- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #358 üzenetére
A fotózás meg a mobilkamerák nagyon sokakat érdekelnek. Az nem rétegigény.
De ilyen szinten bizony rétegigény. -
joey04
titán
Valamit félreértesz. én nem akarlak meggyőzni, csupán te szóltál először hozzám, azért válaszoltam.
mellesleg eddig semmi nem jött be a kritikák közül, de ezek után nem is érdekel, mert elbeszélünk egymás mellett. Használd egészséggel, engem aztán hidegen hagy. Nekem bőven elég, hogy a Nokia végre túllépett rajta. Bár rossz irányba.
-
-
joey04
titán
válasz
#32839680 #322 üzenetére
A 808 2012 júliusában jelent meg. Hogy csak egy nevet említsek: SGS3. Na vele kell összemérni, mert akkor kb az volt a csúcs androidos oldalon. És még árban sem volt nagy különbség, mert akkor még borzasztó magasan volt a 808 ára, az s3 meg már esett. vagy a még régebbi, és jóval olcsóbb galaxy Nexus. hát kiröhögték szerencsétlent. nekem még a nexus is akadozik szifonhoz mérve, de még a tw-vel megfejelt samsung is folyékony volt a 808hoz képest. használhatatlan meg relatív. egy firefox os sem az, mégis annak mondjuk, mert a versenytársakhoz képest sajna nagyon gyenge.
-
joey04
titán
válasz
#32839680 #320 üzenetére
na veled az almáról nem vitázom, de a 808 semmilyen szinten nem közelít meg (kivéve kamera) még egy androidos készüléket sem, hát még egy iPhone-t. A real multitask meg engem hidegen hagy, semmi előnyét nem látom, ha benne van a rendszerben, ha nincs. amióta nincs Jobs, azóta egyébként is kurvul az apple, gagyi iphone, melegfelvonulásra emlékeztető ios, szóval belefér egy fölösleges fícsör is.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #318 üzenetére
Ugye tudod, hogy melyik mekkora akkuval produkálja ezt ?
és hozzá mekkora kijelző és milyen vas? egyébként meg lényegtelen, oldják meg. mezei userként megnézem, hogy melyik bírja tovább, mert nekem az (is) fontos, és látom, hogy a samsung. a részletek nem érdekelnek.
Ez a geek gondolkodást félre kéne tenni, hogy mindent megmagyarázunk, hogy miért történik. Ez olyan, hogy pl. az iOS mindent alárendel annak, hogy folyamatos legyen. Inkább megállítja, lelassítja a többi folyamatot, de ha hozzáérek, akkor a GUI lesz az első, az mozdul elsőként. Érdekli ez az átlag usert? Nem. Azt látja, hogy az egyik smooth, a másik meg nem. Ennyi. -
joey04
titán
A számok nem hazudnak: GSMArena feature labs: The tests (Battery life)
315: Ebből láthatóan nem lehet megélni. Szerencsére.
-
joey04
titán
Tévedsz, addig vettem őket meg, mert addig nem találtam olyat, ami jobban működne. Azóta viszont mindig van jobb. Van tapasztalat 808-ról is. Nekem nem kell, a véleményem meg tartom. Ne győzködjük egymást, thx. Én sem arról győzködlek, hogy neked nem jó, mert azt nem tudom megállapítani és igazából nem is érdekel. De az tény, hogy adott feladatot lassabban csinál meg és maga a rendszer is akadozósabb. Hogy ez téged nem zavar, meg van egyéb előnye ami neked fontos, az a te dolgod. De térjetek vissza az s4 zoomhoz.
-
joey04
titán
válasz
#32839680 #286 üzenetére
Imádtam a symbiant (6600, n82 meg a p1 a kedvenceim), de ez van. Ma már nem rúg labdába. Lassú, akad, körülményes a használata, appok terén sem rózsás a helyzet. Az, hogy mik a mögöttes dolgok (valós multitask, egyebek) nem érdekel. Használtam mert jó volt, aztán jöttek jobbak így most azokat használom. story részemről lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest