- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi811118
aktív tag
válasz
Nerazim #2466 üzenetére
(((Ugyanezt kérdeztem én is pár sorral lejjebb...)))
Nemrég vettem ebay-ről NFC-s gyári cimkés akksit (3Eft), de még kaotikusabban működik mint a régi gyári. Hirtelen kezd esni a töltöttsége, és ugyanugy 1 napot bír (sőt, sztem kevesebbet, mert az ünnepek alatt csak 1x volt bekapcsolva a mobilnet - ez eszi nálam igazából az akksit, szóval sztem még annyit sem bír, mint a gyári)
Pont ma néztem lefekvés előtt 30% felett volt, de reggelre kikapcsolt a teló. Semmi program nem futott a háttérben, se wifi, se mobilnet, se hasonló...
Most megint nézegetem én is az új akksikat, valszeg beruházok egy "noname" ezer forintos kínai akksiba próbaképp (2850mAh-3500mAh közötti kapacitást írnak, de gondolom ezek bőségesen túl vannak 'specifikálva')
Egyik kollégámnak régebben volt spéci, ultramegagiga kapacitású akksija hozzá, amihez már nagyobb hátlap is kellett....kb 2x olyan vastag volt mint a gyári, de tölteni is csak 2-3 naponta kellett, na, azt lehetett nyúzni....
///asszem ilyen volt/// -
gyuri2008
veterán
válasz
Nerazim #2448 üzenetére
Szia
Szerintem csinálj egy full wipe,majd odinnal rakd fel az utolsó gyári romot(I9301IXXSAPG5_I9301IOXXANH1_XEH)Modell GT-I9301I
Modell név GALAXY S Ⅲ Neo
Ország Magyarország
Változat Android 4.4.2
Lista módosítása 6004186
Építés éve K, július 19, 2016 03:51:40 +0000
Biztonsági javítás szint 2016/06/01
Termékkód XEH
PDA I9301IXXSAPG5
CSC I9301IOXXANH1 -
szupermacs
veterán
válasz
Nerazim #2448 üzenetére
Romot sajnos nem szoktam pakolászni rá, nem tudom, hogy mi baja lehet a gyárinak. Visszaállítás sem segít rajta?
Más: Azt hiszem, hogy kezdett beégni a kijelzőm. Ahol a billentyűzet szokott lenni a képernyőn, ott világosabb mindig a kép. Nem szívesen vinném el Samsung szervizbe, mert múltkor a lötyögő bekapcsológombra is azt mondta a fazon, hogy gyárilag olyan, mert az egyik szerelőnek is ilyen telefonja van és neki is lötyög. Van rá biztosítás, de csak akkor adnám szervizbe, ha nem kúrnak át megint és helyben elvégzik a szerelést (kijelzőcserét, ha kell). Nem szívesen válnék meg tőle napokig. Valakinek van ötlete, hogy mitévő legyek és hova vigyem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest