- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Van egy elméletem a bolti rendeléses mizériáról: Mivel először én is ott adtam le de erről semmi féle igazolást nem kaptam sőt mikor másodszorra bementem akkor sem. Így még aznap délután lerendeltem online. Viszont mivel én láttam a saját szememmel hogy a saját nevére rendelte elő a srác az üzletben (ezt abból gondolom hogy nem kért semmi adatottőlem és a saját email címével lépett be az előrendelésbe de nem a voda oldalán) arra gondolok hogy ezeket azért tartják vissza mert ők nyúlják le az ajándékot te meg fizesd a telefont mondván nem jár az ajándék. Ha netán valaki találkozik ilyen kinelentéssel bolti rendelés kapcsán jelezze már vissza ide. Meg a fogyasztóvédelemnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest