- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszor
tag
Sziasztok. Friss és első rootolásom után (i9505, 4.4.2) szeretnék kérdezni pár dolgot tőletek.
Pl. igaz -e az a hír, hogy egy rootolt telefonra jöhetnek vírusok? Vagy ez csak mese.
A második kérdésem a bátran kitörölhető appokkal kapcsolatos.
Szeretném egy kicsit felszabadítani a telót a gyárilag feltett felesleges appoktól. Találtam ugyan hozzá egy programot: Rendszer alkalmazás eltávolító, de mégsem vagyok biztos benne, hogy ez egy alapos megoldás, mert 280 -tételből csak 12 -re írja hogy eltávolítható. Ráadásul amikor a 2 Yahoos gyári dolgot eltávolítottam, nem tudom nem -e követtem el hibát, mert kiírta, hogy a dokumentumok leállt.
Az útolsó kérdésem a gps időzítésével kapcsolatos. Liamát használok, de nem akarja kezelni. A kikapcsolást már sikerült
Jó lenne pl. google map vagy kamera app használatakor automatikusan aktiválni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest