-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atom18
senior tag
Igen a gyári kábellel és a töltő fejhez adott kábellel is ezt csinálja csináltam a mozgatást is mindkét kabelnél is semmi annyit csinál hogy időnként csatlakozik csak úgy magától de rögtön meg is szakad. Több órás szünet után kB. 15percig tölti de akkor sem az igazi szerintem mert a 45w-s töltő + az 5a-s kábellel 930ma-960ma között mozog amikor megáll teljesen rádugom gépre a telefon gyári kábelével 1150ma-1200ma között mozog és tartja végig.
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Egy S22 Ultránál az akkumulátor beállításoknál a gyors töltés és szupergyors töltést bekapcsolt állapotban hagyni?
A 85% teljes töltöttség bekapcsolva. -
atom18
senior tag
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki segített így végül az S22 Ultra 12/256gb-t mellett döntöttem amit eddig nagyon nem bántam meg!
Olyan kérdésem lenne, hogy amit adnak hozzá gyárilag elvileg "csak" 2.0-t tud és semmilyen töltő, érdemes hozzá venni töltőt ha igen melyikre érdemes beruházni a 25W vagy 45W? Illetve a kábelt érdemes cserélni minimum egy 3.0-ra?[ Szerkesztve ]
-
atom18
senior tag
válasz csubííí #12678 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkitől
Type-c van a számítógépen és notebookon is szóval tudom tölteni illetve ha jó a sima töltő hozzá az is van pl. S10+ töltője.
Ha nem fontos erre nem költenék inkább tok és fólia.
Még annyi kérdésem van ha nekem elég a 128gb van különbség hogy a 8/128gb vagy 12/256-ot választom sima átlag felhasználásra?
.[ Szerkesztve ]
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Jelenlegi mobilom (S10+) tervezem lecserélni egy S22 Ultrára gondolom az nem kérdés hogy megéri-e a csere, de néztem róla videókat és azt látom csak egy Type-C kábel van benne. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy jó ez hozzá tehát töltsem számítógépen, notebook-on stb. vagy érdemes hozzá venni egy 45W-s Type-C-s töltőt esetleg egy vezeték nélkülit? Mennyire ajánlott a kijelzőre fólia?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest