Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Engem már nem érint, nincs már meg. Igaz vettem rá gyári akkut. Hosszabb üzemidő volt vele mint a régivel.
-
Dermesztő
aktív tag
Akinek akku gondja van ,csak gyárit vegyen. [link]Az utángyártott hamar elfárad.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Fentebb írtam hogy nem aktív a wifi,a telefonban nem zöldül be az ikon. Ez annyit jelent hogy semmi se jön be rajta. Egyelőre nem találtam rá megoldást még.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Szia! Volt igen. Nincs ötletem mi lehet vele. Bluetooth megy, mobilnet megy. Csak a wifi nem.
-
Dermesztő
aktív tag
Sziasztok!
Van itt még valaki? Hozzám került egy s3 neo.Vettem rá új akkut,szépen müködik kivéve a wifit. Bekapcsolásnál nem zöldül ki csak halvány zöld. Járt már így valaki? Youtubon láttam videót,hogy egy s3-on a wifi ic romlott el. Csere után jó lett. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest