- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
renee7
tag
Akkor rosszul értetted, amit linkeltem. Senki a világon nem fog nekiállni kamera appot javítani, én sem. Többek között azért sem, mert nem értek hozzá. Meg időm sem lenne rá, kedvem meg végképp.
Én azt írtam, hogy a Samsung feladata hogy a visszajelzések alapján optimalizálja a kamera szoftverét.
Vagyis, ha a KIES 3-4 héten belül jelezni fog a tulajdonosoknál, hogy van elérhető frissítés, és utána meggyőzően jobb lesz a fotók minősége, akkor probléma lezárva.
(Mint ahogy a rutinos okostelefon felhasználók jól tudják, hogy a legtöbb esetben a frissítésekkel éppen a kamera működésének a javítása az egyik leggyakoribb cél.)
Eddig általában nem volt gond a Samuval ezen a téren. Ha nem javítják a hibát? Akkor sokan nem fogják megvenni a cuccot, köztük én sem.
Ilyen egyszerű.
-
renee7
tag
Hohó!
Én azt egy szóval sem állítottam, hogy nem jó mobil a 808. Csak azt mondtam, hogy bizonyos alkalmazásokat 99%-ra kijelenthetően már nem fognak leprogramozni Symbian-re. Ezt is csak azért mondtam, mert felvetődött, hogy a Symbian=minőség, és szerintem ez így helytelen megközelítés. Független attól, hogy jómagam is egy Symbian+UIQ-s SE P1i-t használók főkészüléknek. Mert nagyon megbízható, kifejezetten jó a hangja, sokáig bírja akkuval, jól lehet gépelni rajta, stb.
-
renee7
tag
De mindenki mást akar telepíteni egy jó okostelefonra. Az meg nem vitaalap, hogy jó, mert tudja a rendszer, ami engem érdekel, amit meg más hiányol, az nem is érdekes...! Nem kell végletekig elfogultnak lenni szvsz.
Egy rendszer onnantól válik halottá, hogy a fejlesztők nem számolnak vele. Ez persze magát a rendszert nem minősíti, inkább a Nokia stratégiai döntéseit, mivel úgy vesztette el a partit, hogy nagyon jó lapokkal játszott..
-
renee7
tag
A mobilarena.com specifikációs listája szerint van benne FM rádió. Itt asszongyák, hogy nincs. Mi az igazság?
Ez a teszt nem lesz a hazai mobilaréna sikersztoria...
-
renee7
tag
Ebbe már kár belemenni, mert mindenki annak látja cuccot, aminek akarja,
- vagy egy gyengére sikerült kompaktnak, ami androidos,
- vagy egy ha nem is a legerősebb, de korrekt, a legtöbb igényt kielégítő, legtöbbek számára ideális méretekkel rendelkező jól felszerelt androidos okostelefon, ami a kamera app javítása után bőven jobb képeket lőhet, mint az okostelefonok zöme.
Formabontó, de...
-
renee7
tag
Viszont egy cseppet sem bánom, ha világszintű háborgás lesz és marad, mert karácsonyra lehet hogy sikeresen bezuhan 80-alá az ára, vagy 60-ért söprik ki a készleteket.
-
renee7
tag
Igazad van, de van itt egy generál félreértés és sajnos a cikk szerzője sem igazán hangsúlyozta, vagy tisztázta ezt. A látszattal ellentétben nem egy az egyben lett egy kompakt gép belezsúfolva egy okostelefonba, inkább csak félig.
Vagyis betettek az átlagnál egy komolyabb képérzékelő szenzort, meg egy zoom-al és stabilizátorral ellátott optikát, de amitől a "valódi" kompakt gépek ténylegesen jobbak, - a dedikált képfeldolgozó processzor -, azt nem. Erre az első hozzászólásokban helyesen rámutatott egy fórumtárs. Tehát itt ami lejön a szenzorról, az egy kamera app dolgozza fel, tehetné jobban is, de valószínűleg ezen fognak segíteni.
Ezzel együtt nyilván nem akarnak egy kompaktokat tényleg kiváltó eszközt készíteni, de arra, hogy az androidos mezőny legjobb fotós készüléke legyen, szvsz megvan az esély, ha javítják a kamera appot.
(#116) morgyi Valóban, szerintem is sokan többet várnak a zoom-tól, mint amire a gyártó kitalálta.
(#121) Quasi_modo Második telefonnak. Aki SE P990-t, meg LG Optimus 3D-t használt, az tart egy alapkészüléket csak telefonnak, hogy telefonálni is tudjon.
-
renee7
tag
Azért az túlzás, hogy szar lett. Egyfelől itt most mindenki profi fotósként szeretne tetszelegni, de ha a hat nappal ezelőtt készített bicikliről lőtt képeket is nézzük, szerintem egy nyaralás simán végigfotózható vele. A másik meg az, hogy kicsit komikus számomra, de az elmúlt két évben sokak által a sárga földig lesajnált Nokia tudott egyedül olyan készüléket kifejleszteni, amire sokan hivatkoznak. Megkockáztatom hogy egy kis szoftveres optimalizációval túl is léphet a 1020-on, mert a hardveres adottságai jobbak. (jobb optika, valódi zoom,) A külső az tényleg erős ledöbbenést okoz, de nem vállalhatatlan, pláne másodkészüléknek. Én azért drukkolok neki.
-
renee7
tag
Drága Számszungék!
Ha tesztek még bele egy kétsávos URH adóvevőt, és tarjátok a 130-as árat, részemről van egy biztos vevőtök!
Különben meg viccen kívül, szerintem, ha nem is lesz kirobbanó siker, de eladnak jópár darabot belőle. Kamerán meg lehet soft frissítéssel csiszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest