- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Én sem találtam, viszont rootolás után odin módban átváltott a system status offical-ról costum-ra.
Ha újrahúzom odinnal a gyári romot ez visszaáll vajon, vagy kell még valamit futtatni hozzá? Mert így ugrott egyenlőre a gari.
A hangerőt én is feljebb állítottam az általad leírt módon, nálam 87-nél is betorzít a zenelejátszóban és a csengőhangok egy részénél, de youtubenál és videókban nem, szóval én 90-re állítottam mert hangosabb sokkal de nem torzít semmivel jobban.Zenénél megoldottam az eqval, csengőhang meg amúgy is olyan van beállítva amit éppen nem torzít, és mostmár szinte üvölt a telefon, sokkal jobb így videózni stb.. rajta!
A knoxot én letöröltem minden formájában, hasznát nem veszem , viszont elég sok ramot evett, mióta kirootoltam és letöröltem a felesleges cuccokat, a szabad ram mérete 800 mb körűl alakul 400 helyett.Szóval eddig megérte! -
huberpe
aktív tag
végre egy sorstárs.
én is olvasgattam a témában, voltak akik a te módszeredet ajánlották, mások ezt az appot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.omegacentauri.Earpiece&hl=enmég nem próbáltam, de a napokban vettem észre, hogy telefonálás közben (miután létrejött a kapcsolat) megjelenik egy gomb a hívó fél neve alatt, ahol még lehet plusz hangerőt hozzáadni a híváshoz. eléggé észrevehető a változás nálam. szégyelltem is magam, hogy eddig nem vettem észre.
ps.: küldenél nekem privátban egy leírást a root menetéről? köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged