Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cotag
senior tag
Srácok, a vodás ugye gond nélkül megy két telenoros sim kártyával?
-
MadMancs
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én is leadtam újra, már csak azért is mert változott a form. Tegnap még nem kellett IMEI, most már igen.
Inkább 2x mint 1x sem
-
BusinessGuy
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem pont az ellenkezőjét mondták facebookon..

Azt mondták a számlán szereplő dátumot ellenőrzik, tök mindegy mit adsz te meg. -
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
sztem te még egy repjegyet is kapsz....
-
ForRedGlory
félisten
Nekem azt mondták a Samsung ügyfélszolgálaton (telefon), hogy adjam le újra a regisztrációt, mert a 01.25 nem jó, ha nem akkor vettem... hát leadtam... ettől függetlenül röhej az ügymenet...
Most már két reg van. Remélem kétszer is kapok akkor ajándékot.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, akkor rendeltem elő a Telekomtól.
-
NoahM
junior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fogásra tökéletes, brutális gyors de akku és kamera szörnyű szerintem. Egy haverom vette meg de mondja hogy nem a
legjobb pedig ő aztán tényleg alacsony igényű.
Most jött a mél hogy úton van.
-
Javították a Membersben a dátum hibát. Már lehet 14.-ét is választani.
-
NoahM
junior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ámen
az én bajom az hogy folyamatosan iPhone-t használók és mindig a az Android-ra pályázok.
Tavaly volt Samsung S 20 + om is de az gyorsan eladtam úgyhogy remélem most jobb lesz
-
Sirandrish
legenda
Nah jó, de ez csak nincs minden évben így.
Ezért kell kitartani egy márka mellett, és csak annak a legjobbjait megvenni, akkor évente elég 1et venni
Vagy csinálod úgy mint én, aki minden másodikat veszi
Az asszonyok meg ilyenek...én is levezetek neki mindent frankón, de látom az arcát hogy mindjárt lever egy taslit
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Könnyű:
Volt olyan évem is, hogy volt 2 különböző Samsung (S meg Note), 1 Xiaomi, meg 1 OnePlus telefonom is.
-
NoahM
junior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
OnePlus 8 Pro -> iPhone 12Pro -> S21Ultra
de mindig meggyőzöm magam hogy kb nullára jövök ki de asszony tudja...átlát a rendszeren
-
3 éve én is 3 havonta cseréltem a telefonom, aztán az Note9 tartott 1 évig, mert annyira megszerettem, a Note10+ meg másfél évig (most várom az S21U-t, hogy megérkezzen). Az S21U talán kitart 2 évig, de csak azért, mert most aláírtam 2 év hűséget, mivel szolgáltatótól veszem. Korábban nem voltam erre hajlandó, de már úgyis független mindenhol, és egy csomó kedvezmény is kapok (majdnem 200k-t), mivel nagyon régi előfizető vagyok. A teljes árat meg már nem akarom kifizetni, a félmillió nekem már túl esik azon a határon, hogy kifizessem egy mobilért.
-
-
Telekomnál kemény 14 ezerrel többe kerül mint tegnap a telefon. Ugyanazzal a díjcsomaggal természetesen. Ráadásul már ajándék sem jár hozzá.
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szerintem csak HDMI-n megy, nem?
-
MadMancs
veterán
Felfedeztem még egy javítást a tegnapelőtti update ben. ChromeCastre kiküldött audio (esetemben YouTube Music) hangerejét már lehet szabályozni hangerőgombokkal lezárt telefon/zárképernyőn is. Ezen a telón előtte fel kellett oldani addig semmit nem reagált rá.
-
NoahM
junior tag
Lehet az én butaságom de mivel ios ről jövök mindíg a több a jobb fele kacsingatok, tőleg androidnál. Korábban volt egy N9-em es ott pont a nagyobbat kértem (már pontosan nem tudom mennyi volt a különbség) de meglepődésemre, hogy több RAMot használ alapből mint a kisebb variácó. De ez a számítógépnél is így van, alaból volt 8, akkor használ 5-6 ot amikor csináltam valamit, most felnyomtam 40Gb-ra ugyanaz a folyamat 18-at használ, szóval úgy gondolom arányosan ha több van többet használ. Csak mi a különbség egy telefonnál

-
NoahM
junior tag
Gyerekek pár nap és jön a 256os variáció. Gondolkoztam a legnagyobbon de inkább a 16gb RAM miatt, de gondolom nem akkora különbség vagy igen? Van aki megbánta a hogy a kisebbet választotta?
Már tűkön ülök
-
TODI1111
veterán
Igazából azért használom ezt a progit mert részletesebben mutatja az adatokat mint a gyári.
Például a gyári azt sem mutatja mennyi volt a beszélgetés vagy milyen volt a hálózati lefedettség.Az az érték ami ott van az valami pillanatnyi átlagot számol valamire (gondolom én
) Azóta feltettem tölteni és most egy kép erejéig levettem. Ilyenkor mindent nulláz mert töltőről leválasztástól mutatja az értékeket.
-
jacis
nagyúr
Ma voltam az MM-ban megnyomkodni az S21 szériát. A kicsit meg sem néztem mert szeritem az S8 óta a kicsi egy hitvány megoldás. Az S21+ nekem csalódás volt elsőre. Nagyon vastag a sík kijelző miatt az oldalkeret ami az S10+ és S20+ széria után. A sík kijelző meg annyi felnagyítja az oldal kávákat hogy érzésre olyan mint egy középkatergóriás telefon.
Viszont a lényeg. Megnyomkodtam az S21 Ultrát is. Nagyon minőségi darab és érződik, hogy az Ultra most forrta ki magát. Ez a telefon nagyon szép és nagyon egyben van. Szerintem nagyon jó választás annak aki nem S20 szériáról váltana. Bevallom eddig nagson be voltam sózva, év végén cseréljem az S20+ -om de ma eldöntöttem hogy nem fogom. Sajnos be kell látnom hogy a jelenlegi telefonomhoz képest nem hogy az Ultra annyi pluszt amiért érdemes elbukni 150eFt-ot ami kb a különbség lesz amikor cserélném.
Így szerintem ez lesz az első évem amikor nem váltok új szériára. Megvárom az S22 Ultrát vagy az Note 21 Ultrát ha lesz egyáltalán. -
TODI1111
veterán
100%- ról indult az biztos. A 725mA az valami utolsó fogyasztás. Ez lehet, hogy segít [link]
-
brazor
tag
A Blockchain Wallet sem elérhető még idehaza?
Minek kell mindent régiókra zárni?
-
G4RWIN
tag
Sziasztok!
16-án bent voltam személyesen Pécsi vodafone nál es a régió flottás caomagom szerződés hosszabbításával elorendeltem egy s21 telora. Ugyfelszolgalatos srác azt mondta, hogy ő rendeli elő és majd ha megjön akkor értesítenek. Nem kaptam semmi emailt, nem kellett semmit alairnom. Direkt kértem őket, hogy férjek bele az elrendelési idoszakba, mert az ajándékot kihaszbalnam és úgy érné igazán meg nekem a váltás.
Ha a napokban kézhez kapnam a telefont akkor szerintetek még van esélyem az ajándékra?
-
brazor
tag
Szerintem plusz kötelezetség nincs. Viszont 14 napig elálhatsz kérdés nélkül, mivel online vásároltad.
-
bigdigit
addikt
Az utolsó pillanatban bővült a repertoár. Az én ultrám mellé beugró egy sima S21 is asszonynak. Ő S8-ról upgradelt. Annyira nem volt tervben mindketten bevágtunk már egy egy páleszt mire jött az ötlet. Még jó találtunk sofőrt aki bevitt árkádba. Pálesz folytat.

-
VIBO
őstag
Na Vodafone-nál újra lehet online rendelni. Berendeltem onnan is. Lássuk a bolti vagy ez érkezik meg gyorsabban.
-
ImpersonatoR
addikt
Ki akartam próbálni vezetékesen a DEX et de nekem nem latja a monitort.
[link] ilyen átalakítóval DP n keresztül kötöttem rá a monitorra de nem találja / csak teker.Vezetek nélkül egyből működött samsung TV -men.
Valakinek esetleg ötlete mi lehet a baj ?
-
Tiger.
nagyúr
-
Gee_-
tag
Látom már volt róla szó.
-
ForRedGlory
félisten
-
Reklámblokkolót használ valaki?
Ha igen, melyiket? -
dkovizoli
addikt
Valaki próbált már hívásrögzítést?
-
BusinessGuy
őstag
"Ennyi pénzért a kamerán kívül tényleg csak visszalépés"
Az ultra? Pont hogy minden lényegesebb ponton előrelépés...
Kijelző, kamera, teljesítmény (a snapdragonnal szemben is minimalabb difi), hő, akkuidő,ujjlenyomat olvasó mind ugrott egy szépet az előzó szériához képest. -
Fall-N
veterán
Nyilván az elődhöz hasonlítják a hiányosságokat, jogosan. Az már a te bajod, hogy Samsung fan vagy és ezért meg tud vezetni a rajongásod gyártója.
Ennyi pénzért a kamerán kívül tényleg csak visszalépés, azonkívül hozza a kötelezőt (SoC fejlesztés stb.). Magyarul akinek az előd van, nem éri meg váltani.A töltő kábel is milyen tré már. Direkt szivatásnak adnak egy olyan kábelt, amit nem használhatsz másik vagy régi márkán belüli töltőfejjel. Ilyen innovációt az Apple szokott elkövetni. Vicc az újfajta töltő ára is, ennyiért venni márkás QC 3.0-ás töltőt + jó minőségű Type-C - USB-A kábelt, ami bármivel működik. Persze van aki így is kicsengeti a valag pénzt rá, a Samsung meg még több profitot nyer rajta és röhög a markába.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
B@sszus, koszi...

Én is az egert fényképeztem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tavaly sokat voltam távol és előfordult, hogy az 512 is majd tele volt. Duál sim mellett az sd kizárva, szóval kellett. Most itthon vagyok, így ez is ok lesz.

Hát azért az elég jól elvolt eresztve.
.
Minek kell mindent régiókra zárni?