- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zŰrkutató
csendes újonc
Az S3 Neo-mat most cseréltem le egy samu A70-re. Egyik oka volt a cserének, hogy a 4.4.2 már kevés néhány applikációnak. Egyébként nagyon jó kis telefon, a videó felvételek különösen szépek. Mivel vigyázok a cuccaimra, tok+bőr övtáskában hordtam, teljesen olyan mint új korában. Az dühítő, hogy az új vagy legalább egy előző android verziót nem kapják meg a készülékek frissítésként, mint pl. a windows esetében. Ha így lenne, nem avulna el a telefon. Az 5 éves Neo-ban nemrég cseréltettem le az akksit Samsung szervizben. Drágább volt mint az után gyártott, de megbízhatóan teszi a dolgát. Az A70 nagy kijelzője elcsábított, de a Neo-ról jó emlékeim vannak, jó kis telefon. Megvan, nem dobom ki, jó lesz tartaléknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest