- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
-
kakuk100
őstag
Örülök, hogy meggondoltad magad.Érdekes, hogy a Sony nekem se jött be. Megvan a sima S4 és a Lumia 1020 is, de a Zoom a kedvenc nálam.
rizso ne legyél elkeseredve. Reméljük kapsz egy új telcsit. Mindent amit kell kicserélnek benne. Lehet, hogy csak az alkatrészekre kell várni.Hátha meglesz a héten.
-
kakuk100
őstag
Persze nem mondtam komolyan, csak annyira védted mikor mások bántották.Megértem aki ilyen sűrűn váltogatja a telcsijét, de én ezt annyira megszerettem, hogy egyenlőre nem adom el. Talán a sima S4 et vagy az S4 minit inkább. Mielőtt szörnyülködnél mind a kettőt kaptam nem vettem.
-
rizso
addikt
Én is mindenhol azt olvastam, hogy GG. Szerencsére elég jól ellenáll a karcoknak, pedig simán zsebben tartom. Viszont: azt vettem észre, hogy van már jó pár porszem az üveg alatt. Szerencsére a képminőséget nem befolyásolja, és remélem a későbbiekben sem fog annyira beporosodni, hogy emiatt szervizbe kelljen vinni...
-
kakuk100
őstag
Gondoltam hogy ezt jelenti de azért megkérdeztem.Szerintem minden ebbe a régióba való amibe van magyar független pr. kód a XEH. Ha arra várok, hogy magyar rom legyen akkor jó sokáig kell várni.Az európai romok nagy részében van legalább 20 pr. kód. Akinek ott a pr.kódja az mind felteheti, de persze mindenki úgy csinálja ahogy a kedve tartja.Igaz sok különbség nincs a romok között, de mindig reménykedek háta betesznek valami újdonságot.
-
rizso
addikt
Na hát rizsora ne számítsatok ilyen téren, mert rohadtul nem vágja mit hogyan miért
Valahogy nem érzek késztetést, hogy bütyköljem ezt a kicsikét, tök jól megvagyok gyári rommal is, de tényleg. Oké, van pár fölösleges program előre telepítve, de nem zavarnak, meg le is tiltottam őket...
-
kakuk100
őstag
Na azt nem tudom mit jelent. Én feltettem az orosz romot ami jó volt csak még is leszedtem mert nem sikerült azt a root-ot megcsinálni. Visszatettem a régi romot.Végül is nincs semmi baja csak kíváncsi voltam az oroszra.Mostanáig szórakoztam mire mindent visszatettem. Egyenlőre Romolásról hallani se akarok.
-
kakuk100
őstag
Azt hiszem nem jót linkeltem be. Ez lesz a jó.Az a bizonyos alkalmazás a Motochopper.
How to root Samsung Galaxy S4 ZOOM1. Extract the downloaded Motochopper package onto your Desktop.
2. Now Enable USB Debugging Mode using Settings > More > About Phone and scroll down to Build number.
3. Tap on Build number 7 times to generate the number.
4. It will enable the Developer Options to enable USB Debugging mode.
5. Once you get the Developer options then navigate to Settings Menu and check USB Debugging box.
6. Wait for few seconds to get the procedure done.
7. Look for “RUN” file into the extracted Motochopper folder and double click on it.
8. Now you get the following window as shown below.
9. Press Enter to root your Samsung Galaxy S4 ZOOM.
10. You will get a notification pop up box, here just tap “OK” to begin the rooting process.
11. Wait for the process to get completed. On completion just reboot your cell phone.
Congrats you have successfully rooted your Samsung Galaxy S4 ZOOM. To check whether it is rooted in right way or not, a user can open up App Drawer and can check SuperUser application installation there.
-
kakuk100
őstag
How to root Samsung Galaxy S4 ZOOM
1. Extract the downloaded (Impactor) package onto your Desktop.
2. Now Enable USB Debugging Mode using Settings > More > About Phone and scroll down to Build number.
3. Tap on Build number 7 times to generate the number.
4. It will enable the Developer Options to enable USB Debugging mode.
5. Once you get the Developer options then navigate to Settings Menu and check USB Debugging box.
6. Wait for few seconds to get the procedure done.
7. Look for “RUN” file into the extracted (Impactor) folder and double click on it.
8. Now you get the following window as shown below.
9. Press Enter to root your Samsung Galaxy S4 ZOOM.
10. You will get a notification pop up box, here just tap “OK” to begin the rooting process.
11. Wait for the process to get completed. On completion just reboot your cell phone.
Congrats you have successfully rooted your Samsung Galaxy S4 ZOOM. To check whether it is rooted in right way or not, a user can open up App Drawer and can check SuperUser application installation there.
[ -
rizso
addikt
Igen, sok teszt túltúltúl rétegcuccnak állítja be, holott nem "rétegebb" (legalábbis számomra), mint egy 5,5-6"-es tepsi (5"-et már le sem merem írni, mert sokaknál az már teljesen elfogadott). No meg hát igen, sok dolgot nem részleteznek a tesztekben, pl. hogy milyen jól szól a hangszórója. Ma ugyanazt a videót megnéztem a Zoom-mal meg párom 4X-ével is, és hát na...ég és föld a kettő a Zoom javára. Komolyan mondom érdemes lenne összehasonlítani a nagyrabecsült "boomsoundos" One-nal, lehet meglepő lenne az eredmény.
Na de teszek be pár friss tesztképet is, hátha sikerül meggyőzni pár embert, hogy mégsem olyan rossz ez a Zoom
-
rizso
addikt
Abban egyetertek veluk, hogy valamilyen szinten ez egy retegcucc. Viszont akiknek eddig mutattam, azoknal 10-bol kb 7-nek nagyon tetszett, siman el tudnak kepzelni maguknak is. Van olyan kollegam, aki most iphone helyett ilyet akar
En tenyleg tok elegedett vagyok vele, nem bantam meg a vasarlast, es kivancsi leszek az "S5 Zoomra" is
-
rizso
addikt
Jelenleg nalam sincs olyan telo, amire elcserelnem, egyszeruen ezt nekem talaltak ki
Sajnos mar egy jo fel eve, hogy parommal kikoltoztunk Becsbe, es azota itt elunk. De ha megyunk haza, akkor csinalok majd "hazai" kepeket iskakuk100: a normal fogassal nekem sincs bajom, egyedul a vizszintes gepeles az, ami kenyelmetlen, ott kicsit zavar a kamera - allitva viszont pont jo helyen van.
Mas: egesz jol birja az akksija. Azt hittem, hogy par fototol egy nap alatt lemerul, de nem. A masik plusz pont a hangszoroert jar. Nem emlekszem mar, hogy a MA tesztben irtak-e, de nagyon szepen es hangosan szol. Elinditottam egy youtube videot, parom nem akarta elhinni, hogy a teleffnombol jon a hang, nem pedig a laptopjabol
-
kakuk100
őstag
-
kakuk100
őstag
A gyári garancia a Samsungnál én úgy tudom 2 év. Szerintem nem rontották direkt el a tesztet csak nem állították be megfelelően. Általános mód nem mindenre jó. Rengeteg beállítási lehetőség van. Ki kell tapasztalni melyik mire jó, de le is van írva a használatiba amit a Samsung oldaláról lehet letölteni. Nagyon jó és részletes.
-
rizso
addikt
Nem félek a képminőségtől, tudtam mire számíthatok. A manuál mód meg...hát igen, azt ki kell tanulni, hogy miből mennyit érdemes hozzáadni vagy éppen elvenni, mikor mi a legcélravezetőbb
A méretét/formáját kicsit még szoknom kell a Desire után (4,3"-es telefonom több is volt már, nem is a kijelzőméret furcsa, hanem a kialakítás). A már említett tok nagyon bejön, sokkal de sokkal biztosabb tőle a telefon fogása.
Más: itt nincs olyan opció, mint a "régi" telefonoknál, hogy bizonyos időközönként rezeg/csipog elmulasztott eseménynél? Dézinél nem kellett, mert ott volt állapotjelző led, de itt ugye ez luxus...
-
kakuk100
őstag
Nem kell vele törődni, hogy ki mit ír.Csak jár a szájuk. Az se tudják mi az amiről véleményt mondanak. A legtöbben még csak nem is látták a telefont. Az emberek már csak ilyenek. Szajkózzák azt amit mások. Én azt csinálom, hogy nem foglalkozom vele.A tesztekben készült képeket beállítás nélkül csinálták. Akiknek van ez a telcsijük azok mindenki meg van vele elégedve. Én tegnap csináltam egy pár képet egy családi ebéden és mindenkinek tetszett. Ez a lényeg. Nekem legalább is.
-
kakuk100
őstag
Még szerencse.Én még csak nappali videót csináltam.Biztos ezért nem vettem észre. Letöltötted a részletes használati leírást? Azt kéne átolvasni hátha van megoldás. Én most a fotózást tanulmányozom.Elég sokféle beállítási lehetőség van. Ki kell tapasztalni mire melyik a legjobb.Elég régen nem adtak ki hozzá új Rom-ot. Lehet, hogy dolgoznak valami nagy dobáson.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest