- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szupermacs
veterán
válasz
Daneee14 #2383 üzenetére
Én 2 hónapja vettem meg, hosszú időre tervezem megtartani, ezért is kértem rá 3 év biztosítást. Lopásra nem él a biztosítás, de törésre, beázásra, stb. hibákra igen. 40 helyett a kijelzőcsere 4 ezer, azt mondta a fickó nekem.
Érdemes felhívni őket, vagy e-mailben, személyesen megkérdezni. És a márkaboltban még olcsóbb is, mint egy MM-ban vagy Euronicsben. -
szupermacs
veterán
válasz
Daneee14 #2381 üzenetére
40 alatt nem úszod meg, gari pedig erre nem érvényes egyébként sem. Ha biztosítás se volt rá, akkor félek, hogy tényleg nem úszod meg 40 alatt. Most nézem a márkaboltban, hogy 50 ezer újonnan ez a telefon még mindig. Annak több értelme van. Ha meg rádobsz még 8 ezret, megvan a 3 év biztosítás és csak a munkadíjat kell kifizetni kijelző cserénél (4 ezer környéke).
-
dzsi23
addikt
válasz
Daneee14 #1773 üzenetére
Nekem sem jött frissítésem (XX verzió), de őszintén szólva, nem is raknám fel szívesen, mert nekem még sosem volt semmi bajom vele (persze, a proci magok beakadnak, de problémát még ez sem okozott), szal még a végén elrontana valamit a frissítés.
(Ja, és még mindig a gyári rendszer van rajta.)
Úgy látom, pinnacle kollégának azért jött frissítése XX verzióra, mert XC-s rendszert rakott rá. Vagy nem ezt jelenti az, hogy az alapsáv XX-es, a build pedig XC-s? Passz.
-
Bailey
senior tag
válasz
Daneee14 #479 üzenetére
Ha nem indul a kamera és meleg a készülék nézzétek meg az akku információknál hogy mutat-e egy mm-qcamera-daemon nevű folyamatot? Nálam is volt egy Neo és találkoztam én is ilyennel. Sok fórum foglalkozik ilyen problémával, nem csak a Samsungnál, hanem Nexusnál is, mert ez a fórumok szerint a 4.4-ben lévő bug. A Galaxy S5 fórumban is olvastam erről. Bár érdekes módon nem minden típust érint. 1 hétig használtam egy S3 Neo-t és kétszer is előjött a hiba, a Note 2-nél nyár óta van fent hovatalos 4.4.2 és egyszer sem találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest