- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
-
El Diabl0
tag
válasz BusinessGuy #851 üzenetére
Én nem értek hozzá, de az enyém nem zörög. 12 Pro Maxot is próbáltuk most, abból sem jön semmi hang. Érdekes jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
-
El Diabl0
tag
válasz BusinessGuy #856 üzenetére
Legyen úgy.
-
Tiger.
nagyúr
válasz BusinessGuy #856 üzenetére
Hiába vitatkozol, nem zörög, 11 pro maxot most néztem meg, nincs hangja, 5s-nek viszont van.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
MadMancs
veterán
Ez nem csak a gyorstöltést (15W) hanem a szupergyors töltést (25W) is tudja és használja. Ezt használom én is (S20+ 5G hez adták). Asszony meg az A50 (15W) gyorstöltőjét használja S20+ 5G hez.
Kábelről nem tudok nyilatkozni. Én 2m Samsung USB A/C kábelt vettem anno, azzal gyorstöltéssel nincs baj, szupergyors töltést meg nem tudom kipróbálni USB-A 25W töltőfej hiányában.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Vismajor01
addikt
Ugy nezki hiaba rendeltem elo nincs aji.
Aki kap budsot es nem kell neki milyen arat gondolt tovabb adni? Ha esetleg vennem kell mire készüljek.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
válasz Vismajor01 #862 üzenetére
Hol rendelted elő?
Nem lehet utólag számlakorrekciót kérni?
Remélem én nem fogok ilyenbe futni, a Telenornál rendeltem elő az utolsó nap (jan 28), mert akkor kiverem náluk a balhét. Ők ugye még nagy bannerrel reklámozták is, hogy ha előrendelem náluk jan 28-ig, akkor jár az ajándék. Hétfőn jön elvileg a telefon, majd meglátjuk.
Ráadásul most nem is akartam mobilt cserélni, mert annyira jó a Note10+, de ezek győztek meg: toll használható itt is, még jobb az üzemidő, ajándék buds. Ha ezek közül csak egy nincs meg, már nem érdekel a csere.
Ja igen, amúgy az előrendelési ajándékra hivatkozva szerintem jogosan kérhetsz korábbi dátumozású számlát az azt kiállító cégtől, főleg, ha ők is reklámozták az előrendelői ajándékot.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
VIBO
őstag
Sztem is járnia kell az ajándéknak. Sajna én is Vodafone boltban rendeltem elő. Remélem jövő héten megkapom. De ha nincs aji akkor erősen elgondolkodok elhozom-e. De ha előrendelted akkor sztem kell, hogy járjon.
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
leslien
nagyúr
-
És nálad is ki lehetett választani, hogy mikor szállítsák ki?
Na meg a számlát hogy kaptad? Mert nekem nem jött semmi elektronikus számla.
Amúgy már én is régóta vagyok Telenoros (17-18 éve), de néha már én is úgy érzem, hogy ideje váltanom szolgáltatót. Ha ezt elcseszik, akkor valszeg megyek a Telekomhoz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sirandrish
legenda
Amúgy valakinek visszajelzett már a Samsung hogy oké fasza, majd küldjük a motyeszt?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Teal'C
veterán
Van egy elméletem a bolti rendeléses mizériáról: Mivel először én is ott adtam le de erről semmi féle igazolást nem kaptam sőt mikor másodszorra bementem akkor sem. Így még aznap délután lerendeltem online. Viszont mivel én láttam a saját szememmel hogy a saját nevére rendelte elő a srác az üzletben (ezt abból gondolom hogy nem kért semmi adatottőlem és a saját email címével lépett be az előrendelésbe de nem a voda oldalán) arra gondolok hogy ezeket azért tartják vissza mert ők nyúlják le az ajándékot te meg fizesd a telefont mondván nem jár az ajándék. Ha netán valaki találkozik ilyen kinelentéssel bolti rendelés kapcsán jelezze már vissza ide. Meg a fogyasztóvédelemnek is.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
adamklark
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #875 üzenetére
saját nevére rendelte elő a hozzászólás alapján a bolti csávó , bár ez fura főleg hogy az ajándékot tudtommal az új készüléken lehet rendelni alkalmazásban, akkor mi ez az eladó megrendeli nekem történetek? vagy valamit nem olvastam
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
kérdésem volt kollégákhoz(rlaci71,kengyel) lakásban este lámpa fényénél milyen a kamera arc,szem....pl itt van a S20 FE 5G + Gcam + Sony Xperia 5 II [link]
látható ,h a Gcam a győztes...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
NoahM
junior tag
Na mit találtam úgy néz ki végre beérte az Exynos
Ezen lehet vacsora mellett csámcsogni"Okos enged, szamár szenved"... Tudom mit? Igazad van...
-
MadMancs
veterán
válasz adamklark #876 üzenetére
Új készüléken, de mindegy melyiken Csak S21/+/U legyen. És 1 ember max 10 darabot igényelhet. Szóval simán benyelhető eladó által így. Az más kérdés hogy szinte elképzelhetetlennek tartom hogy ezt meglépné bármelyik eladó vodánál. Azt elképzelhetőbbnek tartom hogy saját névre (mint vállalkozó/voda partner) berendeli üzletbe központi raktárból és neked értékesíti ha mész érte.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Mono25
csendes tag
Telenoros előrendelésről írnék. 22-én rendeltem meg online, akkor jött is egy automata levél. Aztán 27-én jött reggel az email a számláról és 10 óra környékén a futár csengetett, hogy meghozta a csomagot. Viszont addig semmi. A számlán 26. szerepel mint kiállítási dátum.
-
leslien
nagyúr
válasz Fuxosbömis #880 üzenetére
Be is jelentkeztem a szemészetre.
remélhetőleg nincs gond a szemeddel...
Gcam nézd , szemeit a fiamnak...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Teal'C
veterán
válasz FіkuszKukіsz #875 üzenetére
Ha ő bemásolja aszámlát és meg ad egy lakcímet? Nem nagy kunszt. Kiderül a boltban rendelők visszajelzéseiből, én remélem hogy nincs igazam
-
Teal'C
veterán
válasz adamklark #876 üzenetére
Bár melyik s21u ról meg lehet rendelni nem kell konkrét telefon. Megreklamáltam a vodánál hogy nem kaptem semmi igazolást a leadott rendelésről, akkor mutatom mit írtak vissza. Elég vicces egy cégnél ahol a segglyukadba is belenéznek ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Ezt láttam, azért még nem, gpu az nincs olyan erős, mint az adreno, de nincs már akkora különbség, mint az s20-nal.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
bigdigit
addikt
Nem igazán ide kapcsolódik de egy kérdés hátha van tapasztalat.Az én ultrám és az asszony sima S21-e is elég sűrűn rögtön kilép facebook illetve messenger alkalmazásból.Előző telefonjainkon ilyen nem volt.Mondjuk lehet csak véletlen egybe esés pont most lett valami bug de ki tudja.
-
MadMancs
veterán
válasz bigdigit #888 üzenetére
Messengernél nálam is elofordul, Facebook appnál még nem tapasztaltam.
De ez nem teló hiba, Face sose tudott normális appot csinálni.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz bigdigit #891 üzenetére
Erről már nem.tudok nyilatkozni.
Messenger és Facebook minden telómon hulladék. Játszani nagyon nem játszok. Kapcsold ki adaptív kezelést, hátha. De mondom én ilyet nem tapasztalok.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Sirandrish
legenda
válasz bigdigit #891 üzenetére
Messengerrel már nekem is volt vagy kétszer, de játékoknál még nem tapasztaltam hasonlót.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tin
veterán
Ez a teszt már sokkal inkább mutatja a valóságot, hiszen mindkét telefon "forró" volt a tesztek alatt, és esélyük sem volt a tesztek közöt visszahűlni. Így ez mutatja jól, hogy mi a "minimum" teljesítménye ezeknek a telefonoknak.
De teljesítményre összehasonlítani így azért elég nehéz őket. A Wildlife stressz teszt eredménye is csak azért konzisztens az Exynoson, mert ez a "padló" állapot, az SD változat az első körben megpróbált azért kipréselni magából valami teljesítményt, de aztán az is elmelegedett. Az egykörös "sima" tesztbő előtte jól látszik a különbség (5148/3311), de ez sem valós eredmény, hiszen csak annyit mutat, hogy az Exynos meg se próbálta kihozni a "max" teljesítményt, ez már a throttlingos. És ezek az eredmények amúgy gyalázatosan szarok, ez a saját Exynos 990-em eredménye stressz teszt alatt: [kép]
A Geekbench eredménye hasonlóan vacak. Egyedül az Antutu volt "hideg" futás, az mutatta meg nagyjából a két SOC közötti valós eredményt.
A videóból az látszik, hogy az Exynost kevésbé engedik melegedni, a GPU-ja észrevehetően gyengébb, viszont akkuba pariban van a kettő, úgyhogy a merülés problémát végre megoldották, talán ez volt a legfontosabb. Az SD888 viszont jobban melegszik, ezért is engedi a Samsung feljebb a hőmérsékletet, úgyhogy ez a generáció nem lett annyira fényes.
Remélem csinálnak hasonló videókat még, de úgy, hogy az egyes tesztek között mindkettőt lehűtik szobahőmérsékletre, vagy akár az alá, hogy az is kiderüljön, mit tudnak throttling nélkül. Mert azért impulzus-teljesítménynél az is fontos. Meg jó lenne egy 4K videórögzítés teszt is, folyamatos hőmérőzéssel.
-
doooo
veterán
válasz mjani1172 #895 üzenetére
Azt nehéz megérteni, hogy ha üzemidőről meg SoT-ről van szó, akkor hogy a pokolba lesz hirtelen rendszersebesség a téma?! Az nem világos, és aligha tudnál épkézláb indokot mondani rá, szóval pár hónapig ücsörögj nyugodtan. Csak majd akkor amikor visszatérsz a témára, normálisan tedd fel a kérdéseidet, ne így, mert megint csak káosz lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Fuxosbömis #880 üzenetére
"Be is jelentkeztem a szemészetre. Nem látok különbséget a három kép között.....pedig gúvadtak a szemeim, úgy néztem." Hát akkor tényleg irány a szemészet....
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
adamklark
senior tag
teljesen jók a képek
Új hozzászólás Aktív témák
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest