- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
szupermacs #2518 üzenetére
Engem már nem érint, nincs már meg. Igaz vettem rá gyári akkut. Hosszabb üzemidő volt vele mint a régivel.
-
Dermesztő
aktív tag
Akinek akku gondja van ,csak gyárit vegyen. [link]Az utángyártott hamar elfárad.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
szupermacs #2495 üzenetére
Fentebb írtam hogy nem aktív a wifi,a telefonban nem zöldül be az ikon. Ez annyit jelent hogy semmi se jön be rajta. Egyelőre nem találtam rá megoldást még.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
szupermacs #2493 üzenetére
Szia! Volt igen. Nincs ötletem mi lehet vele. Bluetooth megy, mobilnet megy. Csak a wifi nem.
-
Dermesztő
aktív tag
Sziasztok!
Van itt még valaki? Hozzám került egy s3 neo.Vettem rá új akkut,szépen müködik kivéve a wifit. Bekapcsolásnál nem zöldül ki csak halvány zöld. Járt már így valaki? Youtubon láttam videót,hogy egy s3-on a wifi ic romlott el. Csere után jó lett. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest