Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Ja, de miért nem tetted fel azt, amit küldtem akkor? A BOE5-POEA ROM-ot? Mert a POEA az alapból hibás volt, azért javítottam az új ROM-ok kiadásával, amit tudtam benne!
Pont ma beszéltem az OTA-s update esetleges hátrányáról is..akár még az is lehetett az oka.. ki tudja.
Az a lényeg, hogy a jelenlegi BOH4 Romocska jó -
-
embe
nagyúr
"Nekem is elrabolták a néha a zsebembe az ufók telót
"
A múlt héten fűnyírás közben is a zsebemben volt. Utána nem tudtam mobilnetezni. Hamar rájöttem az okos fejemmel, hogy az APN beállítások elállítódtak (??). kellett egy alapra állítás.
Windowsból kiindulva azonnal valami vírusra gondoltam. Utána észrevettem, hogy készült vagy 10 képernyőfotó, és ezen az "elállítódás" szépen nyomon volt követhető.... ..éééésss valóban az ufók lehettek. -
gorog67
aktív tag
Csatlakozom. Az én független (SEB-es) telefonomra sem ment föl a Telekom-os rom, csak azután, hogy PIT cserével megnöveltem a méretet. Szóval, ha valakinek a Telekom-os telefonjára feltett más rom átméretezi a partíciót (ez a hozzászólások szerint nem mindig történik meg), akkor utána nem fog visszamenni rögtön a szolgáltató rom-ja, csak a partíció visszaállítása után. Nekem bevált Bigyó legutóbbi rom-ja
Köszönöm, hogy segített a feltelepítésben, sajnálom, hogy néhányan támadják őt.
-
yodamester10
őstag
Sajnos telenor még nem tart ott.
-
Bigyo13
őstag
Nahát
Nekem S3 volt az első Samum.. előtte Nokiás voltam, de amikor jött a winfos OP rendszer akkor mondtam, hogy köszi nem kérek abból...
Az S6 maradjon ki szerintem jobb az S5
.. majd meglássuk mi lesz az S7-el, nagyon érdekel, hogy visszakapja -e a SD bővíthetőséget és a kivehető akkut -
Bigyo13
őstag
Megjöttem, ha érdekel valakit..
és ma megkerestem a Telekomot is, de nem az ügyfélszolgálatot, hanem olyan embert, akinek konkrétan rálátása is van ehhez... hogy mikor óhajták kiadni a BOD3 alapú egyéni Telekomos új verziót, mert a Voda tegnap már kiadta OTA-n.. na erre megmozdult valaki.
Nem hiába kampányoltam délben kb. mert már pöckölték is ki OTA-n a frissítést!
És, hogy nem viccelek leírom a full ROM verzió elnevezését!:
XXU1POEA_XXU1POEA_TMH1POEAKérem írjon az, aki feltette a minap a BOD3 Telekomos ROM-ot, hogy neki felajánlotta -e ezt a frissítési csomagot?
Köszönöm!És kérem akinek fenn van a fenti ROM nézze már meg a BUILD date micsoda? Köszi!
(#19957) pszichiáter: milyen gyors vagy
-
törölt tag
Ezt jogosnak tartom, hogy lehetne 1-1 ember aki figyeli a hasonló fórumokat és a felhasználók által jelzett vagy említett hibákat javítanák...mondtam a csajnak hogy ez a kamera hiba nem csak nálunk van mert több külföldi fórumban is vitatéma sajnos és ők se jutottak konkrét megoldásra,csak találgatnak...egyenlőre marad az alternatív megoldás, egyenlőre a facebook oldalukon lehet jelezni a hibákat...
-
törölt tag
Ezt a Viber felé is jelezni kéne...
amúgy ami az érdekesség még hogy én a galériából adtam hozzá profilképet a viberhez és előjött a hiba,a feleségemnek a régi profilképét töltötte le a viber és neki nem jött elő...sőt a mai napig használja a vibert...lehet ez lehet az oka,bár nem tudom hogy van-e itt olyan aki ugyan így járt -
törölt tag
azért egy S4-et és S5-öt ne hasonlítsunk össze
szerény véleményem szerint a SoC lehet a ludas...feltételezem olyan utasítást ad a Viber ami kicsit megzavarja az S5 prociját és ez okozhatja problémát hogy utána a kamera app nem fér hozzá a modulvezérlőhöz mert a Viber lefoglalja...az S4 és S5 más architektúrára épül... és más SoC van benne, S4 esetében Exynos 5 az S5 meg Snap801-es
Snap801 ARMv7 Krait400-as magok(4)
Exynos 5410 CortexA15+CortexA7-magok(4+4)tehát a 2 nem egy kategória SoC szempontból....más a magok kezelése és a kamera vezérlés is!
Snap801:
itt látható hogy a proci külön kezeli a Kamerát és a kijelzőt!Exyonos 5410:
itt a kijelzőt és kamerát egy azon egység kezeli! -
Bigyo13
őstag
Működik, csak rendszer akadást idéz elő
Összeveszik pl. a camera app-al, a VIBER esetleg valamelyik felhasználó szokás szerinti beállítása vagy része miatt!
Az S4 meg amúgy is más tészta!Még azt hozzátenném a tisztánlátás kedvéért, hogy nem állítottam sosem azt, hogy aki felteszi a VIBERT annak előjönnek a camera hibák, ugyanis bőven lehet felhasználás specifikus a gond
-
Bigyo13
őstag
Ki mondta, hogy kikell csomagolni?
benne van a leírásban, hogy egy az egybe lehet tenni a telóra ODIN-al!
Az egy tar kiterjesztésű ROM és nem kell semmit azon már kicsomagolni... a többiek értették ezt tegnap
Amúgy meg magadnak írtál előbb
Ez most fájt nekem.. ezért egy hordóval járna már -
zeg74
aktív tag
Nem hagy békén! Állandóan hívogat
Azt mondja, hogy amit linkeltél BOD3 kicsomagolás után tele van minden FÁLYLAL és nem tudja mit kell betallózni az odinba! Mondja nekem az "okos", hogy próbáljam meg én is felrakni.Aha a gyárilag független S5 re rakjam rá a telekomost....
-
Bigyo13
őstag
Szívesen máskor is!
197MB elvileg.. nem láttam még 200-ast, de van akinek akkora ezek szerint(#19646) Spityu27: van Neked elég dolgod, és nekem sem árt egy cikk vagy Blog, ahogy a mai termést láttam ez ügyben
Csak nem sajnálod tőlem?
(#19648) katt777:
"van T-s kártyám is, azzal Mobiltárcázom és van Vodás S3-am is"
vagyis két telefonom van -
god992
aktív tag
nekem 30-60perc volt kb, lassan jön le a samu szerveréről a cuccos, jöhet a sör privátba megbeszéljük a részleteket
amúgy Bigyo13 kolléga érdeme az egesz, én csak a szócső voltamamúgy tőled függetlenül írtam amit írtam, egészen hasonló mondatok születtek
nézd meg a sörömet is elveszi
-
god992
aktív tag
ne hívd, nincs semmi baj, kies3-al bigyo13 leírása alapján bármikor visszaállítható itt le van írva hogy tudod megcsinálni
-
Bigyo13
őstag
Tényleg bömböl?
Azért, ha már feltette nem olyan nagy gond... talán
Nem biztos, hogy ODIN-al vissza tudja tenni a TMH-s BNL9-et.. ne is foglalkozzon vele már, ha így alakult.. nemsokára jön a TMH BOD3 remélem.. addig jó az úgy
Inkább tegye fel a Storage Partition-t és nézze meg az All Partition alatt a 25. helyen lévő preload partició méretét
Ha 9.8MB akkor baj van -
Bigyo13
őstag
De a várakozás alatt esetleg teszt képpen próbálhatnád, hogy, ha leveszed a VIBERT akkor eltűnik-e a hiba vagy nem? Sok embert érdekel ám ez
Esetleg valaki nincs itt, aki otthon van DC++ -al kapcsolatban az XP elavult figyelmeztető ablak eltüntetésében? Senki nem tud rá a DC++ topikban semmit mondani már egy éve
-
Bigyo13
őstag
A Skype-al is óvatosan, mert az is fenn volt 95%-nak
De szerintem pont ez a baj, hogy van 4-5 üzenetküldő alkalmazás és abban mindben van kb. kép és kamera kép küldés is, és ezt nem bírja a droid sokszorAmúgy szerintem pont a VIBER és a Skype, ami össze akasztja a bajúszt
Nem azt mondtam hogy vegyétek le kb addig míg nem jön rá megoldás, mert lehet Nálatok egyéb app is bezavar összességében!
Tesztelni vegyétek le, ha előjön akkor is a kamera hiba, akkor vissza teszitek.. ennyi! -
god992
aktív tag
Kivancsi vagyok mi lesz, es most hangoutsal meg messengerrel tudom potolni a vibert, pedig nagyon jo kis app, amiota megjelent minden telomon fent volt... :/ remeljuk hamarosan visszakerulhet majd amint helyrehozzak a problemat.
egyszer visszalltam KK-re kamerahiba miatt es nekem ott is elojott, szinten volt fent viber...
-
Bigyo13
őstag
Elvileg nem is ROM vagy verzió függő a kamera hiba
Mert valakinek Kikat-nál is előjött.. és neki is volt fenn pl. a VIBER!Megnéztem a statisztikát és 99% akinek előjött a kamera hiba annak fenn volt a VIBER minimum!
10 ből 9-en írták, hogy használnak VIBERT , egy meg nem írt semmit! -
Bigyo13
őstag
Szerintem igen.. de nem csak az az egy oka van, de hogy érthetően fogalmazzak, az teszi fel az i-re a pontot..
Az is lehet, hogy csak WIPE reset után tűnik el a fekete kép hiba, hiába szedi le valaki a VIBERT , mert az "nyomot" hagy a telóban...De a helyedben is megprobálnám pár napra leszedni és úgy tesztelni a telón a kamerát... lehet kiderül, még aznap, hogy segít vagy nem segít ez a megoldás...
Sajnos 100% -os megoldást nem ismer még senki, ha jól tudom, csak tesztelgetni lehet, amiket írok -
Bigyo13
őstag
Hát ez nagyon érdekes, hogy össze vissza van..
nálam nem volt a Telekomos TMH régiós BNL9 -en egyik hiba sem és BOC7-em ugye nem volt.. és most BOD3 -nál sincs egyik hiba semViszont én Nem is használtam VIBERt...
Azért 1-2 percen belül használd légyszi a szerkesztés lehetsőéget, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest