- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz
balee_007 #934 üzenetére
Nekem ha visszaolvasol kb 2honapja van meg, alap hasznalat, alkalmazasok alig, haszontalanok letiltva, mobilnetem nincs, wifi szinte mindig megy.Semmi gondom vele, a mereteit kellett szoknom, meg hogy ez vegre nem akad, 60%nal nem hulyul be es kiderul h 2%on van... foto, video rendben, gps rendben, nem tudok belekötni, komplex a telo, ha nem hibasat fog ki az ember szerintem nagyon megfelelo.
-
dzsi23
addikt
válasz
balee_007 #936 üzenetére
Én 3 hete vettem, szintén max. 60k-t szántam rá, és mivel akkor ezt láttam a legjobbnak (hosszas keresgélés után, tehát rengeteg telefon szóba jött), és azóta nem csalódtam benne, hozza, amit vártam, így most is csak ajánlani tudom!
Az emagtól rendeltem, 2 év emag gari van rá (háztól-házig gari elvileg).
Az Sony M2-nél mindenképp jobb szerintem: kisebb méret, kijelző ugyanakkora, de nagyobb felbontású, gyorsabb proci, több ram, nagyobb tárhely, amoled kijelző, stb... Ja, és engem kifejezetten zavar, hogy az M2-n (és sok telón) a kijelzőn vannak a vezérlőgombok, és teljes képernyős alkalmazásoknál elrejti, és elő kell húzni, hogy pl. vissza tudjak lépni!
Toknak szerintem jó a szilikon, két évig volt az előző telómon is (az szerintem mindegy, hogy matt vagy fényes, azon pont s-line volt, aminek a fele matt, fele fényes), és bizony esett párszor, de semmi baja nem lett. A Neo-n is szilikon tok van (korábban linkeltem), és szerintem sokat ér (persze, előlapi fóliával, mert a kijelzőt nem védi a karcoktól).(#933) KakasSoft:
Mindegy, hogy milyen sorrendben, mert újraindítás után nem volt bekapcsolva a mobilnet (egyébként előbb kikapcsolom az egyiket, és utána kapcsolom be a másikat, tehát még véletlenül sem volt mind2 egyszerre aktív).A legutóbbi hozzászólásom óta erősen igénybe volt véve a telefon (mobilnet, wifi külön-külön, netezés, facebook, játék, most töltöm), és lemegy 300-ra az első 2 mag, a 2. továbbra sem alszik, de legalább nem 998-on vagy 1190-en akadnak fent. Most már végképp nem tudom, miért csinálja... kérdés, hogy van-e ennek valami káros hatása, mert én eddig nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest