Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
balee_007
üzenetére
Én 3 hete vettem, szintén max. 60k-t szántam rá, és mivel akkor ezt láttam a legjobbnak (hosszas keresgélés után, tehát rengeteg telefon szóba jött), és azóta nem csalódtam benne, hozza, amit vártam, így most is csak ajánlani tudom!

Az emagtól rendeltem, 2 év emag gari van rá (háztól-házig gari elvileg).
Az Sony M2-nél mindenképp jobb szerintem: kisebb méret, kijelző ugyanakkora, de nagyobb felbontású, gyorsabb proci, több ram, nagyobb tárhely, amoled kijelző, stb... Ja, és engem kifejezetten zavar, hogy az M2-n (és sok telón) a kijelzőn vannak a vezérlőgombok, és teljes képernyős alkalmazásoknál elrejti, és elő kell húzni, hogy pl. vissza tudjak lépni!
Toknak szerintem jó a szilikon, két évig volt az előző telómon is (az szerintem mindegy, hogy matt vagy fényes, azon pont s-line volt, aminek a fele matt, fele fényes), és bizony esett párszor, de semmi baja nem lett. A Neo-n is szilikon tok van (korábban linkeltem), és szerintem sokat ér (persze, előlapi fóliával, mert a kijelzőt nem védi a karcoktól).(#933) KakasSoft:
Mindegy, hogy milyen sorrendben, mert újraindítás után nem volt bekapcsolva a mobilnet (egyébként előbb kikapcsolom az egyiket, és utána kapcsolom be a másikat, tehát még véletlenül sem volt mind2 egyszerre aktív).
A legutóbbi hozzászólásom óta erősen igénybe volt véve a telefon (mobilnet, wifi külön-külön, netezés, facebook, játék, most töltöm), és lemegy 300-ra az első 2 mag, a 2. továbbra sem alszik, de legalább nem 998-on vagy 1190-en akadnak fent. Most már végképp nem tudom, miért csinálja... kérdés, hogy van-e ennek valami káros hatása, mert én eddig nem vettem észre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Automata kávégépek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A legutóbbi hozzászólásom óta erősen igénybe volt véve a telefon (mobilnet, wifi külön-külön, netezés, facebook, játék, most töltöm), és lemegy 300-ra az első 2 mag, a 2. továbbra sem alszik, de legalább nem 998-on vagy 1190-en akadnak fent. Most már végképp nem tudom, miért csinálja... kérdés, hogy van-e ennek valami káros hatása, mert én eddig nem vettem észre.