- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mangerd
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #3503 üzenetére
ezek annyira nem lettek tutik, de az előzőn...
Olyan szuperközelik voltak, hogy néha azt se tudtam mi az
A halszemes képek ha jól gondolom a másik Fisheye feliratú lencsével készültek. A torzítás miatt az nem jön be, de egy ilyen makrósat el tudnék képzelni. Nagyon művészi képek készítettél vele -
válasz
rolcsibácsi #3497 üzenetére
Egy olyan macro lecsét akarunk mi is..
Képeket tolnál fel ami avval készült? Pontosan milyet rendeltél? Érdekelnek a részletek
ui: A pofámról lesülne a bőr hogy ha van egy ilyenem és nem avval kezdem a hozzászólást hogy posztolok 5 képet hogy lássák a lúzerek hogy mim is van
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #3497 üzenetére
Zack, mi a f*szt keres a második képen?
Lőjjél vele makrót, de hirtelen -
válasz
rolcsibácsi #3371 üzenetére
Nem lencsével van
Minden gyári. Lencsét csak szeretnék majd rendelni.
Csináltam városba egy pár képet
-
mondomén
őstag
válasz
rolcsibácsi #3373 üzenetére
Chrome beta, abban már eltűnik a keresősáv mikor lefelé görgetsz.
-
mondomén
őstag
válasz
rolcsibácsi #3355 üzenetére
Cyanogenmod. S3-ra van (azt használom most is), S4-re meg minden bizonnyal lesz.
-
szaboba2
tag
válasz
rolcsibácsi #3352 üzenetére
Az a baj, hogy hosszas keresés után én is ilyesmi infokhoz jutottam... Nem értem mért nem lehet GooglePlay-ben árulni
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #3144 üzenetére
S3 nekem is csinàlta, pont így, és pont én is futàrt vàrtam. Aztàn pàr napra rà meghalt az SD kari, a csere òta meg nem volt gond.
Rejtély.
-
istnag
addikt
válasz
rolcsibácsi #3144 üzenetére
telefont kell venni...
Viccet félretéve nem gondolom,hogy ha elmegy a térerő az szoftveres dolog Nálad,mert akkor többen panaszkodtak volna már. Szóval erősen elgondolkodnék egy szervizen. Elég nagy hiba lenne ezeket az Androidra kenni,mert ezek közül semelyiket sem csinálja.
-
szaboba2
tag
válasz
rolcsibácsi #2877 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne
-
joey04
titán
válasz
rolcsibácsi #2764 üzenetére
Érdekes meglátás, valami guru talán válaszol.
-
belashx
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2775 üzenetére
Passzolom. Bocs.
-
belashx
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2771 üzenetére
Áttettem a régi SD kártyámat, és simán betette a zenéket róla.
-
válasz
rolcsibácsi #2771 üzenetére
Nekem felismerte egyből az SD kártyán lévőket is, valamit rosszul csinálsz szerintem
-
mate198712
tag
válasz
rolcsibácsi #2656 üzenetére
De igazából csak min. fényerőn látszik nagyon. Automata +5ön használom úgy alig észrevehető. Bár ennyi pénzért a tökéletességet vár mindenki!
Ez olyan mintha vennék egy ferrarit és hibás lenne :SDe hát a samnak is csak az a lényeg hogy pörögjön a gyártás, nem számít ha szar valami.
-
Def26
félisten
válasz
rolcsibácsi #2571 üzenetére
Van olyan teló amiben igen?
-
Yokayee
tag
válasz
rolcsibácsi #2550 üzenetére
Köszi mindenkinek :-)
-
Vagany
őstag
válasz
rolcsibácsi #2540 üzenetére
Független?
-
zseko
veterán
válasz
rolcsibácsi #2496 üzenetére
Én nem tudom. Én is találkoztam már vele máshol is, és mindig csak fekete színnél jön elő, ha kicsit szürkés akkor nincs (pl. x-plore). Mások meg vöröses árnyalatú fekete színt említenek, szerintem összefügg a kettő. Reméljük szoftveres, ha meg nem és majd végül megoldják, akkor gondolom garanciában cserélik majd.
-
FireShadow
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2501 üzenetére
A tartozékait hol érdemes beszerezni, van valami bolt vagy árlista róla hogy ha én pl szeretnék wireless töltést akkor az mennyi +pénz?
@rolcsibácsi: Most jut eszembe hogy mi ismerjük egymast
-
mondomén
őstag
válasz
rolcsibácsi #2499 üzenetére
Próbálj ki normális lejátszót, ami rendesen összeszedi az sd-n lévő számokat. Így nem is kell megnyitogatni majd fájlkezelőből... poweramp például
-
Robertoq
őstag
válasz
rolcsibácsi #2112 üzenetére
#2110 rolcsibácsi
Lehet az i5 után tényleg kevés Neked, de lehet átáll majd a szemedAmúgy a telenor 7800 körül függetleníti a telefont ha nincs rá hűség, szóval olcsóbban kijöhet így mint a gyári független. Bár ők azt állítják, hogy ugrik a gari, de a Samsung megerősítette, hogy ez nem igaz.
-
Robertoq
őstag
válasz
rolcsibácsi #2104 üzenetére
Úgy általában kevés a fényerő vagy napon? Én kipróbáltam ami bone linkelt és úgy vettem észre, hogy igaz.
-
buci30
addikt
válasz
rolcsibácsi #2098 üzenetére
-
Robertoq
őstag
válasz
rolcsibácsi #2088 üzenetére
A Photo Sphere gondolsz? Azt én sem találom
Elméletileg a Samsung Orb lesz a megfelelője, ami majd érkezik valamikor...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #2078 üzenetére
Ez mi ez? Szürke levegő?
-
migabi24
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #2074 üzenetére
Nem olyan nagy probléma ez szerintem, én pl. a gyerekeket fényképezem vele arra tökéletes
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #2070 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #2060 üzenetére
Fejlesztői lehetőségekben, de ezt márt írtuk nem egyszer
Ez alapból rejtett, elő kell hozni a build számra való kattintgatással (kb 8-9 kell)
-
Def26
félisten
válasz
rolcsibácsi #2003 üzenetére
Nálam semmi baja a rendszernek. Nem akad, laggol, stb. Kicsit gyorsabban merül mint az s3, de gondolom ez szoftveres gond lesz.
-
lafaty80
addikt
válasz
rolcsibácsi #2021 üzenetére
Párnaeffekt? Ezt nem értem, lehet hogy csak én nem persze
Nem olvastam és tapasztaltam ilyet, de van valami kép erről?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Jó kis képek ezek, főleg a házról és a kézről. Fura ez az imageshack, sehogy sem tudtam rávenni a teljes kép mutatására, de sikerült külső progival letölteni.
-
spawn21
veterán
válasz
nem is rosszak ezek a képek.
Kamerában biztosan nem kell szégyenkeznie a Samunak.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Nekem nem jon be semmi
-
joey04
titán
válasz
Érdekesek ezek a nagyon eltérő tapasztalatok, Én pont az s3-nál tapasztaltam akadozást, még szépen letisztított magánkészüléken is, egy kiállított nem végleges S4-nél meg közel sem találkoztam annyi laggal.
2012: 2 év gyári HU garival? Vagy az aprós németből érkező? Nem mindegy...
-
RECSKA
veterán
válasz
Mivel maga a hardver a leggyorsabb jelenleg kaphato soc, biztos nem annak a baja. Nekem ennek az elodje van, es semmi ilyen bajom nincs.
A kapkodas miatt gondolom nem elegge tesztelt szoftverrel jott a draga. A samsungot ismerve, gyorsan javitjak.
-
istnag
addikt
válasz
Most már egyre többen írják ez a laggolásos dolgot. A Samu nem nyilatkozott még erről valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest