- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Legyen igazad, és updateljék jól.
Ma az irodában ültem, és a Xiaomi végig a zsebemben volt, annyi munkával szórtak meg. Azon gondolkodtam, hogy milyen lenne, ha a Zoom lenne nálam. Teszi a dolgát, fogadja az e-maileket a zsebemben, esetleg egy-két Facebook üzenetet, stb, és közben trombózist kapok 8 óra alatt, mert elszorítja a szűk zsebemben a telefon a combartériát.
Egyszerűen szuper. Tényleg van az a helyzet, amikor ennek a kamerája jól jön?
Úgy értem, most megyek a hétvégén egy 2400 méter magas hegy tetejére az Alpokban. Tudom, hogy szép fotókat lehet majd csinálni, úgyhogy viszem a fényképezőgépem.
Amikor viszont a mindennapok során le kell fényképezni valamit, és nincs nálam a gép, nem tudom elképzelni hogy a Xiaomi kamerája ne legyen elég.
Egyszerűen holt súly ez a szintű kamera, ez a szintű vastagság, telefonban. Szerintem.
-
Neck
veterán
Segítek, Gézuka apukája, amikor megveszi, szeretné ha a hatszámjegyű összegért vett telefonja, amiben fél köbméter optika van, szép képeket csinálna. Erre, Pistike apukája a kiránduláson egy tetszőleges random telefonnal szebbeket fotóz. Gézuka apukája belevágja a telefont zoomostul a forrásba, ami mellett elmennek.
Capisce?
Értem én, hogy gőzgép, meg azt is, hogy sokan szeretünk telefont berhelni a mobilarenán (köztük én is), de az egységsugarú átlaguser nem fog camera appot piszkálni, hogy a drága pénzen vett drabálzoomos telefonja végre megközelítse mondjuk a kínai telefonom képminőségét.
-
so fuckin' what? engem nem érdekel ez az applikáció sok egyéb mással, viszont ami érdekel benne az a kamerája, az ingyenes világtérkép navigációval, fm adó, bővíthető memória pl. 16+64, flicker támogatás a képmegosztás terén... ilyenek, ez egy jó teló egyik alapfeltételei
-
zeg
őstag
Sajnos még egy tizensok-hússzoros opt. zúmos ~50ezres kompaktnak sem ellenfele, ami igen távol áll a profi minőségű fotózástól. Legalább ezt a szintet illett volna megütni, ha már egy fényképezőgyártóról(is) van szó.
Sokkal izgalmasabb lenne a készülék, ha veszteségmentes formátumba tudna fotókat lőni ellentétben a droidos jpeg fotókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest