked melyik ROM is van fenn? És milyen szolgáltatós SIM-ed van?
-
Bigyo13
őstag
válasz
abeddon #21484 üzenetére
Mivel hardveres és SIM gond kizárva ezért csak a céges előfizus hibás (XEH ROM-al nem teljesen kompatibilis) paraméterezésre tudok gondolni, amit csak egyféleképp tudhatunk meg!
A Telekomtól nem, az biztos..
Privátban, ha kéred elküldöm az általam is jelenleg használt legújabb és a Telekom ROM-jához képest általam javított és privátban közzétett, elküldött, javított BOE5-POEA TMH ROM-ot!
Ebben ugyanis benne vannak a céges teljes paraméterezési beállítások is és ezzel a hivatalos ROM-al nem szabadna megszakadnia! Nem csak ezért javaslom feltenni, hanem a Telekomos SIM-hez több szempontból is jó, ha szolgáltatós ROM van fenn!
Ugyanis a Telekom rendszere minden felcsatlakozáskor regisztrálja és ellenörzi a ROM verziót és az IMEI-tA fenti ROM felrakása esetén nem kell full gyári reset! Mehet fel a BOD3-ra, ugyanis ez újabb verzió, mint az!
(#21485) ACE-: Ugye milyen jó, hogy kitértünk erre is?
A telefonban is van NFC, de mit sem érne, ha egy külső másik eszközön nem lenne, vagy nem lenne kompatibilis a telefon NFC működésével?
-
abeddon
csendes tag
válasz
Bigyo13 #21483 üzenetére
Yep, NFC (bocsi, csak már hülyére magyaráztam magam a T-nél és a Samsungnál).
Biztosíthatlak, hogy megszakad az adatfolyam, mivel se honlapok nem jönnek be a böngészőkben, se üzenet nem jön át több chat alkalmazásban sem. Egyszerűen "megáll" és nem tudok vele mit kezdeni. Csak a kapcsolat megszakítása és az újracsatlakozás segít ilyenkor (vagy ha elég türelmes vagyok egyszer csak megindul magától random idő múva).
-
Bigyo13
őstag
válasz
abeddon #21482 üzenetére
Vagyis HLR30 és NFC-s
Még mielőtt mélyebben mennénk ebbe bele, azt elmondanám, hogy én több esetben is tapasztaltam, hogy elkezdett mobilneten tölteni valamit és jelezte is a kis "nyilacska" az adat fogadását, de aztán egyszer csak nem mutatta, de közben jött az adat továbbra is és leszedett így még jópár Mb-ot!
Biztos, hogy a fizikai adat fogadás is megszakad akkor, ha a nyilacska nem mutatja?
Ezt tesztelted? -
Bigyo13
őstag
válasz
abeddon #21479 üzenetére
Ezt nem kell OFF-ban
Akkor az úgy érdekes lesz lepróbálni, egyetlen egy dologra tudok gondolni...
Milyen régi az előfizud? Nem a díjcsomag, hanem az előfizu?
A SIM kártya cserénél a SIM kártya tartón rajta volt egy olyan, hogy HLR10 vagy HLR30.. stb.. melyikbe tartozól, mi volt vagy van ráírva? -
abeddon
csendes tag
válasz
Bigyo13 #21478 üzenetére
Melyik ROM van rajta pontosan?
G900FXXU1BOD3
Honnan származik a teló?
Az első Edigis volt (ennél kezdődött), a csere pedig gondolom szintén hazai Samsung mivel azt a szervizes hozta magával.Köszönöm a tanácsot, ez már nekem is eszembe jutott. A baj az, hogy az ismeretségi körömben nincs másik szolgáltatós...
-
Bigyo13
őstag
válasz
abeddon #21477 üzenetére
Melyik ROM van rajta pontosan? XEH BOD3?
Honnan származik a teló?Más szolgáltató SIM kártyájával volt próbálva már? Ott is produkálja ezt a dolgot?
Ezt kellene próbálni, hogy a Telekom irányt ki lehessen zárni, mint hibaforrást... kérj kölcsön valakitől előfizus Vodás SIM-et, pár órára, amin van Net szolgáltatás!Ha azon sem megy, akkor nincs ötletem!
Ha azon megy, akkor meg van ötletem -
abeddon
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki az alábbi problémával?
Adott egy gyárilag független S5 a legfrissebb szoftverrel, Telekomos előfizetéssel. Amikor mobilhálózaton vagyok annak ellenére, hogy az adatforgalmam nem járt még le, gondol egyet és nem fogad adatot a telefon (a jelző indikátor letöltés "nyila" nem villog, hogy adatforgalom lenne, a feltöltés viszont igen). Ha lezárom a telefont egy idő után megindul az adatformalom. Nem találtam benne semmi rendszert, hogy mikor jön elő a probléma és mi okozhatja. Ha ki- majd bekapcsolom az mobiladatforgalmat akkor újra fogad adatokat... egy darabig.
Ami biztos:
- a prémium szolgáltatás keretein belül már kicserélték egyszer a telefont
- T-nél SIM kártya csere is volt már
- gyári visszaállítás stb már többször is megtörtént
- olyankor is előfordul amikor a térerő a maximumon van (pl Pécs belváros, Budapest Keleti-pu.)Eléggé frusztráló a dolog és sehol sem találtam rá eddig megoldást.
Remélem valaki már hallott ilyenről. Az esetleges segítséget előre is köszönöm! -
Bigyo13
őstag
válasz
ßrainiac #21475 üzenetére
Szia!
Honnan érkezik a teló?
Ha szolgáltatós akkor azon kb. januári 5.0 ROM lesz, ami mind egy hulladék!Érdemes azonnal frissíteni a májusi BOD3 vagy POEA (Telekomos) vagy BOE5 alapsávú ROM-ok valamelyikére!
Ha szolgáltató mentes teló, akkor is minimum a BOD3 XEH ROM-ot javaslom! -
ßrainiac
addikt
Sziasztok!
Nemsokara csatlakozom felesegem arany S5-osevel (nekem Nexus 6 van, de neki valami jobb kameras telot akartam, S6-ra meg nincs zseton
), varom, hogy megerkezzen, talan este, vagy holnap reggel.
Van barmi ajanlott lepes mielott elkezdi hasznalni? Pl. feldobni ra egy jobb / ujabb romot (Odinnal, persze)?
Latom, 5.1.1 lazban egtek mar, kivancsi vagyok, mi lesz ebbol ^^
Speedshop-os ultra vekony atlatszo tokot hasznal valaki? Ot ismerve valami sokkal komolyabb vedelem kene, de nem tudtam valasztani, igy egyelore azt rendeltem meg ideiglenesen, bar ha nem dobalna, fent is maradhatna..:/ Ha nem lenne olyan bonyi beszerezni, akkor egy Diztronic-ot raknek ra.. Otlet erre, vagy ajanlas masra?
-
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #21473 üzenetére
Áruld már el melyik rendszerhangot akarod felvenni, és mért nem elég a hangszoró által felvett hang?
én ezt használom de nem tudtam letesztelni, hogy rendszerhangot felvesz-e hangszoró nélkül...
Root nem kell ehhez és csak 5.0 felett fut! -
Musaka
senior tag
válasz
Feralheart #21470 üzenetére
Én is Lolin vagyok és feltelepült. A linkről töltsd le ne Play áruházból. Európában még nem elérhető az app.
-
kengyel
nagyúr
Látom még nincs semmi Update, akkor nyaralok tovább
-
Bigyo13
őstag
válasz
#97246720 #21466 üzenetére
A pár hét nyílván mostantól értendő. És simán lehet pl. kb. július 20-a is...
Mi is az általad linkelt oldalt néztük ez ügyben június 22-én, akkor volt egy nagy update az oldalon!
Itt írtam, hogy erről az oldalról van szó, amit Kengyel kolléga is megtalált!Június 23-án meg itt leírtam az újjításokat, hogy miket fog tartalmazni az 5.1.1
-
törölt tag
Nos ha az ennek az oldalnak lehet-e hinni akkor az s5re már kész van az 5.1.1 , viszont ami kecsegtető hogy a samu már dolgozik a 6.0án
-
törölt tag
válasz
Bigyo13 #21450 üzenetére
Mihez képes pár hét?
elvileg július vége augusztus eleje,mert az csak egy dolog hogy az usában már görgetik ki az s5re az 5.1.1-et. A note4re már elvileg elvileg kész van de csak júli végén kezdik kiadni,bár nem tudom miért? Az s6ra is kész de azt is elvileg csak júliusban adják ki arra is...kíváncsi leszek lesznek-e valami újítások benne...
-
Musaka
senior tag
válasz
Feralheart #21463 üzenetére
Talán ez. link
-
Feralheart
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan képernyőfelvevő alkalmazást, mely a rendszerhangot veszi és nem azt amit mikrofonon keresztül hall? -
Bigyo13
őstag
válasz
majki69 #21460 üzenetére
Oké értem kb, de a mostani ROM a BOD3 az hogy került fel?
Ja közzétettem? OkéMeg van:BOD3-PAN ROM
Örülök, hogy jól fut
-
majki69
csendes tag
Vészhelyzeti visszaállítást akart gondolom mert nem stimmelt,Odinoztam újra a mostani rommal és minden jó lett.
Nem OTA Itt találtam ezt a romot a forumon
-
-
majki69
csendes tag
Nem attól meghalt mivel az telekomos volt,de utána rendbe raktam a mostani rommal.
Benéztem van ilyen -
Bigyo13
őstag
-
majki69
csendes tag
Bigyo Mester van valami új rom telenoros s5-re?
Megodinolom ha kell' -
Bigyo13
őstag
válasz
feelurself #21451 üzenetére
Nahát... magát is lehet látni?
A demon javítása is lehet "hibás" , nyílván javították a hibát, de lehet, hogy csak az eddig felmerült kb. 10 előidéző variánsra történt meg a javítás és a később előjövő kiváltó okokra még nem készíthettek javítást..
Vagyis mindenkinek igaza van azt jóvan!
-
Bigyo13
őstag
válasz
N.otorious #21448 üzenetére
Ki írta, hogy BOE5-ben javítva van?
Sajnos tegnap Gabber 1981 hajnalban írta, hogy Neki előjött a demon... kb. 1 hónappal az új ROM feltétele után! Ha jól tudom BOE5 alapú ROM van fenn neki
Az 5.02-ben már elvileg javítva lett volna, de azt meg a rengetek bug miatt nem adták ki, ezért egyből az 5.1.1 jön majd pár hét mulva max!
Abban 99%, hogy javítva van a demon hiba is!
-
bendegruz
őstag
válasz
feelurself #21418 üzenetére
"Talan az 5.1-ben javitva lesz"
egy éve szarnak rá,szerinted majd az 5.1-ben megoldják?
kötve hiszem :/
-
ACE-
addikt
válasz
bringasisti #21442 üzenetére
Szerintem egyszerűen nem programozták rá ezt a funkciót...
-
B1T3
addikt
Közben hozzájutottam egy S6-hoz, tehát most épp megy a dilemma, hogy ez maradjon, vagy S5 legyen a kiválasztott.
Úgyis várok még, hogy a Firstphone visszajelezzen, sikerül-e beszerezniük gyártói garanciásat.
-
Jack Oneill
veterán
Csak a tapasztalatok miatt... 3g-re visszaallitva a telefont gondolom mondanom sem kell,hogy vegre nem minimumon van a terero,hanem allandoan maxon. Es akksiban is jobb a keszulek. Nem erdemes 4g-re allitani,legalabb is en nem fogom. Ki sem hasznalom
-
ACE-
addikt
válasz
bringasisti #21438 üzenetére
Nekem sem mutatja, gondolom a Szülinapp nem támogatja ezt a névkeresésből hívható funkciót.
-
bringasisti
őstag
Ha a névjegyzéket használva egy címre rákeresek akkor felkínál több navigációt, de a SzülinApp- ot nem mutatja csak úgy tudom működtetni ha direktbe oda írom be az úticélt. Akinek megvan és megnézné köszi
-
embe
nagyúr
válasz
N.otorious #21434 üzenetére
Na leszedtem. Köszi! Akkor ez mehet simán fel ugye, mert nem szolgáltatós?
-
N.otorious
senior tag
Felrakom dropboxba, de egy kis idő mire feltölti, azt írja 49 perc van még hátra:
-
embe
nagyúr
válasz
N.otorious #21431 üzenetére
Nem tudnátok valahová feltölteni? Ahonnan gyorsabban le lehetne szedni....
Köszi! -
Akee
tag
válasz
N.otorious #21422 üzenetére
+1
nekem is rendben van a BOE5 frissítés óta. Előtte napi szinten ment a daemon.. -
Bigyo13
őstag
válasz
N.otorious #21422 üzenetére
Igen én tudtam ezt.. a kolléga nem hajlandó ezt "megérteni" látszólag... esetleg Neki is címezhetted volna ezt a választ, de így is jó ez
-
anonym1s
őstag
Ezt a beazas miatti garancia megvonast en nem igazan ertem. Ez a telefon elvileg vizallo, igy van? Ami azt jelenti hogy nem kene beaznia, de ha megis beazik, az nem az ember hibaja, hanem a telefon hibaja. Miert vonjak meg a garanciat ezert?
-
anonym1s
őstag
válasz
Gabber1981 #21417 üzenetére
Hali.
Ha garancias, akkor hivd a szervizt es megcsinaljak vagy lehet kapsz egy ujat :-)
Ha nem garancias, akkor javaslom hogy tedd fel a philz recoveryt, abban van wipe funkcio, azon belul is egy olyan hogy "wipe for installing a new rom", (ez formazza a system, cache es data particiot) aztan rakj ra egy masik romot. Igy tuti torolve lesz a demonod, felteve hogy szoftveres hiba miatt jott elo. -
Tybike81
őstag
válasz
maxim01 #21420 üzenetére
Akkor ha olvasgatja ezt a fórumot a szervizes kolléga, akkor olyan kérdésem lenne hozzá, hogy ha beázik a teló és ezt bejelentem, és beismerem hogy vízbe esett, akkor mi lesz az ügymenet? Kijön a szervizes és elviszi a telót bevizsgálni, vagy cseréli garanciába, vagy azonnal helyben megvonják a garanciát ami nem jogszerű?
-
maxim01
aktív tag
válasz
feelurself #21418 üzenetére
Pont három napja kaptam innen privátot egy szervizestől. Nem kéne ide ilyet írni...
-
Bigyo13
őstag
válasz
feelurself #21412 üzenetére
Tudtam, hogy neked még Kit-kat van.. és azért van pont fenn..!
Ezt MEGINT köszi:
"En mar regota mondogatom, hogy nem a viber okozza a kamerahibat, de egyesek meg vannak gyozodve az ellenkezojerol.."
Egyrészt a CAMERA HIBA az főleg a FEKETE kép hiba! Mivel a camera démon nem közvetlen camera hiba, vagyis attól még MŰKÖDIK a videózás és a fotózás!
Egyébként azt is elmondanám, hogy MÁS is előhozhatja a camera démont, mint ahogy meg is teszi!! Mivel már azt is megbeszéltük annó, hogy annak is előjött valamelyik hiba, akinek nem volt VIBER fennSENKI NEM MONDTA, HOGY CSAKIS A VIBER OKOZHATJA EZT A JELENSÉGET!!!!!! Azt állítottam, hogy akinek fenn VOLT a VIBER annak előjött a két camera hiba vagy a fekete kép hiba és ezt a VIBER okozta!!!
én meg hallkan jegyzem meg, hogy a Samu fő szervize is mondta, hogy a fekete kép camera hiba NEM hardveres eredetű hiba, hanem szoftveres!!
-
feelurself
aktív tag
válasz
Gabber1981 #21417 üzenetére
En mar regota mondogatom, hogy nem a viber okozza a kamerahibat, de egyesek meg vannak gyozodve az ellenkezojerol..
Ha garancias, akkor nyugodtan hivd ki a hazhozjovos szervizt es mar a telefonba kozold, hogy cserekeszulek nelkul oda se allitsanak ! Ne hagyd, hogy elvigyek javitasra..
Ha nem garis, akkor sok otletem nincs.. Talan az 5.1-ben javitva lesz(ha szoftveres..de sztem meg mindig hardveres).Mas: Csak halkan jegyzem meg, hogy egyebkent en ebben a honapban adtam le a kozponti szervizben a telom kamerahibaval mikozben semmi baja, annak a remenyeben, hogy kapok egy ujat
"Nem is olyan regen" el is hoztam es ha nem is kaptam ujat, de a kameramodult kicsereltek, mert hibasnak talaltak "teszteles" utan
wtf ?! Amire kivancsi leszek: igy elojon-e a kamerahiba..? Ha igen, akkor tudjatok mi lesz a menetrend..
ha meg nem, akkor igy jartam.
Es mivel a szervizesek is olvasgatjak a forumot, igyekeztem semmi konkretat irni, hogy meg veletlenul se tudjak melyik telefonrol van szo. -
Gabber1981
csendes tag
Ó hogy az a megboldogult szép jó démon kergesse bele vissza az annyába saját magát...Kapom megint a démont faszányosan....Se viber se semmi,jaa a szem biszbaszt az intelligens képernyőzárat használom már f@sz tudja mióta,semmi probléma nem volt,ma elkezdek videózni aztán nem meglep ez a szemét démon???Á elegem van....Nekem akkor jön ha full HD ban vidizek...Idegesít nagyon, hogy egyik pillanatban 55%-on vagyok aztán rá 5 percre 15%....Komolytalan ez ....Lesz ez még máshogy vagy váljak meg ettől a szutyoktól?!!!???Szemét egy dolog ez komolyan mondom.....
-
MartOOn
addikt
válasz
T0MEEE #21415 üzenetére
Ha nem vettem volna meg első körben a gyari qi hatlapot akkor mar rég vettem volna a 0.5mm-es vastagságú kis receivert a hatlap ala plusz ra a kedvenc tpu tokom es kesz. Szoval ha nem vettel meg semmit akkor 3 lehetoseged van sztem.
-Jarod azt az utat amit en is, vagy qi vagy tok.
-veszel gyari flippes s-view qi tokot.itt kb £50
-vagy megveszed nem legolcsobb hanem vmi pofas kis qi receiver lapkat a hatlap alá + veszel olyan tokot/tokokat amilyeneket csak akarsz.£50-bol veszel egy receivert plusz 2db igen jo minőségű tokot. Vagy hármat...
A döntés a tiéd. -
MartOOn
addikt
válasz
T0MEEE #21413 üzenetére
Hali. Gyari fekete qi hatlapom van. Arra normalis tok nem megy ra. Van pár ócccó sima szilikon tok amit ra tudsz feszegetni meg talan vki talalt itt egy kozep kategorias tpu tokot is ami ramegy de hogy nem szep látvány az tuti. Szoval en is tok nélkül hasznalom ha a qi hatlap van rajta.
Keresoben "qi hátlap tok" kombora keresve kijott egy diztronic tok meg 10hsz hogy semmi sem megy rá.
-
lajbii
tag
válasz
T0MEEE #21410 üzenetére
Üdv.
Én még várom a fizut és utána veszek így sajna nem tudom hogy vastagabb -e agyári hátlapnál. De szerintem rendeld meg a speedshop-nál a wireless + akkufedél (13000.Ft ) itt a linkje : [link]
Mivel nagyon segítőkészek és korrekt bolt biztos hogy megtudod nézni vásárlás előtt és a kiszemelt tokot rátudod próbálni a boltba.
Én mindíg igy vásárlás előtt " kipróbálva " szoktam náluk tokot venni és nagyon rugalmasak,segítőkészek.
Volt hogy 3-4 tokot is kipróbáltam vásárlás előtt és utánna a számomra megfelelőt választottam és megvettem!
Majd légyszi írd meg hogy a gyári hátlaphoz képest vastagabb -e a wireless akkufedél.Én is kíváncsi vagyok mert jelenleg nekem is van rajta tok és hogy emiatt a vastagság kérdés miatt jó lessz -e rá?
Üdv lajbii. -
törölt tag
Közben rájöttem.
-
Bigyo13
őstag
válasz
FrankMonzano #21400 üzenetére
ok.. akkor nincsen!
-
MartOOn
addikt
válasz
Jack Oneill #21397 üzenetére
Azért htc, mert a g1(dream) volt az elso androidos telo. 1.5-tel vettem meg aztan frissult 1.6-ra. Nem most volt.
samsung sort s2-tol kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest