- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung SmartTag2 teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi811118
aktív tag
válasz
Nerazim #2466 üzenetére
(((Ugyanezt kérdeztem én is pár sorral lejjebb...)))
Nemrég vettem ebay-ről NFC-s gyári cimkés akksit (3Eft), de még kaotikusabban működik mint a régi gyári. Hirtelen kezd esni a töltöttsége, és ugyanugy 1 napot bír (sőt, sztem kevesebbet, mert az ünnepek alatt csak 1x volt bekapcsolva a mobilnet - ez eszi nálam igazából az akksit, szóval sztem még annyit sem bír, mint a gyári)
Pont ma néztem lefekvés előtt 30% felett volt, de reggelre kikapcsolt a teló. Semmi program nem futott a háttérben, se wifi, se mobilnet, se hasonló...
Most megint nézegetem én is az új akksikat, valszeg beruházok egy "noname" ezer forintos kínai akksiba próbaképp (2850mAh-3500mAh közötti kapacitást írnak, de gondolom ezek bőségesen túl vannak 'specifikálva')
Egyik kollégámnak régebben volt spéci, ultramegagiga kapacitású akksija hozzá, amihez már nagyobb hátlap is kellett....kb 2x olyan vastag volt mint a gyári, de tölteni is csak 2-3 naponta kellett, na, azt lehetett nyúzni....
///asszem ilyen volt/// -
gyuri2008
veterán
válasz
Nerazim #2448 üzenetére
Szia
Szerintem csinálj egy full wipe,majd odinnal rakd fel az utolsó gyári romot(I9301IXXSAPG5_I9301IOXXANH1_XEH)Modell GT-I9301I
Modell név GALAXY S Ⅲ Neo
Ország Magyarország
Változat Android 4.4.2
Lista módosítása 6004186
Építés éve K, július 19, 2016 03:51:40 +0000
Biztonsági javítás szint 2016/06/01
Termékkód XEH
PDA I9301IXXSAPG5
CSC I9301IOXXANH1 -
szupermacs
veterán
válasz
Nerazim #2448 üzenetére
Romot sajnos nem szoktam pakolászni rá, nem tudom, hogy mi baja lehet a gyárinak. Visszaállítás sem segít rajta?
Más: Azt hiszem, hogy kezdett beégni a kijelzőm. Ahol a billentyűzet szokott lenni a képernyőn, ott világosabb mindig a kép. Nem szívesen vinném el Samsung szervizbe, mert múltkor a lötyögő bekapcsológombra is azt mondta a fazon, hogy gyárilag olyan, mert az egyik szerelőnek is ilyen telefonja van és neki is lötyög. Van rá biztosítás, de csak akkor adnám szervizbe, ha nem kúrnak át megint és helyben elvégzik a szerelést (kijelzőcserét, ha kell). Nem szívesen válnék meg tőle napokig. Valakinek van ötlete, hogy mitévő legyek és hova vigyem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest