Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz
simi811118 #2470 üzenetére
Köszi a segítséget, rá nem jöttem volna
Végül ezt választottam remélem bevállik. Na majd rendelek akkor asszonynak pótakksit az ebayról, ha tényleg ilyen jó áron van.
-
Nerazim
őstag
Találtam két fajta akksit ami jó lehet bele, de nem tudom mi a különbség a kettő között. Mindegy melyik? EB-L1G6LLU vagy EB-L1G6LLUC?
Ui: Valaki használ ilyen utángyártottat? Jó ez?
-
Nerazim
őstag
válasz
simi811118 #2467 üzenetére
Köszi szépen.
Sajna nem nekem lenne, hanem feleségemnek. Én még meg is barátkoznék vele, hogy kilóg a hátulja. Marad a gyári valahonnan, még kutakodok akkor. -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Akksit honnan szoktatok venni? Van valami megbízható forrás? -
Nerazim
őstag
&
Köszönöm a segítségetsajnos ennyire nem értek hozzá, egy factory resetet csináltam azt tudtam hogy kell, most asszony teszteli aztán meglátjuk.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható romot? Feleségem telefonja eléggé haldoklik mostanság. Volt egy frissítés pár hónapja azóta mintha teljesen kicserélték volna (rossz értelemben). Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest