- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balee_007
csendes tag
Helló.
Igen láttam hogy e-magon annyi, de ők ha jól tudom nem biztos hogy gyártói garanciát adnak a telefonhoz, az nekem viszont fontos lenne.
Lényegében napi használatos telefon lenne, gondolok itt böngészésre (wifi és ritkán mobil nettel is), valamit gps-ként is használnám, de azt olvastam hogy a glonass-nak hála elég stabil.
Illetve ha már itt tartunk ki milyen tokot ajánl a telefonhoz? Néztem már pár helyen matt szilikon tokokat, azok tetszettek is, csak kérdés mennyire érnek sokat. -
balee_007
csendes tag
Hellósztok.
Erősen gondolkodom egy ilyen telefon vételén. Most 60000Ft-ra van több helyen is (MM, Edigital) leakciózva.
Aki már régebb óta használja írna róla pár gondolatot?
Hosszú távra venném a telefont (1,5-2 év), nem vagyok hardcore felhasználó, és a gyári rommal használnám, lényeg, hogy stabil legyen a rendszer.
Másik aspiránsom egy Sony M2 lenne, de valahogy a Samsung mérete és a 1,5 Gb RAM afelé húz inkább.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest