- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Hohó.. akkor ugye, hogy ugye
És a XEH vagy a TMH változat van fenn belőle?
G900FTMH1BNK6 ha ilyet találsz a telódban valahogy, akkor a Telekomos ROM!
Ezzel megtod nézni pontosan mik vannak rajta : Phone Info
A BOD3-ból ne tedd fel a XEH ROM-ot, ha most még TMH a CSC régiókód a telón! Ezt is meglátod az app-al! -
Bigyo13
őstag
válasz
Jack Oneill #20287 üzenetére
Köszi..
igen páram sajnos pár dolgot hiányosan vagy tévesen írnak és nem foglalkoznak vele, hogy esetleg valakit összezavarnak vele!
Kaptam konkrét visszajelzéseket, hogy "Ebben a topicban folyton összezavarnak"
Sajnos én is észrevettem...(#20288) monstre: még valami.. használtát VIBER-t vagy nem? Vagy ha igen leszdted vagy nem? Köszi!
-
Bigyo13
őstag
válasz
#54715584 #20288 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést
Ha már az én általam publikált BOD3 TMH ROM van fenn és nem jött rá OTA-n jelzés a POEA frissítésre, akkor én hagynám fenn a BOD3 TMH-t, mert ez a POEA gyanús nekem.. vagy a szemem káprázik néha, vagy ez viccelődik velem a fura dolgaival
Szóval hmmm(#20289) Feralheart:
feldobálja??? hát az épp elég.. most a Lolliban ilyen hibák nincsenek hála égnek!
Az egyik app (Te kis kíváncsi, de tudtam, hogy megkérdezed majd) a másik meg titok
(#20294) kozmy: fellehet tenni ODIN -nal persze, de pontosan melyik ROM van fenn most a 4.4.2-ből? XEH vagy TMH ROM? Ez a nem mindegy!
(#20295) olahdave: sajnos igen.. kivették és nem is értem miért, és valóban röhej, hogy az a szó angol még
és sajnos nem vettem észre pozitív változást a BOD3 TMH ROM-hoz képes, sőt -
olahdave
tag
Hali!
Feltettem a POEA THM romot. Amit észrevettem, hogy a Ne zavarjanak funkcióban van, ami angolul van és az akksi használatnál nem írja a feltöltéstől eltelt idő.
Ezek mindenkinél így vannak vagy csak nálam nem lett valami százas?
Ja és KIES3-mal tettem fel firmware frissítéssel. -
kozmy
őstag
Van egy T-s S5 vagy is ki lett függetlenítve, 4.4.2 robot van rajta odinnal rá lehet tolni a BOD3 robotot? Választ előre is köszi.
-
ACE-
addikt
válasz
bendegruz #20263 üzenetére
Tapasztalataim szerint korábban nekem is volt ilyen, hogy volt minimális CPU használat a listában, nem jelentett problémát, ha nem növekszik folyamatosan. Valószínű a rendszer használja valamire ezt a "daemon"-t, és minimális CPU használatot okoz, de ha nem növekszik, és jelentéktelen az összes akkuhasználathoz képest, akkor ettől még nem biztos hogy előjön az új ROM-al is a hiba. Azért pár hétig teszteld, és utána írd le a ROM-ot...
Nálam is szerepel GSAM listában, csak nálam 0.0 CPU használatot ír, de mégis ott van, meglátjuk elő fog-e fordulni a kamera hiba vagy a beakadás... 3 nap alatt eddig nem volt gond, bár nekem egyébként is nagyon ritkán jött elő. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Bigyo13 #20271 üzenetére
Igy van. Pontosan. Sokan tevesen azt hiszik,hogy az alkalmazasok kozott van,pedig az akksi szatisztikaban kell keresni,mar ha valakinek gondja van vele. De nalam pl semmi gond vele. A tablazatot anno en is kitoltottem. Sajnalom,akik szivnak vele,remelem egyszer kijavitjak ezt...
-
Bigyo13
őstag
válasz
szabakaa #20285 üzenetére
Oké.. az OFF Hsz volt!
De tudod mit igazad van írtad már 2015. május 11-én (csak 20 napja volt..!). de nem ma! És ha már írod azóta is példának, akkor illik oda írni talán, hogy LTE, mert senki nem fog visszakeresni alapból, hogy vajon melyik telóra értetted, mert az S3 az S3 és nem LTE!
És igen feltételeztem, hogy vagy nem Kit-kat volt fenn az S3 telódon vagy nem S3 volt.. ennyi!
Na szevasz! -
szabakaa
aktív tag
válasz
Bigyo13 #20284 üzenetére
1: [ne nézzük már egymást hülyének]
2: nem fogok keresgélni itt neked, mielőtt válaszolsz egy kommentre igazán feltételezhetnéd, hogy tudom mi a tökömről beszélek -
Bigyo13
őstag
válasz
szabakaa #20283 üzenetére
Nem volt egyértelmű.. az S3-ból én nem tudom kitalálni, hogy LTE volt.. és hol jelezted több esetben, hogy LTE volt? Linkelj nekem ebből a topikból lécci kettőt pl., mert én nem találok egyet sem a sokból!
És olyat sem találok, hogy regélted volna itt , hogy az LTE telód sokat használt a 2Gb RAM-ból -
feelurself
aktív tag
válasz
Feralheart #20277 üzenetére
Szerintem meg mindig total folosleges lollira frissiteni. Az egesz rendszer lassabb, mint a kitkat. A multitasking katasztrofalisan lassu, es csomo musthave appot nem tamogat. A babakek (szerintem b*zis) ertesitesi savrol ne is beszeljunk..
-
embe
nagyúr
válasz
Bigyo13 #20280 üzenetére
Valóban ott a táblázat.
Valahogy átsiklottam felette, pedig mivel piros színű a link, elég feltűnő is.
Na nem okoskodok.....fáradt vagyok rendesen.... melózok. A szemem kifolyik a sok monitor előtt.Ebből is látszik, hogy a droid készülékek sokszínűsége ilyenkor visszafelé is elsülhet. Nehéz fejleszteni millió készülékre.
-
Bigyo13
őstag
De a linkelt táblázatban mindenre kitértünk.. hardveres különbségekre is!
Nem láttad??Nem hardveres a gond, ezt már kijelentették a Samuék.. vagyis szoftveres ütközésről van szó!
Így csakis a VIBER használat összefüggése jött ki nálam, másnál meg semmi összefüggés... de a napokban több helyről is kaptam visszajelzést, hogy feltette a VIBERT és "azonnal" előjött a fekete kép camera hiba.. rá két órára akart fotózni és egyből hiba fogadta!
Mások meg leszedték a VIBERT és azóta nem jött nekik elő a hiba!
De az a baj, hogy ilyen egyszerűen ezt nem lehet tesztelni, mert felhasználó specifikus a VIBER használat is , és azt nehéz lenne összevetni!
És az alapján kiszűrni, hogy akkor azon belül mi okozza a hibát! Ezen dolgozott vagy még most is a play és a Samu együtt! -
embe
nagyúr
válasz
Bigyo13 #20266 üzenetére
Igen azt olvastam, hogy a Viber irányába mutatnak a dolgok.
De én nem szoftveres dologra, hanem hardveres dologra gondoltam. Nem lehet olyan, hogy más revizióju a kamera modul, vagy valami más.... Vagy esetleg egy gyártási időhöz köthető. Mint írtam a Sonynál vlt erre példa. -
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #20277 üzenetére
Nem tudom.. ha szükséged van 5.0 droidra, akkor talán igen.. ha nincs konkrét ok, hogy válts MOST Lollira, akkor, ha jól és hiba nélkül fut a Kit-kat akkor nem sürgős még a frissítés..
Majd az 5.01-re esetleg!
én már megszoktam a Lollit és van kettő app., ami követeli, hogy 5.0 droid legyen minimum a telón, ezért hagyom már -
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #20275 üzenetére
2 napja tettem fel
Putty (érintőhang) hang és a rendszerhangok indokolatlanul hangosabban szólnak.. én más hibát nem tapasztaltam eddig -
Bigyo13
őstag
válasz
bendegruz #20273 üzenetére
Jó csak ebből nem azt láttam, hogy nem a T-s ROM-ot hibáztatod:
"lehet egy factory reset segítene,de akkor már CM-et teszek fel,nem ezt a szutykot..."
Aztán láttam a másik Hsz-ben, hogy a Samu hibajavításra írtad, hogy unod(#20272) Feralheart: nem tudok nyilatkozni, nem érdekelnek a nem STOCK ROM-ok
-
bendegruz
őstag
válasz
Feralheart #20265 üzenetére
-
Bigyo13
őstag
De néztük Spityu27-el együtt és vizsgáltuk ezt a kérdést.. ezen a táblázaton és pont azért jutottam arra a következtetésre még akkor, kb. 6 hete, hogy a VIBER nagyon ludas lehet a démon és/ vagy a fekete camera kép hibában!
(#20262) Feralheart: senki nem tudja hivatalosan erre a választ szerintem!
(#20265) Feralheart: igen, ha jól láttam
-
embe
nagyúr
Azt nem néztétek, hogy esetleg ez a kamera démon nem esetleg eltérő hardverből - esetleg kamera modulból - eredhet? Anno az SP-nél volt különböző kijelzővel szerelve a teló, és ott vissza lehetett vezetni emlékeim szerint a kijelző hibát erre. Vagy gyártási időhöz nem köthető?
bendegruz - Ez a kamera démon ott figyel az alkalmazások között?
-
bendegruz
őstag
válasz
Feralheart #20262 üzenetére
-
Bigyo13
őstag
válasz
bendegruz #20257 üzenetére
Pedig fűzhetsz
Sajnos én nem tudom tesztelni, mert nekem sosem jött elő 4.4.2-őn se és BNL9-en se a camera hiba és a démon se.. de Te majd jól megmondod előjön -e(#20258) Feralheart : nem tudom, hogy van -e listázva akárhol is a 333 rendszeralkamazás optimalizálás alapja
Nem hiszem
-
bendegruz
őstag
feldobtam én is.
kezdett őrületbe kergetni a damonmost reménykedem,hogy eltűnik végre
-
-
Bigyo13
őstag
válasz
#54715584 #20251 üzenetére
Nem azt írta, hogy S3 LTE-je volt, de lehet..
És nem azt mondtam hogy nem hivatalosan nem jött ki rá Ki-kat, hanem ezt: "arra max 4.3 Jelly Bean Android rendszer jött ki utolsónak! "
Jött ki... vagyis automatikusan
Sosem veszem figyelembe a nem hivatalos ROM-okat.. és nem is teszem fel! -
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #20238 üzenetére
Jó a T-s ROM a mostani, a POEA ROM! Jó az akku idő és sok javítást tartalmaz a 2015. januári BNL9-es 5.0 Lollihoz képest!
Egészen pontosan 333 alkalmazást optimalizál a Lolli rendszerben!! -
szabakaa
aktív tag
válasz
Feralheart #20246 üzenetére
Hajrá, és sok sikert a vizsgákhoz!
-
ACE-
addikt
Valaki használ Skype-ot? Azt vettem észre hogy üzenetkor csak pittyeg egy kicsit, de nem rezeg, így észre sem szoktam venni. Nem lehet valahogy az üzenet hangot változtatni? Nálatok rezeg?
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Feralheart #20242 üzenetére
Ez az amivel nincs tapasztalatom, az én s5öm lollipoppal jött, a kitkates rendszert pedig nem használtam huzamosabb ideig, csak s3on, de ismerem a működését. Az akksiban sajnos nem tudok segíteni, de azt tudom mondani, hogy használattól függően 4-5-6 óra kijelzőidő van a lolliban nekem. Leginkább 5.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Feralheart #20240 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, én már tudnék meglenni kitkaten, szerelmese vagyok a lollipopos animációknak és a touchwiznek. Bugot én nem találtam, főleg így, hogy a multitasking is remek lett. Én ajánlom a frissítést mindenesetre.
Lockscreen widgetekre vonatkozó beállításról én sajnos nem tudok. -
szabakaa
aktív tag
válasz
szabakaa #20237 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből, de véleményezném a POEA-t multitasking szempontjából. Nekem eddig az S5ön ez volt a vesszőparipám, szerintem túl hamar lövögette ki a rendszer az appokat. Most érzem először, hogy egy két gigás telefont használok, még játék alatt sem lép ki. Nagyon jó.
@Feralheart: nem tapasztaltam ilyesmit
persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne valami.
-
bendegruz
őstag
az új t-s rom már eltünteti végre a daemont?
-
Feralheart
tag
Sziasztok!
A Flipboard nállatok is gyári alkalmazásként van beállítva?
-
Bigyo13
őstag
4.4.2 -ig lehet Root..de ROM-ilag csak az ANE2 -romig... egy az egyben! Valóban KNOX ugrás nélkül
Van megoldás az ez utáni 4.4.2-re is.. de az csak haladóknak!Valaki tapasztalta a Lolliban, hogy benne van valamiben.. menüben vagy mappában és amikor a Home gombot megnyomja nem történik semmi, csak ha megint megnyomja
Régebben már volt szó hasonlóról, de ott a képernyő felélesztéssel kapcsolatban volt ez, hogy nem reagál a Home gombra
-
szabakaa
aktív tag
-
ЯΞD
senior tag
Értem csak kíváncsiskodtam felfelé. Szerintem nem próbálkozok vele még egyenlőre túl új még a telefon. Köszönöm az infókat!
-
ЯΞD
senior tag
És ez ugrasztja a knox-ot?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Jonathan92 #20221 üzenetére
Na csak megkérdem mi az a CM?
-
Jonathan92
tag
Cm12 ot hasznal valaki? Hogy áll? Használható?
-
feelurself
aktív tag
-
S3RIOUS
tag
Galaxy S6 kinézetű weather widget-ről tud valaki? jobban szeretem a transzparens weather widgeteket
-
anonym1s
őstag
Kossz a valaszokat!
Sejtettem hogy tul gyorsan merul keszenletben. Szinkronizalas ki van kapcsolva, egyedul az idojarasadatok frissulnek fel orankent. Wifi, gps, mobilnet mindig be van kapcsolva, nem szoktam soha kikapcsolni egyiket sem, de ez igy van az s2 telefonomon is. Akkuinfoban ez volt reggel felulrol lefele haladva:
Eszkoz keszenletben
Cella keszenletben
Android rendszer
Android operacios rendszer -
Bigyo13
őstag
Jó nyílván a sima ikont úgy értettem, hogy "sima" vagyis nincs jelzés a HANG állapotnak.. csak nem tettem idézőjelbe.. vagy azt hitted nem tudom, hogy működik a telefonom?
30cm-ről látom az ikonokat, de nem azokat szoktam figyelni.. és én pl 10cm-ről nem látom mindig, ha nagyon fáradt vagyok.. -
-
ACE-
addikt
válasz
anonym1s #20202 üzenetére
Az energiatakarékosság nem mindig jelent sokat. Ha nem kapcsolod ki éjjelre a szinkronizálást, mobil, wifi netet, akkor folyamatosan hálózati forgalom lesz, és ezért emiatt merülni fog. Próbáld ki hogy éjjelre kikapcsolod a wifi és mobilnetet, nem fog. max. 3-4%-ot merülni egész éjjel.
-
ACE-
addikt
válasz
Bigyo13 #20194 üzenetére
Na akkor ezért nem értettem mi az a putty hang, mert én ezeket élből kikapcsolgattam, egyedül a billentyűzetnek van rezgő visszajelzése, és kész. Akkor ez engem nem nagyon zavar. A némítást elég könnyű megállapítani csak fel kell pillantani az értesítő sávba, és ott jelzi az ikon.
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Nektek mennyit merul az akksi keszenletben? Tegnap este 11-kor vettem le toltorol es leraktam az asztalra, ekkor 100%-on volt. Ma reggel 7:37-kor mar csak 80%-on volt ugy hogy egy masodpercet sem hasznaltam. 20%-ot merult egy ejszaka (8,5 ora) alatt, ami kb. 2,5% orankent. Szerintem ez nagyon sok. Az s2 telefonom talan 1%-ot ha merul keszenletben orankent, de lehet meg annyit sem.Elfelejtettem emliteni, hogy az energiatakarekossag is be volt kapcsolva ejszaka, amit reggel kikapcsoltam es ugy tovabbi 10%-ot merult 3 ora hossza alatt. Energiatakarekossag nelkul tobb mint 3%-ot merul orankent.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest