Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
MikeWazowski #1030 üzenetére
Nekem pc -n is akadozik kb. 3 napja. 3x 4x kell frissítsem az oldalt hogy betöltődjön,szerintem van valami gond.
-
mjani1172
addikt
Nincs kérdésem. A stílusodon finomítsál, én normálisan írtam, neked ez sosem sikerült, folyamatosan személyeskedő, pökhendi és kioktató jellegűek az írásaid. Annak ellenére, hogy egy egyszerű dolgot írtam csak,(ezt sem igazán kérdés jelleggel, inkább mint vélemény) azt hogy az üzemidő, úgy mint a sebesség, pár hét, pár hónap múlva változhat és változni is szokott.
Ebben nincs több,hiába próbálsz bármit belemagyarázni, kiszálltam nem szeretnék többet ezzel foglalkozni. -
mjani1172
addikt
válasz
ForRedGlory #316 üzenetére
Most ez ennyire lényeges hogy fut egy játék egy telefonon?
-
mjani1172
addikt
Azért nem láttál még ilyet, mert eddig nem így volt. Most annak is örülni kell amit oda sem adnak.
Ez a teszt lényege, szerintem korrekt lett.
Az hogy több dologban visszalépett az elődhöz képest, (ez egy csúcs széria!) azon szerintem sincs mit ünnepelni.
Kicsit gondolj bele, mi lenne ha a csúcs autók vagy a versenysportolók egyre kevesebbet nyújtanának, az mennyire lenne szánalmas?
Egyébként nem kell ilyen komolyan venni, ha tetszik vedd meg, és használd örömmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB (G998B/DS) + S Pen
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest