Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcitrom
tag
Holnap lejár a gyári 2 éves garancia, érdemes kitolni még egy évet, 13990.-ft lenne? Most volt szervízben alaplapot cseréltek. Szerettem volna ha csere utalványt kapok, ezt is kértem de inkább megjavították. Ha később meghibásodna lehetséges hogy csere utalványt adnak?
-
vadcitrom
tag
válasz
Imike_80 #34144 üzenetére
Én is kétszer írtam. Most ezt a választ kaptam.
Szia , a frissítés megjelenésének dátuma, sajnos nem rajtunk múlik, ugyanis az általunk végzett tesztelések után a szoftver szolgáltatói változatát is a gyártó teszi elérhetővé, ezért sajnos nincs rálátásunk a megjelenés pontos dátumára. Illetékes kollégáink szerint ebben a hónapban már várható a frissítés. Köszönjük a megértésed! ^Kinga - Hipernet Guru -
vadcitrom
tag
válasz
yodamester10 #33842 üzenetére
Hát igen. Írtam nekik ez ügyben, íme a válasz. Ez csütörtökön volt.
Szia , technikus kollégáink szerint hamarosan várhat a frissítés, de pontos időpontot egyelőre sajnos nem tudunk mondani. Reméljük, hogy hamarosan elérhető lesz^Kinga - Hipernet Guru
-
vadcitrom
tag
Sziasztok, Miért csak akkor frissül a gyári időjárás amikor feloldom a képernyőzárat? Töröltem a beállításokat már többször is.
-
vadcitrom
tag
Sziasztok, Miért csak akkor frissül a gyári időjárás amikor feloldom a képernyőzárat? Töröltem a beállításokat már többször is.
-
vadcitrom
tag
Nem tudjátok hogy lehet hozzáférni a Video stúdió-ban a kollázs stúdióhoz?
-
vadcitrom
tag
válasz
FrankMonzano #20561 üzenetére
Igen igazad van. Telenyomor mindig az utolsó. Érdekes hogy más országokban már adott ki újabbat.
-
vadcitrom
tag
válasz
yodamester10 #20559 üzenetére
Szerintem nincs még új OTA-n.
-
vadcitrom
tag
Sziasztok. Felhivtam a Samut hogy mikor várható végre a Telenor változat az új romból? Mondja a hölgy hogy napok kérdése, egyenlőre csak Telekom és Vodafone van.
-
vadcitrom
tag
Jó lenne ha a Telenyomor is kiadna.
-
vadcitrom
tag
Most akkor jött valakinek OTA-n frissítés BOD3 Telenor-ra?
-
vadcitrom
tag
válasz
Sanyikademe #19775 üzenetére
OTA-n frissült, és milyen használható? 4.4.2-ről frissült?
-
vadcitrom
tag
Prémium szerviz kicserélte a telom, kibírhatatlan volt a lolli 5.0 Telenor. Most Kit-kat van rajta mert a szerelőnek nem volt a BOA3-nál frissebb Telenor verzió a gépén. Létezik újabb belőle? Bár Kit-katel most flottul megy minden.
-
vadcitrom
tag
válasz
Jack Oneill #17671 üzenetére
Nálam úgy néz ki ez volt a gond.
-
vadcitrom
tag
Azért az egy vicc hogy egy prémium készülék nem megbízható, és nem csak S5-re gondolom ezt. Előtte Nexus4-em volt, ott is hasonló gondok voltak. Ezért cseréltem erre, és most ugyanott vagyok szinte.
-
vadcitrom
tag
válasz
korcsillio #16637 üzenetére
Köszönöm. Akkor varhatjuk az 5.1-et hátha megoldja. Az is kérdés mikor érkezik?
-
vadcitrom
tag
Telefon csere után megoldódott a camera.daemon probléma valakinek? Kit-kat el érkezik a csere teló?
-
vadcitrom
tag
Mi az a mm camera daemon? Meríti az akkut 2 napja.
-
vadcitrom
tag
válasz
captainnemo #14625 üzenetére
Igen Nexus4-en nekem is megvolt ez miatt, de itt a gari miatt nem akarom bántani.
-
vadcitrom
tag
Sziasztok,
Tud valaki olyan alkalmazást ami éjszákára kikapcsolja a Wifi-t és Mobil netet? Green Power-t használok de a Lolli alatt csak root-al működik az adatforgalom tiltása. -
vadcitrom
tag
Sziasztok,
Rootolni szeretném a készüléket bizonyos app. miatt. Az összefoglalóban olvastam hogy nem jár garancia vesztésre, viszont itt több hozzászólásban is azt olvastam hogy igen. Mi a pontos helyzet ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest