Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabakaa
aktív tag
válasz
feelurself #18699 üzenetére
Köszönöm, így már van honnan elindulnom. S3-ról jövök, így az odint és társait ismerem, utánaolvasok a dolgoknak.
-
törölt tag
-
szabakaa
aktív tag
válasz
feelurself #18695 üzenetére
Jól tudom, hogy a lollit nem lehet knox ugrasztás nélkül rootolni?
-
katt777
félisten
válasz
feelurself #18693 üzenetére
Úgy gondoltam, letiltom a wifit rögtön, akkor nem mászhat rá, nem? Foldermountra esetleg?
-
katt777
félisten
válasz
#97246720 #18691 üzenetére
Jó nekem a kitkat, ha rendben működik.
Arról volt szó, hogy a javított metódushoz (ANE2 + towelroot + knox letilt) nem kell kernelcsere + modem, csak majd alex után.Megnéztem a Foldermount-ot, azt írja, csak 3 pár könyvtárat tud kezelni 5.0 alatt. Ez mit jelent? Lényegében számomra csak az obb könyvtárat kellene, de attól tartok, hogy jelen esetben az egyes alkalmazások könyvtárairól van szó, ha külön kell őket áthelyezni. Vagy, ha rögtön az obb-ot áthelyezem, akkor már oda fog telepedni minden?
-
törölt tag
válasz
katt777 #18690 üzenetére
Na igen,ez a jó kérdés...hogy működik a mobile odin? Hogy tudja úgy feltenni a módosított rendszert hogy nem ugrik a knox...de viszont gyári bootloader és modem kell hozzá...
Ha jól emlékszem nekem működött a rendszer frissítés de csak kitkat alatt root mellett,a lollipopot már nem tette fel...
-
katt777
félisten
válasz
#97246720 #18689 üzenetére
Tényleg, ezt olvastam is.
Tehát amíg az ANE2-es kitkatet teszem föl, minden OK, viszont ha alexizálom, akkor az már nem aláírt, csak már nem tudja ugrasztani a knoxot, ha jól értem.
ANE2 telepítése után tiltsam le a rendszerfrissítéseket beállításoknál, nehogy rámásszon valami? (Értelemszerűen még nem álltam neki.) -
-
katt777
félisten
És mégiks ki teszz ai Androidot a telefonra? Sztem nem a Google.
Ráadásul más Androidos telókon nincs ez a b.szakodás, tehát megint csak a Samsung a hunyó...
Spityu27: Tehát akkor, amelyeket nekem ajánlottatok, azok rendben vannak, ill. az ANE2-ben letiltom a knoxot, és később sem ugrik.
-
gorog67
aktív tag
Nekem SEB régiós XXU1BOC7 van fent és a hálózat eldobás ebben (meg az előzőkben) is előfordul.
-
szabakaa
aktív tag
Urak, gyári T-s lollipoppal jött a telefonom. Érdemes ezt másikra cserélni?
-
-
törölt tag
Én tiltom ami számomra felesleges...magába a képfájlba nem merek belenyúlni,félek hogy netán megsérül a szignó és ugrasztja a knoxot ami nem lenne jó dolog...így az általam gyalult romokban a képfájlok szignója nem változik,így a knoxot sem bántja...hála istennek
nekem a note4en elég vegyesben van fent a rendszer,Francia BOD2es legfrissebb rom,TMH-s CSC és legfrissebb BOC4 modem(A BOD2-ben BOC3-as modem van)...jó kis egyveleg,de kicsit javult a hálózat dobálás,BOC3nál ga elment a háló akkor csak a restart hozta vissza,BOC4-nél már elég a repülőmódba be-ki és visszajön és a HD hangminőség is javult a korábbi verzióhoz képest
-
katt777
félisten
válasz
#97246720 #18668 üzenetére
Nálam még mindig 4% a max, most már elérte az Android rendszer, teló 2 napja volt töltve (igaz, tegnap volt kb. 20 percig PC-n), töltés 83%-on.
Feralheart: Eleve jobb üveg van a készüléken, bár az 1000Ft-os fóliákhoz képest nem drága. Nálam még a gyárilag rátett fólia sem karcolódott. A képernyő panel pedig úgyis hamarabb törik darabokra, mint a GG (vagy akár a normál üvegezés), láttam már néhány leesett telefont. Ja, és a "karcálló" amúgy szépen törik (lásd: iPhone 6 és tsai.)
-
Feralheart
tag
Sziasztok!
Ez mennyire tűnik megbízhatónak?
https://rexdigital.hu/Samsung-Galaxy-S5-karcallo-edzett-uveg -
-
Pocak89
senior tag
válasz
katt777 #18619 üzenetére
Nekem rootolt rendszer van(Alexndr BOD3) és sd kártyán vannak a játékok. Azt nem tudod elérni, hogy oda telepítse viszont telepítés után áthelyezhető sd-re és a frissítések is oda települnek majd utána. Ehhez kell a Foldermount nevű app amivel pofon egyszerűen megvalósítható az egész.
-
SASboy
tag
Sziasztok,
Próbáltam visszaolvasni, de biztosan béna vagyok és nem találtam meg a kérdésemre a választ. Lehetséges android 5.0-t rootolni úgy, hogy a knox 0x0 maradjon? Ha igen hogyan? Köszönöm a segítséget.
-
embe
nagyúr
válasz
katt777 #18659 üzenetére
Nekem az itt első helyen szereplő van fenn, kitakarítva.
-
katt777
félisten
"System Info for Android" elég részletesen mutatja az alkalmazásokat, 14-38% között változik a CPU terhelés, de leginkább 14-19%.
Google Play szol. 75.35MB
Csomaghozzáférés segéd: 24.08M (Mi ez?)
G. Partner Setup: 24.77MB
G. alkalmazás Search: 41.26MB
G. Badge Provider (+1 csomagk.): 23.62MB
TouchWiz kezdők.: 37.6MB
ShootingMode Provider: 24.97MB (mióta lehet lőni a telóval???)aztán van még itt jó pár 25-35MB körüli alk, legérdekesebb az "Intelligence Service", no de melyik? NSA, KGB, ÁVH...???
Fut a "Car Mode" (de minek)
"Irányelv frissítései" ???
Group play (nem használom ezt sem)
Cloud data
Biztonsági mentés
Context service
Vezérlés távolról (amit letiltottam)
IMS FrameworkRendszer UI 86.83MB
Android rendszer: 123MBIdőkép: 31.83MB, és emellett 0%-on áll.
CPU-t a "System Info for Android" zabál7a 4-31% között, a többi 0, tehát nem mennek folyamatosan. -
embe
nagyúr
Ez mi "samsung push service"?
Nekem akksi statban ez áll a 3. helyen 8%-al.
Második helyen az Időkép, 9%-al. -
Ceko
senior tag
-
kengyel
nagyúr
válasz
katt777 #18651 üzenetére
Ha már itt elismerte a hibát, illő lenne mihamarabb javítani. De a kérdés, mikorra
-
katt777
félisten
válasz
kengyel #18650 üzenetére
Ennyit találtam.
Ha megtudom, mi az az Xposed modul meg Obb on, lehet, maradok a kitkatnál. Miért kellene amúgy az 5.0?
Én személyesen roppant idegesítőnek találom, hogy nem használhatom a készüléket, de még az SD kártyát sem, amelyekért nem keveset fizettem. És akkor a Samsung majd eldönti, mire...Win hülyeségeit irtva legalább nem veszik gar.
-
katt777
félisten
-
törölt tag
válasz
katt777 #18619 üzenetére
Lehet,kitkatre kell az xposed framework és az obb on sd modul és kezelni fogja a játék az sd kártyán az odd és data adatfájlokat
lollipop alatt még nincs stabil xposed,csak beta verzió ami még nem tökéletes, kitkatnél csak a dalvik környezet müködik ha az xposed telepítve van,lollinál meg csak art van mi kis fejtörést okoz a fejlesztőnek így a stabil verzióra várni kellLehet valami nem jó a kártyával,mert formázásnál leválasztja,formázza,majd visszacsatolja...ha nem csatolja vissza akkor próbáld meg kivenni meg visszadugni...lehet a rendszer b@s.akszik
-
katt777
félisten
válasz
feelurself #18644 üzenetére
Jóvanna, a zőrdög nem alusz.
De a játékokat nem tudom, ill. a többi appot, hogy pusztán az SD tiltása miatt nem használják az SD-t, vagy ha az írható, akkor is RAM-ba mentenek-e.
És persze hogy miért nem formázta (törölte) az SD kártyát a rendszer, v. ehhez is felszabadított SD kell-e. -
feelurself
aktív tag
Valaki erositsen mar meg engem, es mondja, hogy ennek igy mukodnie kell
[link]
-
katt777
félisten
válasz
Gelesztas007 #18637 üzenetére
Én azt javaslom, hogy használj +10p élettartam-hosszabbító töltést 100%-os töltöttség után. Battery Doctor jelez is hangosan. De kalibrálásra tényleg nincs szükség, én mindenütt ezt olvastam.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Gelesztas007 #18639 üzenetére
És a Led zöldet világítson
Nincs mit !
-
kengyel
nagyúr
válasz
Gelesztas007 #18637 üzenetére
Még fel nem tölt 100%-ig. Tovább semmi értelme töltened !
Ezek már olyan aksik, bármikor töltheted. -
Gelesztas007
csendes tag
Ha már az akksiról van szó, megragadom az alkalmat, hogy megkérdezzek egy hülyeséget
Tehát megvan a teló, beteszem az akksit, felteszem töltőre és meddig haggyam ott?(1. hasznàlat ugye)
Mindenhol mást írnak.. -
katt777
félisten
Ezek szerint. A wifi közelebb van.
Bár ahol van UPC a közelben, mindenhol tudom használni, és amúgy sem létszükséglet a monilnet. (Ja, ha csak roothoz nem kéne...
De arra már van megoldás elméletileg.)
kengyel: Azért nem mindegy, mire...
Mert pl. kikapcsolod, csak szöget versz be vele (ha már van GG3), aksi sokáig tart.
-
Andrew10
aktív tag
Srácok bocs hogy zavarok és nem szeretnék meg bántani senkit a kérdésemmel de tudnátok tanácsot adni? s5 note3 vagy z2? Szerintetek melyiket a három közöl érdemes meg venni? Előre is köszönöm.
-
kengyel
nagyúr
válasz
katt777 #18627 üzenetére
Most megint variáltam vele, amiket tiltottam engedélyeztem. Feltöltöm az aksit, és meglátom így mennyit fog merülni. Nálam alig van Wifin, folyamatos mobilnet, szinkronizáció ...... szinte minden az alapon használva.
Játék abszolút nincs a telefonon. Hanghívás, annál több -
katt777
félisten
válasz
kengyel #18625 üzenetére
Nálam nem...
Éjjel 4%-ot veszít a töltöttségből,
Feltettem a Noroot firewall-t, ott van egy kupac, fél oldalny androidos valami, amit nem engedek ki.: "AllShare Fileshare Service" - nem tudom, mi ez, de a "share" nálam mindig hívószó a blokkolásra. My Magazine szintén blokkolva, + még pár dolog.
Játékokat töltöttem le, órák hosszat ment a teló, 60%-ra ment le tegnap a töltés, és elég gyorsan fel is tölt, igaz, az alaplaponak van turbó töltő funkciója az egyik USB-n.
Ja, és nem vagyok folyton wifin, ha nem kell, lekapcsolom. -
kengyel
nagyúr
válasz
Jack Oneill #18624 üzenetére
Valóban ez lesz a megfelelő válasz. Nagyon köszönöm mindenki válaszát.
Még meg kell barátkozni a Lollival(#18626) katt777
Nem nagyon merülget, elég jól bírja az aksi. Ez a sza... Google szolgáltatások viszik az aksimat. Be sem lépek pl a Playbe, és úgy is 35%-a fogyasztása
Hiába állítottam vissza gyári értékekre. -
Jack Oneill
veterán
válasz
kengyel #18620 üzenetére
Mert mindig az aktualis felhasznalasod alapjan szamitja ki. Nekem volt olyan,hogy sokat hasznaltam es 50%-nal par orat irt ki. Majd nem hasznaltam a telot par oraig es mar 1 napot irt. Szoval szerintem az alapjan irja ki,hogy mennyit hasznaltad az adott pillanatban.
Latom,kozben megvalaszoltak -
kengyel
nagyúr
válasz
bringasisti #18621 üzenetére
Nincs bekapcsolva, nem is szoktam használni.
(#18622) demeterf2
Mondjuk ebben igazad lehet ! Figyel egy átlag használatot, és ez alapján számolja ki.
-
kengyel
nagyúr
Nálatok nem érdekes az akkumulátor kijelzési idő ? Nálam 52%-ra, 10-órát ír ki
Ha meg teljesen feltöltöm, 5.-napot. Szerintem itt valami nagyon nem tiszta ! -
katt777
félisten
válasz
katt777 #18618 üzenetére
Tehát most lényegében ezt kell tennem?
1: Odinnal (PDA) felteszem a G900FXXU1ANE2_G900FOXX1AND3_XEH-t.
2: Telón futattom a towelroot_vr3.apk-t.
3: Play SuperSU letölt.
4: Supersu frissítés aut, normal-t választom, Knox-ot nem lehet.
5: Restart, SuperSU-ban Knox letiltása.rootolt kitkat ok
6: G900FXXU1BOD3_DevBase_alexndr.zip-et telefon gyökérmappájába másolom.
7: MobilOdinnal, telóról betallózom (everroot, wipe NO pipa, afterflash: download) telepítem ...alexndr.zip-et.
8: PC-s Odinnal bl/cp fájlokat frissíteni: CP_G900FXXU1BOD3.tar.md5, BL_G900FXXU1BOD3.tar.md5És ezzel lesz egy rootolt HUN Android 5.0 LollyPop KNOX:0 rendszerem?
Kérdés, ha valaki próbálta: rootolt és SD-zet rendszeren végre SD-re telepíti majd a játékokat? Mert ha nem, akkor bukta a teló, és tényleg csak az elállás marad. De remek a piac: a wines telók szemetek, az "utángyártott" androidosak hardveresen szarok, a márkásak meg nem használhatók???
-
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill #18616 üzenetére
A többi sallang sorsára jutott: root uninstaller pro. Megoldotta.
-
embe
nagyúr
Hali!
Most fel-fel ugrik nekem egy "Samsung Link Platform" alkalmazás. Pontosan ez, az itt leírtak szerint.
Megfigyeltem ha fotózok, és megnézem az eredményt, akkor jön elő.
Mi a bánat ez?A Play áruházban ott van. Ha letörlöm remélem nem lesz semmi gabesz! Legfeljebb telepítem megint. Rendszer alkalmazások között van.
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Valaki próbálta már esetleg az lg smart diagnosis programot a telefonon? Engem kidob a program a felvétel elkészülte után.
-
katt777
félisten
válasz
#97246720 #18609 üzenetére
Megköszönöm, ha megteszed.
Fontos azért lenne, mert egy jó pár játékom nem működik úgy sem, hogy memóriába teszem, ami meg szinte már csurig van az Asphalt 8-cal.
Hát, látod, hogy ez a verzió kell, mennyivel egyszerűbb, mint ROM-okat és kerneleket összekavarni.
Ha kell összefoglalóba v. neked, esetleg a feelurself-fel (megathanx) összeraikott, rövid dummies' guide-jaim mehetnek bele a konkrét linkekkel, mert sztem nem csak én vagyok úgy vele, hogy a hosszú, bonyolított leírás csak összezavar. -
törölt tag
válasz
katt777 #18608 üzenetére
Ha nagyon nem sűrgős este melóban leszedem és felteszem megára,plusz beillesztem újra a blogba is... lassan megtelik,de már van újabb megám... kellett a hely a note4es romoknak így muszály voltam az s5ös régebbi romokat törölni,de mivel van rá igény ezek szerint ezt az 1 verziót visszateszem...
-
horvii96
tag
válasz
feelurself #18602 üzenetére
Köszi. Már megy is fel..
Remélem ezzel jobb lesz... -
ACE-
addikt
válasz
katt777 #18599 üzenetére
Félő, hogy akitől vette, ahhoz is "kéz alól" került a teló, de legalább a régi tulaj megtalálná a lopott telefonját... Ha meg jogszerűen vette, akkor menjen be a Samsung szervízbe, és mondja hogy ez van, itt vannak az adásvételik, és szerintem gond nélkül kiütik a védelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Motoros topic
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb 1 év garancia
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest