- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quasi_modo #349 üzenetére
szerintem nem, de több ilyen nem kéne, mert jön a Samsung rendőrség és elvisznek...
-
so fuckin' what? engem nem érdekel ez az applikáció sok egyéb mással, viszont ami érdekel benne az a kamerája, az ingyenes világtérkép navigációval, fm adó, bővíthető memória pl. 16+64, flicker támogatás a képmegosztás terén... ilyenek, ez egy jó teló egyik alapfeltételei
-
válasz
#31733248 #212 üzenetére
hagyjál már ezzel a halott operációs rendszer bullshit kamuval. Nem mindenkinek kellenek közösségi appok, van aki minőségre hajt. Használtál már 808-at volt egyáltalán a kezedben, ha igen tudhatnád, hogy méltó zárás volt a Nokia részéről mint uccsó symbianos készülék. Kezdjem el sorolni az Androidnak a hibáit? mert hosszú a lista csak azért... Szal hagyd a symbian fújását abba, mert beletörik a bicskád.
-
ez nem teljesen igaz amit írsz. Külön rákérdeztem ahol én vettem asszonynak a 808-at és ha bármilyen baja lenne pl. szoftvergondok meg hasonlók, akkor mondták, hogy nyugodtan hozzam be és visszatöltik rá a gyárit, amivel megvettem pl. most az, hogy nem a nokia állja rá hanem a bolt az nekem mindegy, ja és ráadásul nagyon nem mindegy, hogy 80 rongy vagy 130, de lehet, hogy csak én vagyok itt templomegere...
-
válasz
Varlaisaran #150 üzenetére
újonc, hagyd...
-
ez a készülék felejtős, súlyos képminőségi hibái vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest