Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
awakening87 #55602 üzenetére
Ez sokkal összetettebb probléma, nem véletlen nincs javítva még az 5.1-be sem
-
Zsolaf
addikt
válasz
awakening87 #55602 üzenetére
Ez butaság! Mi köze a boot animációnak a ram szivárgáshoz? Meg ha csak az lenne már rég meg lenne oldva a probléma.
-
válasz
awakening87 #55593 üzenetére
És ez miben jobb, mint a Play-ről letölthető bármelyik ( Anysoft Keyboard, Könnyű Magyar Billentyűzet ) ?
-
qltsar
veterán
válasz
awakening87 #55540 üzenetére
Ide feltettem neked az outputokat: [link]
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55573 üzenetére
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55570 üzenetére
Na, én kis figyelmetlen, nem adtam a 2 fájlnak jogokat, tanulnom kell még ezt..mindent visszavonok, működik faszán az egész, köszi, egy isten vagy
megnézem akkor azt a memóriás dolgot, aztán írok, hogy mi van vele.
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55570 üzenetére
Na, átmásoltam mind a 2 fájlt, de így sem működik, szerintem én el vagyok átkozva. Újraindítottam kétszer is a telót, és amikor a samsungime.apk-t feltelepíteném a system mappából, akkor azt írja, hogy "csomagértelmezési hiba", a nyelv és bevitelnél pedig nincs ott a billentyűzet. Szóval most mi a tosz legyen? Nagyon kéne az az s6 billentyűzet, de az istenért sem akar működni
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55568 üzenetére
Na jó, de ezt a terminált, hol találom?
megpróbálom akkor cmdvel, remélem ezúttal nem maradok gyári billentyűzet nélkül
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55566 üzenetére
Na, felraktam a rootot megint, ezt hol tudom megnézni, amit írtál? Illetve akkor total cdmvel mindenféle mókolás nélkül bele tudok másolni apkt a system/app mappába? Vagy állítsam át a permissiont 777-re előtte?
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55563 üzenetére
Igen, elvileg lollin működik. Tegnap rootoltam a telót, beállítottam a system mappa jogait, hogy mindenki írhasson rá (valami 0777 volt a permission asszem), utána átmásoltam az app mappán belül a samsungime almappába az apkt (felülírással) és azt írta a végén, hogy operation failed. Mit cseszhettem el?
-
awakening87
aktív tag
válasz
awakening87 #55563 üzenetére
Közben megpróbáltam feltenni 4.4.2-re az S6-os billentyűzetet, nem működik. Részlet az adb naplófájlból:
W/PackageParser(11209): /system/app/SamsungIME.apk (at Binary XML file line #10): Requires newer sdk version #21 (current version is #19)
Valószínűleg Lollipop alatt már működni fog.[link]
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55558 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59650881&postcount=1064 itt találtam, tegnap amikor próbáltam másolás után operation failedet írt pedig a root browserben a system könyvtár permissionjánál mindenhez bepipáltam, hogy write. Azt mondod, hogy ezzel a total cmdvel működne? Most nincs rootolva a telóm, de megcsinálom akkor megint, csak akkor magyarázd el ezt a kerneles dolgot, hogy hol találom
vagy ha tcmd-t használok akkor nem kell beírni semmilyen parancsot sehova? -
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55553 üzenetére
Tehat akkor csak rootolom es utana semmit nem kell tennem csak letoltom a total cmdt es az magatol beallitja a dolgokat es csak masolnom kell? Az s6 billentyuzetet szeretnem hasznalni ha ez számít.
-
muszor
tag
válasz
awakening87 #54157 üzenetére
Üdv.
Nekem is ugyanolyan az s4 -em mint neked. Vagyis 4.4.2 XXUGNG8 gyárilag független, csak i9505. Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik leirás alapján rootoltad, hogy a Knox 0x0 maradt. Érdekelne az is, hogy milyen ROM-ot tettél rá, és minden rendben volt -e a teloval. Semmi hibajelenség stb. Nagyon meg szeretném csinálni az enyémet de kicsit parázok a következményektől. Fontos lenne nekem a play áruház is, mert olvastam hogy valamelyik ROM nem tartalmazza. Meg hogy minden ugyanúgy működne e a telón. Az gondolom nem létezik hogy minden megmarad. Appok stb. maradnék a kitkatnél, mert az gyorsabb mint lolli.
Előre is köszi a segítséget: -
bari012
tag
válasz
awakening87 #55012 üzenetére
Én felraktam a gyári szlovák lollit, majd pár órával később visszaraktam a tré-s 4.4.2-t és maradt a knox. Sammobilerol mindezt.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
awakening87 #54914 üzenetére
Nincs root a telón de a Knox státusz régóta 0x1. Nem foglalkozok vele mert nem szokott gond lenni hogy kellene a garancia. Leszámítva a játék közbeni laggot.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
awakening87 #54910 üzenetére
Helló. Letöltöttem az Xposedet de még a keretrendszert nem aktiváltam be mert én úgy tudom hogy még nem megy 5.0.1-en. A DVFS disablerhez pedig elvileg kellene hogy menjen a keretrendszer. Nem merem aktiválni mert kiírta Xposed hogy lehet soft brick vagy bootlop is belőle úgyhogy tanácstalan vagyok most.
-
juhasla
újonc
válasz
awakening87 #54870 üzenetére
Köszönöm a válaszod rendes vagy!
-
migabi24
nagyúr
válasz
awakening87 #54870 üzenetére
Én tisztába vagyok ezzel, de a kollega nem egésszen így kezdet neki, ha te kérdezted volna és így indítasz egy szót se szólok, próbálkozni lehet, de nem éri meg mert a knox nagy úr, az biztos garibukó a pc kód meg nem
-
juhasla
újonc
válasz
awakening87 #54829 üzenetére
Nem próbáltam a CSC Changer-t. Nincs rootolva telóm. A Knox is nullás még és szeretném is ha így maradna. Írtam a Sammobile-s adminnak aztán majd meglátjuk. Ha nem akkor marad XEH azt úgysem nézi a szervizes.
Köszönöm a segítséget.
-
juhasla
újonc
válasz
awakening87 #54821 üzenetére
Ezeket szedtem le:
http://www.sammobile.com/firmwares/download/33278/I9515XXU1ANG1_I9515VFG1ANG1_VDH/
http://www.sammobile.com/firmwares/download/36353/I9515XXU1ANI2_I9515VFG1ANI1_VDH/
http://www.sammobile.com/firmwares/download/40857/I9515XXU1ANK2_I9515VFG1ANK2_VDH/
http://samsung-updates.com/details/38959/Galaxy_S4_Value_Edition/GT-I9515/VDH/I9515XXU1ANK2.htmlFR-t hol a Recovery-ben hol pedig a beállításokban csináltam.
Megnézegetem a linkeket de teljesen úgy tűnik mintha rosszul lenne a romban az országkód.
Phone Info-ban az első telepítésnél XEH/SWC lett aztán full SWC.
-
Gedeon31
addikt
válasz
awakening87 #54821 üzenetére
A kód egész pontosan *#1234#
-
salgocomp
senior tag
válasz
awakening87 #54308 üzenetére
380-420 mA-el tölti, 3772 mV. 12 %-on van az aksi. Gondolom ezeknek nem így kellene lenniük. Holnap elkérem a gyári adapterét.
-
tecsa74
aktív tag
válasz
awakening87 #54223 üzenetére
Valóban az lemaradt,de a válaszodban szerepel (LTE/WCDMA/GSM)
Rendben kipróbálom, köszönöm szépen! -
válasz
awakening87 #54206 üzenetére
Szia! Tedd fel ezt:[link]
Ha rootolt a telód, működnie kell. -
migabi24
nagyúr
válasz
awakening87 #54202 üzenetére
CPU governor/órajel váltás nem kernel függő, visszavenni az órajelet, vagy governort/schedulert váltani elég a root
-
válasz
awakening87 #54158 üzenetére
Van egy Wanam nevű Xposed modul, abban van egy Security hacks menüpont, ezen belül meg egy Fake system status, ha ezt bepipálod, a teló állapota visszaáll "Hivatalos"-ra. Nekem is "Egyedi" volt, és ugyanazt írta az OTA-s frissítésre, mint neked, de miután visszaállítottam " Hivatalos"-ra, egyből felajánlotta a frissítést.
Nekem is NG8 van, független görög ( EUR ) rom, ami minden szempontból tökéletesen működik. Roottal, Xposed modulokkal, a fölösleges gyári appok nélkül úgy működik, ahogy kell. Nem is tervezem feltenni a Lollit, egyrészt mert konkrétan hányok a Lolli felületétől, másrészt mert tudom, hogy nem lenne jobb tőle a telóm.
Anno úgy vettem a telót, hogy hazaviszem, rootolom, teszek rá egy CM romot, ebből az első kettő megvolt, aztán úgy döntöttem, adok egy esélyt a gyári romnak. Azóta is árgus szemmel figyelem, de egyszerűen nem találok indokot a cserére. Mint megtudtuk, így, hogy nem CM rom van a telómon, nem számítok szakértőnek, de ezt talán valahogy túlélem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest