- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi811118
aktív tag
válasz
simi811118 #2476 üzenetére
Juhéé, nálam is bejött!!!
-
simi811118
aktív tag
válasz
szupermacs #2472 üzenetére
Tegnap óta nekem is ez a hiba. Ezt a gugli dolgot én is kipróbálom, remélem nekem is segít
-
simi811118
aktív tag
válasz
Nerazim #2466 üzenetére
(((Ugyanezt kérdeztem én is pár sorral lejjebb...)))
Nemrég vettem ebay-ről NFC-s gyári cimkés akksit (3Eft), de még kaotikusabban működik mint a régi gyári. Hirtelen kezd esni a töltöttsége, és ugyanugy 1 napot bír (sőt, sztem kevesebbet, mert az ünnepek alatt csak 1x volt bekapcsolva a mobilnet - ez eszi nálam igazából az akksit, szóval sztem még annyit sem bír, mint a gyári)
Pont ma néztem lefekvés előtt 30% felett volt, de reggelre kikapcsolt a teló. Semmi program nem futott a háttérben, se wifi, se mobilnet, se hasonló...
Most megint nézegetem én is az új akksikat, valszeg beruházok egy "noname" ezer forintos kínai akksiba próbaképp (2850mAh-3500mAh közötti kapacitást írnak, de gondolom ezek bőségesen túl vannak 'specifikálva')
Egyik kollégámnak régebben volt spéci, ultramegagiga kapacitású akksija hozzá, amihez már nagyobb hátlap is kellett....kb 2x olyan vastag volt mint a gyári, de tölteni is csak 2-3 naponta kellett, na, azt lehetett nyúzni....
///asszem ilyen volt/// -
simi811118
aktív tag
válasz
szupermacs #2462 üzenetére
Ha nincs adatforgalmam és csak telózok + ürítem a memóriát, akkor 1 nap. Wifi + kis zene : éjszakára már töltés kell. Mobilnet + zene már 2-3 óra után töltést kíván.
-
simi811118
aktív tag
válasz
szupermacs #2457 üzenetére
Köszönöm, ránézek!
-
simi811118
aktív tag
Sziasztok!
S3 Neo-m akksija elkezdte felmondani a szolgálatot, Random melegszik használat nélkül is, töltéskijező néha több %-ot ugrik le-fel, töltése hol gyors hol lassú...(már kb 2 éves, teljesen gyári, és még a gyári akksi van benne)
Vennék hozzá új akkumulátort, és az lenne a kérdésem, hogy milyen forrásból és melyik típust érdemes venni? Privátban is jöhet forrás, ahonnan érdemes vásárolni.Mindenkinek előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest