- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szupermacs
veterán
válasz
Daneee14 #2383 üzenetére
Én 2 hónapja vettem meg, hosszú időre tervezem megtartani, ezért is kértem rá 3 év biztosítást. Lopásra nem él a biztosítás, de törésre, beázásra, stb. hibákra igen. 40 helyett a kijelzőcsere 4 ezer, azt mondta a fickó nekem.
Érdemes felhívni őket, vagy e-mailben, személyesen megkérdezni. És a márkaboltban még olcsóbb is, mint egy MM-ban vagy Euronicsben. -
szupermacs
veterán
válasz
Daneee14 #2381 üzenetére
40 alatt nem úszod meg, gari pedig erre nem érvényes egyébként sem. Ha biztosítás se volt rá, akkor félek, hogy tényleg nem úszod meg 40 alatt. Most nézem a márkaboltban, hogy 50 ezer újonnan ez a telefon még mindig. Annak több értelme van. Ha meg rádobsz még 8 ezret, megvan a 3 év biztosítás és csak a munkadíjat kell kifizetni kijelző cserénél (4 ezer környéke).
-
dzsi23
addikt
válasz
Daneee14 #1773 üzenetére
Nekem sem jött frissítésem (XX verzió), de őszintén szólva, nem is raknám fel szívesen, mert nekem még sosem volt semmi bajom vele (persze, a proci magok beakadnak, de problémát még ez sem okozott), szal még a végén elrontana valamit a frissítés.
(Ja, és még mindig a gyári rendszer van rajta.)
Úgy látom, pinnacle kollégának azért jött frissítése XX verzióra, mert XC-s rendszert rakott rá. Vagy nem ezt jelenti az, hogy az alapsáv XX-es, a build pedig XC-s? Passz.
-
Bailey
senior tag
válasz
Daneee14 #479 üzenetére
Ha nem indul a kamera és meleg a készülék nézzétek meg az akku információknál hogy mutat-e egy mm-qcamera-daemon nevű folyamatot? Nálam is volt egy Neo és találkoztam én is ilyennel. Sok fórum foglalkozik ilyen problémával, nem csak a Samsungnál, hanem Nexusnál is, mert ez a fórumok szerint a 4.4-ben lévő bug. A Galaxy S5 fórumban is olvastam erről. Bár érdekes módon nem minden típust érint. 1 hétig használtam egy S3 Neo-t és kétszer is előjött a hiba, a Note 2-nél nyár óta van fent hovatalos 4.4.2 és egyszer sem találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest