- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Én sem találtam, viszont rootolás után odin módban átváltott a system status offical-ról costum-ra.
Ha újrahúzom odinnal a gyári romot ez visszaáll vajon, vagy kell még valamit futtatni hozzá? Mert így ugrott egyenlőre a gari.
A hangerőt én is feljebb állítottam az általad leírt módon, nálam 87-nél is betorzít a zenelejátszóban és a csengőhangok egy részénél, de youtubenál és videókban nem, szóval én 90-re állítottam mert hangosabb sokkal de nem torzít semmivel jobban.Zenénél megoldottam az eqval, csengőhang meg amúgy is olyan van beállítva amit éppen nem torzít, és mostmár szinte üvölt a telefon, sokkal jobb így videózni stb.. rajta!
A knoxot én letöröltem minden formájában, hasznát nem veszem , viszont elég sok ramot evett, mióta kirootoltam és letöröltem a felesleges cuccokat, a szabad ram mérete 800 mb körűl alakul 400 helyett.Szóval eddig megérte! -
huberpe
aktív tag
végre egy sorstárs.
én is olvasgattam a témában, voltak akik a te módszeredet ajánlották, mások ezt az appot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.omegacentauri.Earpiece&hl=enmég nem próbáltam, de a napokban vettem észre, hogy telefonálás közben (miután létrejött a kapcsolat) megjelenik egy gomb a hívó fél neve alatt, ahol még lehet plusz hangerőt hozzáadni a híváshoz. eléggé észrevehető a változás nálam. szégyelltem is magam, hogy eddig nem vettem észre.
ps.: küldenél nekem privátban egy leírást a root menetéről? köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- PlayStation 5
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest