Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Most elsőnek ki tudtam próbálni az 5G, rendesen hasít rajta.
Budapest V.-kerület, Vodafone. -
Teal'C
veterán
DBT ből fent az új frissítés feltettem majd kiderül. A gyorstöltés dolog nem lett javítva.
-
Tin
veterán
Nekem korábbi telefonjaimon Nillkin Nature tok van, az vékony, kb 1 mm. De azok nem ekkora 230g-os szörnyetegek. Az nem hiszem hogy komolyan véd a leesésnél.
Engem nem zavar, hogy a Liquid Airtől nagyobb lesz a telefon, de ha leveszem róla, sokkal karcsúbb. Az sokkal merevebb szilikon, és sztem minimum 2mm oldalanként. -
BusinessGuy
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Elég nagy a szórás ami a benchmarkokat illeti, de a legtöbb tesztben ami eddig felkerült a snapdragon melegedett durván jobban. Egyes stressz teszt végig se tudott futni mert kivágta overheatinggel. Szóval érdekes hogy nála 68 fokot elért az exynos míg snap 43 fokon volt antutu alatt. Ptt tuti valami gebasz volt/van.
Fotók nagyjából egál.
Akkuidő Exynosnál uservélemények és tapasztalatok alapján ezúttal jelentősen jobb a Snapdragonnál.
Engem nemigen hangolt le, gyakorlatilag napiszinten játszom a telefonnal mióta megjött, pubg és cod mobile, fotózom, netezem. A legkomolyabb hó amit éreztem 2 óra játék alatt langyosnak mondható a kamera rész alatt. Throtling sem volt.Passz mitől vannak ilyen eltérések, de videókártyás tapasztalataimból kiindulva nem tartom kizártnak hogy egyes darabokon megsült/szarul került fel a hővezető paszta. Ott tapasztalta hasonló eltéréseket overclockers clubban ahol azonos videókártyáknál nem egyszer láttunk olyat hogy volt akinél XY kártya 70 fokon megállt szétszedte újrapaszta szempontjából, szépen le volt kenve paszta normal állagú volt, míg másik ugyan ilyen vga tulajnak 80 fokig elment a kártyája és mikor szétszedte egy vicc ami fogadta, gyakorlatilag szemet keménységűre sült paszta rákutyulva... Én erre tudnék tippelni, ha meg FW akkor nem tudom milyen FW-veltolták de ami a videóban szerepel az gáz.
-
VIBO
őstag
Akinek Spigen Liquid Air tokja van, mennyire elégedett. Kb. ez az egyetlen ami tetszik. Nem lesz túl nagy a tella tőle? Esetleg más vékony, de biztonságos tok? Illetve holnap pesten hol tudok ilyet venni sztetek?
-
TODI1111
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Más tesztben meg más az eredmény. Én maximálisan elégedett vagyok a készülékkel. Nem melegszik, akku idő nekem megfelelő, nagyon fürge...
-
ImpersonatoR
addikt
De "jó" ez a videó.
[link]
Kicsit lehangoló.
Bar azért elég sok ellentmondásos teszt van most szerintem nem ennyire "rossz? "a helyzet.
Nem tudom mittol vannak ezek a nagy eltérések.
FW ?
Mondjuk részemről mar mind1 mert megvettem
Max jövőre becserélem az AMD-s verzióra. 200K bukóval
Oke azt aláírom hogy jobb a helyzet mint a S20U -val volt 1 éve. -
NoahM
junior tag
válasz
nokia3650365
üzenetére
Te vettél ilyen tokot? En nekem egy korábbi Samsung S20+on volt és vékony de jó a mintája úgy tényleg jó fogni.a peremén oldalt nem ér fel a pereméig így megmarad a kényelmes fogas és a kanyarodó oldal feelingje.
ez itt is ilyen most?
-
TODI1111
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
A tiéden nincs két fólia véletlenűl? Eddig az összes samsungomat úgy adtam el, hogy még rajta volt a gyári fólia. Elég tartósak szoktak lenni.
-
Teal'C
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nekem eddig mind kibírt hónapomat.
-
Vismajor01
addikt
Na gyari samsung folia eddig tartott. Teljesen random elkezdett buborekoskodni.
Sebaj itt csopiba linkeltek rendes dolist 6 ezerert, meg is rendeltem
-
T0rnad0
addikt
A topikjában biztos tudják. Én csak a Mi Fit appot raktam fel és működött.
Más: Valaki tud feltölteni szupermakró képeket még? Köszönöm

-
Isaac76
tag
válasz
kakuk100
üzenetére
Igen, az egyedi csengőhangot a Ringtones mappába, az egyedi ébresztőt az Alarms , az üzenetekhez pedig Nocifiations mappa. Nekem kb van 10 ember akinek saját csengőhangja van , így már a csengésből vágom ki keres... ugyanez van email,messenger,sms, viber esetén is (mármint min küldtek üzenetet) . Újabban a Mandalorian theme van berakva
Ezért nem is lesz iphone , nehogy már törni kelljen egy ilyen egyszerű dolog miatt a rendszert
-
nokia3650365
aktív tag
Speedshopba már van raktáron, Nillkin Super Frosted fekete tok 3 ropi ha, valakinek egyből átvehető tok kell, én is most vettem.
-
Capella
senior tag
Éppen mentem a postára kiváltani egy ajánlott levelet, amikor hívtak az Allee-ból, hogy megérkezett az előrendelt tollas Clear View tokom az S21U-hoz.
Nosza mentem átvenni.
Első benyomásom már a boltban, ahogy előhozták, hogy ez brutál nagy, pontosabban széles. Kisebb fajta tablet kinézet így, avagy anno a Note 3 volt hasonló széles emlékeim szerint.
Mindjárt rátettem a Note8-at összehasonlításul, és azon úgy egy fél ujjnyival túllóg. Ez persze nyilvánvaló volt előre is, hogy ha nem a készülékben van a toll, akkor az ilyen ceruzás tok még szélesebb lesz. Viszont a telóban nagyobb lehet az akku. Valamit valamiért.
Egyébként minőségi a tok fogása, kivitele, csak kicsit nehezebb átfogni. Ha kint van a ceruza, úgy picit keskenyebb, ennyiben jobb lenne a használat így. Tartottam picit tőle, hogy milyen lesz így fogni az üres ceruzatartóval, mennyire vág ilyenkor a széle, de talán nem annyira vészes.
Meg lehet szokni hamar a vastagabb ceruzát is.
Mérlegre raktam a telefonnal együtt. Tekintélyes tömege van így komplett, 324 gramm.Korábban magamtól talán soha nem vettem volna flipes tokot, de még a Note 3-hoz kaptam egy Clear View-t, és annyira megszoktam, megkedveltem, hogy azóta csak ilyet használok. Zsebben hordáshoz még temperált üveg védelem mellett is hasznos, no meg a plusz smart funkcióit is szeretem.
-
Teal'C
veterán
Hát mindíg mikor ilyeneket olvasok a szifonokról eszembe jut miért nem vennék soha, egyszerűen túl kötött. Nekem senki ne korlátozza milyen csengőhangot stb... akarok beállítani akár alkalmazásonkén vagy egyénenként. Egyszerűen gusztustalannak tartom. De nem savazni akarok mert ettől még kiváló készülékek csak nem az én világom
-
thamasz
senior tag
Nekem egyelőre S10 van, de Android 11 frissítés óta néha hasonló dolgokat csinál, hogy csörög, felveszem, de nem halljuk egymást. Újra hívás után viszont igen. Olyan is volt hogy asszonnyal 5 percig hivogattuk egymást de senki semmit nem hallott, nem kicsit volt rám kiakadva hogy szar a telóm vagy miért nem szólok bele. Most vagy hálózati hiba vagy Samsung szoftver hiba. Nekem Telekom amúgy.
-
NoahM
junior tag
Nagyon sok embernek van a környezetemben iphoneja de érdekes mindenkinek a gyári csengőhang van. Ebből arra következtetek, hogy nekik ez nem fontos. Inkább csak egy érdekes észrevétel
De most rendeltem egy 512-es S21U-át mert a másik visszament mert félrement a rendelés. -
kakuk100
őstag
Sziasztok! Tudna segíteni valaki? Az SMS-hez szeretnék egy külön hangot beállítani. Már régen használom ezt a hangot, de nem találom sehol, hogy hol tudom beállítani.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
-
TODI1111
veterán
Éppen tegnap írtam valakinek, hogy nálam, telenornál (szeged) nem jelentkeznek ilyen problémák. A pálcikák nálam is ugrálnak, mondjuk én azt nem nagyon szoktam figyelni. 22-én vettem a készüléket azóta tökéletesen üzemel. Mindig tudtam telefonálni, értesítést nem kaptam, hogy hívni próbáltak volna, tisztán hallottam a másik felet és engem is tisztán hallottak. Az emailek, viber, sms rendben megérkeznek és a net is működik rendesen. Ráadásul építőiparban dolgozom, tehát nem egyhelyben vagyok egy irodában ezért lehet, hogy naponta sokkal többet vált tornyot is a készülék mint másnál. Január 12-én gyártották a készüléket.
-
törölt tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Nekem pl. ma több hívás is megszakadt, vagy elment a hangom, én hallottam a másik felet, Ő engem nem.
Illetve szaggatott, de tegnap is, meg úgy elszórtan a napokban.
Sőt a net is megszűnt párszor, vissza kellett állítanom többször is a hozzáférési pontot, mire megjavult.Remélem gatyába rázzák magukat, mert ez így nagyon gáz.
-
VIBO
őstag
Kijelzőn 1 fólia van csak ugye? Nektek is zavaró ha pl az edge panelt akarjátok behúzni?
-
Teal'C
veterán
válasz
sebijani1982
üzenetére
Telenorral van valami gáz, az egész cég telenoros és sok a panasz főleg a hívásra de netre is. Mindenkinél ugyan azok a tünetek elég széles telefon választékkal.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
kengyel
üzenetére
Üdv!
Pont emiatt akartam hozzászólást írni!
Például:
Daruban ülve, ahol a Mate 10 Pro-val nem volt probléma, ott most 2 egységnyi a térerő és alig lehet pl. netezni! (Telenor hálózat.) A telefon nem a Telenortól van.Valakinek valami ötlet?
SIM csere megoldhatja? Bár csak 1-2 éves a kártya. De ennyi embernél nem hinném, hogy a SIMmel lenne gond.
-
VIBO
őstag
Na megszereztem én is az ultrát ma. Már több mint 2 hete előrendeltem Vodafone boltban. 2x jártam arra és már a sorszám húzásnál elküldtek, hogy majd hívnak.
Mondom ma bemegyek. Ha most sincs veszek egy 12 pro maxot
Direkt nem mondtam, hogy előrendeltem, csak hogy vásárolni akarok. Pont egy db volt a Westendben. Kérdeztem miért nem hívtak. Nem tudja.
Kérdeztem hogy így is jár-e az ajándék. Azt mondta hogy a rendszerben samsungéknál látszik, hogy előrendeltem. (Én nem kaptam semmit erről) Szóval regisztráljak be és kérjem az ajándékokat. Kíváncsi leszek.
Másik érdekesség, hogy tarifa váltás is volt. Azóta nincs netem
Újra indítottam a tellát már. 5let? -
Tin
veterán
válasz
gyuri81
üzenetére
Egy újabb videó a nézettségért.
CPU fronton az Exynosnak sikerült felzárkóznia, sőt túl is teljesíti a Snapdragont. Az NPU-ja szintén erősebb. Fogyasztásban pariban van az Exynos. Hőtermelésben szintén. Egyedül GPU-ban sokkal szarabb a Mali, mint az Adreno, plusz ugye Snapdragonra sokkal inkább optimalizált minden, mint Exynosra.
Ha az Exynos megkapja az AMD mobil GPU-ját, könnyen lehet, hogy verni fogja a Snapdragont. Akkor viszont hirtelen azt fogják szerelni a telókba, és arra fognak optimalizálni mindent, amivel még tovább javul a teljesítménye.
-
MadMancs
veterán
Samsung kábelt vegyél, az garantáltan tok barát. Anno Huawei P20 telómnál jártam ugyanígy, se a Huawei gyári se egyéb "márkás" kanóc nem ért be rendesen flip tokban. Vettem akkor egy Samsung 2m eset, tökéletes volt, kiszolgálta P20, majd A50, most asszony használja S20+ 5G hez, mindegyik gyári flip tokban.
-
GaS-
aktív tag
válasz
csakaloki2
üzenetére
milyen firmware van rajta?
-
cotag
senior tag
Srácok, első probléma..
Vettem kábelt, de nem lehet bedugni őket mert a bőrtok vastag és nem ér be a kábel csatlakozó....
Ezzel mit lehet tenni, van valami hosszabbítás akármi amivel megtoldom a töltő kábel csatlakozót? -
Teal'C
veterán
válasz
csakaloki2
üzenetére
-
válasz
csakaloki2
üzenetére
Most direkt kipróbáltam, másfél perc után is csak egy kicsit volt langyos felvétel közben.
-
Teal'C
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
A számlán a rendelés azonosító tartalmazza a rendelés dátumát. A számla dátuma meg a teljesítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Samsung Galaxy S21 FE - 128 GB - lila (210) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- OSamsung Galaxy S21 Plus 8/128GB gyári független szép
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Budapest V.-kerület, Vodafone.
Melyik vékony?
Éppen most üzemelem be.

Direkt nem mondtam, hogy előrendeltem, csak hogy vásárolni akarok. Pont egy db volt a Westendben. Kérdeztem miért nem hívtak. Nem tudja.