- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vismajor01 #862 üzenetére
Hol rendelted elő?
Nem lehet utólag számlakorrekciót kérni?
Remélem én nem fogok ilyenbe futni, a Telenornál rendeltem elő az utolsó nap (jan 28), mert akkor kiverem náluk a balhét. Ők ugye még nagy bannerrel reklámozták is, hogy ha előrendelem náluk jan 28-ig, akkor jár az ajándék. Hétfőn jön elvileg a telefon, majd meglátjuk.
Ráadásul most nem is akartam mobilt cserélni, mert annyira jó a Note10+, de ezek győztek meg: toll használható itt is, még jobb az üzemidő, ajándék buds. Ha ezek közül csak egy nincs meg, már nem érdekel a csere.
Ja igen, amúgy az előrendelési ajándékra hivatkozva szerintem jogosan kérhetsz korábbi dátumozású számlát az azt kiállító cégtől, főleg, ha ők is reklámozták az előrendelői ajándékot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Sansung s21 ultra
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest