Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabber1981
csendes tag
Sziasztok!Odinban a Re-partition mire szolgál?Mikor kell azt bepipálni ha visszafelé romolok?Válaszokat kösz mindenkinek!
-
Gabber1981
csendes tag
Tiszteletem!Most raktam vissza pár perce a Bigyo13 féle BOE5-POEA TMH ROM-ot.Ki próbáltam ezt a BOJ2-t de nem nekem való...
Bigyóé határozottan jobb nincsen vele semmi problémám!Még egyszer köszönöm!
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
Bigyo13 #27745 üzenetére
Hát ez az hogy lövésem sincsen miért vagy mit akart a teló mert kb 5 percenként értesített a semmiről.Teló kiold és sehol semmi érdekeset nem láttam rajta az értesítősávban sem...Érdekes volt az biztos,volt hogy napközben kaptam messenger értesítést aztán miközben irok megint értesít szintén a semmiről.Biztos az ufók...
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
Bigyo13 #27727 üzenetére
Megcsináltam amit ajánlottál köszönöm!Picit idegesítő volt hogy éjszaka közepén vagy hajnalban pittyegett itt nekem, aztán éppen mire visszaaludnék megint pittyegés...
Factory Resetet nem csináltam nem is nagyon lenne kedvem hozzá mert ezen kívül semmi bajom a telóval.Nem hiszem el hogy egy normális romot nem tudnak kiadni!Mindenesetre köszönöm!
-
Gabber1981
csendes tag
Üdv!Valaki tapasztalt már olyat hogy jön értesítése de mégsem?Szóval 2 napja felraktam Odinnal a legújabb Telekomos függő romot,nem csináltam Factori Resetet.A teló azóta azt produkálja hogy amikor látszólag kedve tartja jelez hogy jött valami értesítés,sőt még villog is a LED kéken,.aztán mikor nézném hogy mi az akkor sem az értesítési sávban, szóval sehol az égvilágon semmilyen értesítésem nincs....Gondolom ajánlott az a FR.Válszokat megköszönöm.
-
Gabber1981
csendes tag
Ez eddig jó és szép megértem én,de azt akkor sem tudom felfogni hogy pl: Bigyo13-al mi a fene bajuk van egyeseknek?Mi a baj azzal ha valaki privátban ossza meg azt amit szeretne,az a lényeg hogy megossza nem?Véleményem szerint sokat segít ha tud,ha nem tud valamit akkor nem beszél félre.Mindegy is...(forum amugy nagyszerű,senkivel semmi problémám)Üdv.😊
-
Gabber1981
csendes tag
Sziasztok!Nem kötekedés meg stb,csak kérdezem hogy ez a "szianogénmód" meg az összes ilyen mókolós valamire nincsen másik fórum vagy valami?Nem bántás, csak lassan áttmegy az egész más irányba.Fura szerintem lehetne S5 Mókolás vagy valami....
Mindegy is Sziasztok!
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
FrankMonzano #24265 üzenetére
Random asztalon nem normális, zsebben előfordult már nekem is.
-
Gabber1981
csendes tag
Jelentem feltettem a Bigyo13 féle romot eddig tökéletesen műxik! KNOX maradt 0x0.
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
szabosasito #23605 üzenetére
Hello!Nekem az ujjlenyomathoz nem kell nyomkodnom,egyszerűen simítok rajta és nyílik is a teló.
-
Gabber1981
csendes tag
Van pár képem a kopásról remélem így jó lesz nem k..rtam el...
[link] (Jó lesz ez majd beletanulok)
-
Gabber1981
csendes tag
Nekem nem csak pattogzik hanem úgy néz ki, hogy simán zsbben hordva KOPIK, pedig semmit nem rakok mellé.Azt elmondanám hogy nem éjjel nappal a zsebemben van persze.
-
Gabber1981
csendes tag
Sziasztok!Nekem a fólia az még gyári a telón, egy-kettő kisebb karc van csak rajta, mert még aránylag vigyázok is rá! A telót ami körbeveszi az a nikkelezet műanyag bizbasz keret viszont már 2 helyen is kb 2-3 mm lepattogott úgyhogy ott szép fehér...Szóval én már inkább nem is a kijelző miatt aggódom. Szomorú hogy nem tudták fémből megcsinálni...Telefont amúgy 4 hónapja birtoklom.Szóval engem nem nagyon izgat a kijelző,szerintem hamarabb potyog szét az egész mint ahogy karcolódna...
Tokot nem veszek nem szeretem,előző telóm (Xperia Z)semmi baja sehol, anno elsők között vettem tok minden nélkül használtam azt is....Na mindegy is gondoltam kidühöngöm magamból...
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
yodamester10 #22414 üzenetére
Nem akarok bunkó lenni de az Időkép miért nem jó?Kíváncsi vagyok.Szerintem az a teljesen reális.
-
Gabber1981
csendes tag
Befejeztem....
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
Gabber1981 #22094 üzenetére
https://lh3.googleusercontent.com/-OSJ08S-6kmo/VaA0-iJgwzI/AAAAAAAADXA/Uhpl_q4zcGA/s144-Ic42/_Vt3IeODMsKSSYrEIKfZWrrrrrrrk.jpg
-
Gabber1981
csendes tag
https://picasaweb.google.com/lh/photo/wpoFD0utIhhIEQcAa7KeeJsPv-7vhszcMb4J4LgvUl0?feat=directlink
-
Gabber1981
csendes tag
Sziasztok!Nem tudok aludni!
Rémálmok gyötörnek....Nem jön az 5... tudja kis tököm hogy meik nyalóka....Bigyó13 féle BOE5-POEA TMH ROM-al megvagyok de mégis....elegem van....
-
Gabber1981
csendes tag
Mikor jön új ROM????....Unatkozom....
Most a Samu advancemet mókolom...Bigyó féle BOE5-POEA TMH ROM az jó de azért démon az van még mielőtt valaki azt mondaná hogy javítva BOE5-ön.
-
Gabber1981
csendes tag
Ó hogy az a megboldogult szép jó démon kergesse bele vissza az annyába saját magát...Kapom megint a démont faszányosan....Se viber se semmi,jaa a szem biszbaszt az intelligens képernyőzárat használom már f@sz tudja mióta,semmi probléma nem volt,ma elkezdek videózni aztán nem meglep ez a szemét démon???Á elegem van....Nekem akkor jön ha full HD ban vidizek...Idegesít nagyon, hogy egyik pillanatban 55%-on vagyok aztán rá 5 percre 15%....Komolytalan ez ....Lesz ez még máshogy vagy váljak meg ettől a szutyoktól?!!!???Szemét egy dolog ez komolyan mondom.....
-
Gabber1981
csendes tag
Jóccakát mindenkinek! Gondolom ez nem bunkósság...Legyetek jók vagy rosszak én léptem CSCS!
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
Jack Oneill #21141 üzenetére
Én már nem is tudom, de Maximálisan egyetértek önnel!!!Mátol magázódom asszem mert ki tudja....
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
Jack Oneill #21122 üzenetére
"kerdezek,aki tud valaszol,akinek meg tudok segiteni,annak segitek..." Korrekt ember ennyi! Kevés az ilyen manapság sajnos.....
-
Gabber1981
csendes tag
Bigyo13 ezek után csak nem magázódnék! "Melyik haverom? Aki itt szakad mellettem? "
-
Gabber1981
csendes tag
Feldobom a forumot kicsit....
Valaki találkozott démonnal mostanában vagy kamera hibával?Én nem használok vibert csak messengert jelentem,de semmi problema a kamerámmal ezzel a BOE5-POEA TMH ROM-al.
-
Gabber1981
csendes tag
Hahó!Most mi van de tényleg?Először nekem sem tetszett Bigyo13 stílusa de ha tetszik, ha nem, megváltozott szerintem a hozzáállása, ti meg le vagytok ragadva a "régi"Bigyo13-nál.Szerintem sokat segít minden téren,főleg ROM ügyileg.Nem kéne itt ellenségeskedni stb egymást segítsük amiben tudjuk aztán a többit egye meg a fene.Szerintem.Béke
-
Gabber1981
csendes tag
Gyerekek, felnőttek, magázódók, tegeződők!!!!Hát mi folyik itt vazze???
Nincs itt véleményem szerint senkivel per semmivel probléma.Van időtök egymást b@szogatni?Jó a teló vagy mi a tököm van?
-
Gabber1981
csendes tag
Mekkora problémák vannak itt mostanság.
Semmi új ROM stb...Mindenkinek faszányos a telója úgy látom.
Akkor minden F@SZA!
-
Gabber1981
csendes tag
Nekem van egy Galaxy S Advance telóm,és amikor új volt akkor antutu hiba nélkül végig mászott. Kb 2éve...Most full ugyan olyan telót próbáltam, amit most csomagoltunk ki és akad antutun vagy végig sem megy.
Szóval megy a népbutítás rendesen mint mindenben sajnos... -
Gabber1981
csendes tag
válasz
Jack Oneill #20502 üzenetére
Lehet hogy igazad van...Sőt!!!
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
Bigyo13 #20453 üzenetére
Jó jó értem,akkor írok ha valami rendellenes történne.Kamera hibákkal nem küzdöm valami oknál fogva mióta randalírozom a romokon amiket feltettél.Ha valami van írok!Jaaaa üzenem mindenkinek hogy csapja fel a Bigyo13 Romot!Számoljatok be hogy mi a helyzet!!!Amugy viberem most sincs nem merem bevállalni a kamera hiba miatt ugyi.
-
Gabber1981
csendes tag
Most dobtam fel a romod Bigyo13.Jelenleg 348 az alkalmazás frissítése ez jó?Nekem mindig több akár hányszor rakok fel újat.
-
Gabber1981
csendes tag
Valaki próbálta már vízbe meríteni a telót?Mi lett az eredménye? (Én nem merem kipróbálni
)
-
Gabber1981
csendes tag
Bigyo13!Már nem is merem kérni ezt a BOE5-POEA TMH ROM-ot.
Majd privátban megteszem!
Egyébként nálam rezeg az SMS,BOD3-POEA TMH ROM-al!
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
Feralheart #20356 üzenetére
Bigyo13-tól kérj linket privátban, szerintem elküldi!
-
Gabber1981
csendes tag
Bigyo13! A legújabb romodra én is igényt tartanék!Köszönöm uram!
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
h_benjamin #20164 üzenetére
Nekem tutuban 44186 jelenleg.Holnap privátban vakerjatok valamit hogy, hogy az istenbe csapok fel ide képet!Tiszta ideg vagyok...
-
Gabber1981
csendes tag
Ez jelen pillanatban az Antutum... Na mindegy nemtudom hogy töltsem fel a képet F@aszom....
-
Gabber1981
csendes tag
Antutut használtok?Ezzel a rommal mi az eredmény arra kíváncsi lennék.
-
Gabber1981
csendes tag
Egyébként minden hangosabb lett azt vettem észre.Mondjuk engemetetet nem zavar,had szóljon amíg jó a rendszer.
-
Gabber1981
csendes tag
Köszönöm a fórumon eltöltött időt mindenkinek, kitartás én megkaptam amit akartam sőt többet is.Sziasztok.
-
Gabber1981
csendes tag
"Kérdeztem Telekomot hogy jön-e frissítés nem független S5 re, erre vissza kaptam hogy még nekik nem küldött a samu semmit még.Akkor gondolom mindenki tudja hogy csak hónapok kérdése mire lesz valami..."
Írtam én is a Telekomnak mint írtam is hogy látható e valami fejlemény 5.1 vagy ilyesmi ügyben de azt mondták hogy először a samunak kell küldeni az 5.1-et vagy valamit ha küldenek,utána telerakják sz@rokkal a Telenorosok és visszaküldik samunak hogy gó mehet OTA stb-n.Na én is fasza gyerek vagyok......
-
Gabber1981
csendes tag
Kérdeztem Telekomot hogy jön-e frissítés nem független S5 re, erre vissza kaptam hogy még nekik nem küldött a samu semmit még.Akkor gondolom mindenki tudja hogy csak hónapok kérdése mire lesz valami...
-
Gabber1981
csendes tag
Sziasztok!Év elején vettem az S5 telómat!Régen nézelődöm a fórumon nagyon sok hasznos infót kaptam tőletek amiért ezer hála.Ma első próbálkozásra feltettem a Bigyo13 féle BOD3 ROM-ot.Nem bonyolult ez csak végig kell olvasni és értelmezni mindent
Nagyon köszönöm f@sza minden!Jaaa kamera biszbasz nekem is jött előző rendszerrel néha ami szerintem nem viber függő mert én nem is használom kb 3 hete csak messengert de előjött.Azt figyeltem meg hogy ha fényképezel akkor semmi de ha kamerázol akkor ugrik elő a démon, de akkor sem mindig.Szerintem ha sokat kamerázik az ember egy huzamban akkor már sanszos.Nem használom kamerát videózni kb 1 hete ééés semmi.Mindegy csak azt akartam mondani hogy nagyon köszönöm itt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 13 Pro 128gb
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest