- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szupermacs
veterán
válasz
Daneee14 #2383 üzenetére
Én 2 hónapja vettem meg, hosszú időre tervezem megtartani, ezért is kértem rá 3 év biztosítást. Lopásra nem él a biztosítás, de törésre, beázásra, stb. hibákra igen. 40 helyett a kijelzőcsere 4 ezer, azt mondta a fickó nekem.
Érdemes felhívni őket, vagy e-mailben, személyesen megkérdezni. És a márkaboltban még olcsóbb is, mint egy MM-ban vagy Euronicsben. -
szupermacs
veterán
válasz
Daneee14 #2381 üzenetére
40 alatt nem úszod meg, gari pedig erre nem érvényes egyébként sem. Ha biztosítás se volt rá, akkor félek, hogy tényleg nem úszod meg 40 alatt. Most nézem a márkaboltban, hogy 50 ezer újonnan ez a telefon még mindig. Annak több értelme van. Ha meg rádobsz még 8 ezret, megvan a 3 év biztosítás és csak a munkadíjat kell kifizetni kijelző cserénél (4 ezer környéke).
-
dzsi23
addikt
válasz
Daneee14 #1773 üzenetére
Nekem sem jött frissítésem (XX verzió), de őszintén szólva, nem is raknám fel szívesen, mert nekem még sosem volt semmi bajom vele (persze, a proci magok beakadnak, de problémát még ez sem okozott), szal még a végén elrontana valamit a frissítés.
(Ja, és még mindig a gyári rendszer van rajta.)
Úgy látom, pinnacle kollégának azért jött frissítése XX verzióra, mert XC-s rendszert rakott rá. Vagy nem ezt jelenti az, hogy az alapsáv XX-es, a build pedig XC-s? Passz.
-
Bailey
senior tag
válasz
Daneee14 #479 üzenetére
Ha nem indul a kamera és meleg a készülék nézzétek meg az akku információknál hogy mutat-e egy mm-qcamera-daemon nevű folyamatot? Nálam is volt egy Neo és találkoztam én is ilyennel. Sok fórum foglalkozik ilyen problémával, nem csak a Samsungnál, hanem Nexusnál is, mert ez a fórumok szerint a 4.4-ben lévő bug. A Galaxy S5 fórumban is olvastam erről. Bár érdekes módon nem minden típust érint. 1 hétig használtam egy S3 Neo-t és kétszer is előjött a hiba, a Note 2-nél nyár óta van fent hovatalos 4.4.2 és egyszer sem találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest