- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz
balee_007 #934 üzenetére
Nekem ha visszaolvasol kb 2honapja van meg, alap hasznalat, alkalmazasok alig, haszontalanok letiltva, mobilnetem nincs, wifi szinte mindig megy.Semmi gondom vele, a mereteit kellett szoknom, meg hogy ez vegre nem akad, 60%nal nem hulyul be es kiderul h 2%on van... foto, video rendben, gps rendben, nem tudok belekötni, komplex a telo, ha nem hibasat fog ki az ember szerintem nagyon megfelelo.
-
dzsi23
addikt
válasz
balee_007 #936 üzenetére
Én 3 hete vettem, szintén max. 60k-t szántam rá, és mivel akkor ezt láttam a legjobbnak (hosszas keresgélés után, tehát rengeteg telefon szóba jött), és azóta nem csalódtam benne, hozza, amit vártam, így most is csak ajánlani tudom!
Az emagtól rendeltem, 2 év emag gari van rá (háztól-házig gari elvileg).
Az Sony M2-nél mindenképp jobb szerintem: kisebb méret, kijelző ugyanakkora, de nagyobb felbontású, gyorsabb proci, több ram, nagyobb tárhely, amoled kijelző, stb... Ja, és engem kifejezetten zavar, hogy az M2-n (és sok telón) a kijelzőn vannak a vezérlőgombok, és teljes képernyős alkalmazásoknál elrejti, és elő kell húzni, hogy pl. vissza tudjak lépni!
Toknak szerintem jó a szilikon, két évig volt az előző telómon is (az szerintem mindegy, hogy matt vagy fényes, azon pont s-line volt, aminek a fele matt, fele fényes), és bizony esett párszor, de semmi baja nem lett. A Neo-n is szilikon tok van (korábban linkeltem), és szerintem sokat ér (persze, előlapi fóliával, mert a kijelzőt nem védi a karcoktól).(#933) KakasSoft:
Mindegy, hogy milyen sorrendben, mert újraindítás után nem volt bekapcsolva a mobilnet (egyébként előbb kikapcsolom az egyiket, és utána kapcsolom be a másikat, tehát még véletlenül sem volt mind2 egyszerre aktív).A legutóbbi hozzászólásom óta erősen igénybe volt véve a telefon (mobilnet, wifi külön-külön, netezés, facebook, játék, most töltöm), és lemegy 300-ra az első 2 mag, a 2. továbbra sem alszik, de legalább nem 998-on vagy 1190-en akadnak fent. Most már végképp nem tudom, miért csinálja... kérdés, hogy van-e ennek valami káros hatása, mert én eddig nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest