- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
válasz
ForRedGlory #2060 üzenetére
-
hito
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2019 üzenetére
Hát sajnos nem annyira. A napokban olvastam, hogy a Note 20 Ultrában már nem a 48MP-es szenzor lesz a zoomlencse mögött. Pipa lettem, mondom akkor marad az S20 Ultra. Viszont nekem nagyon fontosak ezek a dolgok és a Samsungnak valamiért rettentően fájna, ha végre hozzáférést osztana külső alkalmazásoknak a zoom egységhez. Ezen kívül nekem nem elhanyagolható szempont a Filmic Pro kompatibilitás sem. Nincs 4k 60fps, se 8k, és a tele lencséhez sem fér hozzá az app.
Azt kell mondjam, hogy rosszabb a helyzet a meglévő Note 9-emhez képest, mert azzal pl. gond nélkül használom a Filmic Pro-t 4k 60fps-re, S20 Ultránál max 4k 30fps-t enged.Nem értem miért csinálja ezt a Samsung. Huawei készülékeknél pl. már 1000 éve lehet rawba is menteni a zoom egységgel, 3rd party kamera appokkal vígan lehet váltogatni a kamerák között. Sajnos kamerában feltörlik a padlót a Samuval, részint az ilyen megmagyarázhatatlan ostobaságok miatt. A többi dologban nekem 1000x jobban fekszik a Samsung, viszont a kamera része nálam sajnos elsődleges, ezért is borzasztó dühítő ez számomra.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2019 üzenetére
sztem az egyik domestos volt...
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1979 üzenetére
elromlott a grillezőm ..vihetem hozzád a cuccokat grillezni mivel neked van egy jókora forró tepsid .?!..
-
*RLaci*
addikt
válasz
ForRedGlory #1979 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1965 üzenetére
valószínűleg...
According to tipster Max Weinbach, there are no references to any new chip besides the Snapdragon 865 Plus in the firmware of One UI 2.5; Samsung’s custom Android skin expected to debut with the Note 20 series. He goes on to say that the Exynos versions of the Galaxy Note 20 and Note 20 Ultra will continue using the Exynos 990 chip, the same as the Galaxy S20 line in markets outside of the US
-
dns86
tag
válasz
ForRedGlory #1906 üzenetére
Magasabb hőmérséklet mint kézmeleg. Mind a két szélén illetve a telefon kamerája alatti régióban.
Egy iPhone 11 Pro Max-ot váltott volna. Ahhoz tudok csak viszonyítani, az is tud melegedni ha aktívan használom. Jelen pillanatban vonalban vagyok, írom ezt az üzenetet, plusz háttérben minden szinkronizáció, semmi energiatakarékos mód nincs bekapcsolva és nem olyan meleg mint a Samsung S20 Ultra készüléke 10 perc böngészés után.
Azért írtam hogy nem tudom hogy ez a normális -e, SZÁMOMRA nem komfortos használni. -
tjokai
senior tag
válasz
ForRedGlory #1859 üzenetére
Köszönöm!
Részemről téma lezárva! -
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1823 üzenetére
az már rég volt...
-
válasz
ForRedGlory #1798 üzenetére
Javítottam köszi. Remek bill. a Samsung gyári, de még a magyar egyszerűen ragozott szavakból atom hülye sajnos, nem hogy angolból. Gboard dettó. Kellene már egy normális, de félek nincs ilyen.
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1782 üzenetére
Mondjuk tenyleg van kulonbseg "minoseg erzetre" a Samsung uveghatlapok kozott. Az A szeriaban is tok mas erzetet ad szerintem is, mint egy S szeriaban.
-
izso1234
csendes tag
válasz
ForRedGlory #1782 üzenetére
Az elmúlt 5-6 évben csak Samsung S szériát használtam, de az elődökön nem tűnt fel hogy ennyire vékony és puha érzést adna a hátlap. S9+rol váltottam erre és az is "üvegszerűbb " volt érzésre.
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1778 üzenetére
Meg talan S6 topikban tortent, hogy a kijelzore panaszkodott egy ember, hogy az AOD mellett is vilagit az egesz kijelzo (halvanyan). Mikor feltett egy kepet a telefonrol, latszott hogy kinai klon.
De szinten volt, hogy valakinek csak az tunt fel, hogy a recovery menu kinai nyelvuSzoval kitudja...
-
válasz
ForRedGlory #1769 üzenetére
Úgy látszik idén még nem jött meg a "Szent Grál" telefon, szerintem vagy a Note lesz az, vagy az új Iphone, vagy a frissített Oneplus 8(T?) Pro.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1767 üzenetére
Mire cserelted volna?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1756 üzenetére
Lol, hogy hogy eladod a telefont?
-
Ck.
addikt
válasz
ForRedGlory #1736 üzenetére
“Az LDAC nem elég jó?” Nem, nem elég jó, ha nem Sony fejest használ az ember fia.
Neked kellene értelmezned azt, amit én írtam:
“LDAC csak Sony audio eszközök által támogatott saját szabvány”erre te:
”Ez hülyeség. Az összes telefonomon működik/müködött az LDAC és Sonym az életben nem volt.”
Én sosem beszéltem Sony telefonról. Azt mondtam, hogy sokra megyek az LDAC-kal, ha nem Sony fejest használok. Erre Te elkezdtél rögtön lehülyézni és flegmázni. End of story.(#1737)bbendre:
Köszönöm a válaszod, igen, az EQ-val kapcsolatos kodek váltást én is tapasztaltam a Headphones app esetében, de érdekes módon csak androidon megy olyankor vissza SBC-re. IOS-nél AAC a legmagasabb elérhető kodek, érdekes, hogy ott EQ módosítást követően is megtartja a kodeket. Elképzelhető, hogy Androidon sokan emiatt futnak bele ebbe a hibába, de nálam is fordult már elő, hogy egyszer csak sima aptX-et mutatott a Headphones app, annak ellenére, hogy nem eszközöltem semmiféle hangszín módosítást, korábban pedig LDAC volt használatban, tény hogy csak 1-2x, más oka is lehetett. Mindenesetre, mivel Note9 óta nem használtam újabb Samsungot, ezért kérdeztem, hogy igaz-e amit több fórumon is olvastam.Az aptX-HD hiánya pedig azért merült fel, hogy ha netán visszatérnék vmelyik Samsung flagshipre, akkor mi a helyzet a High definition kodekekkel. Ugyanis ezek alapján csak a Sony eszközökkel lehetséges a magasabb minőségű audio átvitel. Jól gondolom? Számos egyéb vezetéknélküli fejes azonban természetesen LDAC-ot nem, ellenben sok esetben támogat aptX-HD-t, amihez viszont ezek szerint más androidos gyártók készüléke felé kell nézelődni.
-
Ck.
addikt
válasz
ForRedGlory #1728 üzenetére
Na? Mégse volt akkora hülyeség?
-
Ck.
addikt
válasz
ForRedGlory #1728 üzenetére
Mutass egy olyan prémium zajszűrős fejest, ami tudja az LDAC-ot és nem Sony. Egyébként pedig pont a jelenlegi csúcs Sony ANC fejesnél, a WH-1000XM3-nál vált vissza LDAC-ról mind a Note9-10 és az S20 is. Előbbi személyes tapasztalat, utóbbiról csak itteni és külföldi fórumokban hallottam. De még ha nem váltana, az akkor sem segítene azon, akinek nem Sony fejese van.
Az aptX-HD hiánya igenis nagy érvágás audio érzékenyek számára. -
Ck.
addikt
válasz
ForRedGlory #1726 üzenetére
LDAC csak Sony audio eszközök által támogatott saját szabvány, de még azzal sem működik sajnos. Több fórum is megerősítette, hogy LDAC kiválasztása esetén is azonnal visszaáll sima aptX-re vagy SBC-re.
-
jose999
senior tag
válasz
ForRedGlory #1642 üzenetére
Pontosan!
-
JoseGee
tag
válasz
ForRedGlory #1608 üzenetére
Elnézést, akkor számomra megfelelő, nem makro fotókat készít.
-
bg612
tag
válasz
ForRedGlory #1608 üzenetére
Akkor ez most egy jó telefon vagy nem? Válasszak másikat?
(bocsánat én csak egy szakmailag nem hozzáértő vagyok. egyszerű felhasználó)
Segítsetek -
Helltak
őstag
válasz
ForRedGlory #1556 üzenetére
Mondjuk, hogy nem rossz, de ennyi pénzért ezt a fő kamarát jobban helyre kellett volna már rakni.. Az éjszakai mód meg nagyon túlszaturál sokszor :/
Kíváncsi leszek, mikor lesz rendben minden téren :/Leslien:
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1556 üzenetére
megyek lottót tölteni....
[link]
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1448 üzenetére
És mind meghalunk, ez kell nekünk.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1446 üzenetére
Nah, szoftveresen tiltott, már tesztelik azt a szoftvert, ami fel fogja oldani az 5G kapcsolót. Szerintem hamarosan jönni fog.
-
TODI1111
veterán
válasz
ForRedGlory #1446 üzenetére
Mint a képen látható nem arra van állítva csak a kérdésre volt válasz, hogy van 5G kapcsoló.
-
TODI1111
veterán
válasz
ForRedGlory #1444 üzenetére
-
válasz
ForRedGlory #1362 üzenetére
Illetve Telibe hold
(csak egy kicsit elbújt a képen)
-
TODI1111
veterán
válasz
ForRedGlory #1320 üzenetére
Szerintem egy jővőbeni frissítéssel a samsung is beleteszi ezt a választható opciót, mert úgy tűnik egy egyszerű szoftverfrissítéssel megoldható. Ahogy a mellékelt ábra mutatja a panel képes rá.
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1313 üzenetére
gyuri81 sem írt semmi rosszat
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1305 üzenetére
Ez tényleg nagyon korrekt.
-
NavySeal
senior tag
válasz
ForRedGlory #1251 üzenetére
Én most próbaképpen visszaállítottam 60Hz-re (1.5 hete mióta meg van 120Hz-en használom), de majd kicsinálta a szemem. Szuper ez a 120Hz
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1250 üzenetére
Közben megjavult. Pedig újraindítás után is szar volt. Lényeg, hogy jó.
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #1220 üzenetére
Hogy mi??? Ha vonatkozna akkor miért is nem?
-
Schuler888
senior tag
válasz
ForRedGlory #1177 üzenetére
"régiókban, mert az jobb, hanem azért, mert Exynost nem használhat."
Ez az indoklas egeszen addig meg is allt a laban, amig nem kezdtek az anyaorszagukban is SD-vel teriteni.. -
papi77
addikt
válasz
ForRedGlory #1177 üzenetére
Mivel már leépítette a samu a proc fejlesztő részlegég,ezért van remény,hogy ez a széria az utolsó,ami exynossal jön!
Állítólag a note 20 már mindenhol 865-el jön. -
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1171 üzenetére
igen, értetek...
-
TODI1111
veterán
válasz
ForRedGlory #1165 üzenetére
Oszt má szerkeszteni sem tudom
[link] -
Thom!
veterán
válasz
ForRedGlory #1059 üzenetére
Kisebb a dinamika, de sokkal részletesebb...
-
Joci08271
újonc
válasz
ForRedGlory #1037 üzenetére
-
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #1056 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ez megfelelő lenne számomra is. 3-4 óra kijelző hasznalat a maximum amit össze szoktam hozni.
Köszönöm -
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #1051 üzenetére
120 Hz-en használod?
-
jose999
senior tag
válasz
ForRedGlory #1047 üzenetére
Harmadik napja kb reggel 6.10(töltőről le) -23.30-ig megvan a 6 óra kijelző időm. 60Hz, WQHD+ felbontás. (közben minimum fél óra/óra online zene is). Nekem ez így megfelel!
-
TODI1111
veterán
válasz
Egy napra szerintem jó. Ha mondjuk leveszed reggel 5-kor a töltőről és este mikor otthon vagy, mondjuk tízkor akkor felteszed az 17 óra készenlét. Ebben az esetben már egy szép átlagos sot kijöhet. (120hz-en) Persze van akiknek semmi nem elég.....
-
leslien
nagyúr
válasz
sajnos nem hiszem h jobb lesz.... és megincsak sajnos van ennél jobb is házon belül...
These new figures mean that the Snapdragon 865 actually does not behave as expected – we had been anticipating it requiring more power to achieve its higher performance points – and instead Qualcomm has managed to reduce absolute power all while increasing the performance. As a result, we’re seeing a much larger generational improvement in the energy efficiency of the chip. The new “middle” cores of the Snapdragon 865 also outperform the performance cores of the Snapdragon 855, and that does signify for quite a large multi-threaded performance boost.
We’ll be going over the detailed results as well as include an analysis of the Exynos 990 chip in our full review, but for now, it seems that the Snapdragon 865 is an excellent chipset, and will serve as a great base for 2020 devices.forrás [link]
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1035 üzenetére
👍
-
Joci08271
újonc
válasz
ForRedGlory #1037 üzenetére
ott is.. de A ban is voltam...
neeem,nem en vagyok..én már nem dolgozok kültérben -
Joci08271
újonc
válasz
ForRedGlory #1035 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1022 üzenetére
nem fognak nálad kopogni...nyugi...
nekem tavaly véletlenül 2db ot küldtek...
most is már a piacon figyel a galaxy buds +... -
Pythoncobra
tag
válasz
ForRedGlory #923 üzenetére
Na van egy fogadásom, hogy "valaki" nemsokára jelentkezik a szakvéleménnyel, hogy az Ultra egy fosadék, bezzeg a...
-
Leonardo91
őstag
válasz
ForRedGlory #926 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #919 üzenetére
Jó... szarul töltötte fel, valamiért lecsökkentette a felbontást a PH feltöltő. Majd feltöltöm értelmes helyre.
-
válasz
ForRedGlory #896 üzenetére
Reggel korán indultam, 6 órakor nyugat felé már relatíve alacsonyan volt a hold, de hatalmas volt és gyönyörű, tiszta volt az ég is, szóval csak ámultam-bámultam
-
Ateszpapa
addikt
válasz
ForRedGlory #896 üzenetére
Akkor is lehet jó képeket ma csinálni.
-
Schuler888
senior tag
válasz
ForRedGlory #810 üzenetére
A legdurvabb huawei fan, nyilvan savazza a szeretett markajat alazo gyartot..
eleg kisstilu dolog de ez van..
-
jose999
senior tag
válasz
ForRedGlory #810 üzenetére
Annyiba kerül, amennyit adnak érte. (Mint minden. Probléma? Adjak kölcsön
nem megsértődni
)
-
mihail38
senior tag
válasz
ForRedGlory #794 üzenetére
Akár mihez viszonyitom az 1mm az 1mm marad
Lehet hamarabb kezeltem mint te az Ultrát és másik két S20-atEzt hogyan máskép értelmezzem? : Baromi sokat számít az 1mm
-
MikeWazowski
veterán
válasz
ForRedGlory #794 üzenetére
Rendesen kiosztottad.
-
mihail38
senior tag
válasz
ForRedGlory #789 üzenetére
1mm baromi sokat számít, amit szabad szemmel szinte észre sem veszel?
-
NavySeal
senior tag
válasz
ForRedGlory #789 üzenetére
Az S20+-tól is féltem előrendelni, mert a mostani telefonom után nagyon nagynak tűnik, főleg a spec alapján. Azonban kézben fogva már nem olyan egetrengetően gázos, szvsz.
Sokat számít, ha valaki meg tudja tapogatni és látja élőben. -
atike
nagyúr
válasz
ForRedGlory #708 üzenetére
Jólvanna. Semmi okoskodás - élből figyelmen kívül szoktam hagyni a youtube-os kameratesztelő videókat...
Lehet ez az üdítő kivétel... Én kérek elnézést..
-
Hoes
aktív tag
válasz
ForRedGlory #631 üzenetére
-
Hoes
aktív tag
válasz
ForRedGlory #628 üzenetére
Ha mindig más véleményen lenne az jobb lenne?
Nem, titeket maga az igazság zavar, hiába írták már le ezt sokan, soha nem fogjátok ezt felismerni.
Nekem teljesen mindegy, hogy ki milyen telefont vesz, a meggyőzés szándéka is messze áll tőlem, a flamelés pláne
Meg kellene néha látni azokat a véleményeket is amik homlokegyenest mást mint a tiétek, jelen esetben az egyes Samsung tulajoké.u.i.: Az országút az öreg.
-
Hoes
aktív tag
válasz
ForRedGlory #618 üzenetére
Ne haragudj azért amit írok de ahogy Aryont kitehetnék szerinted, az alapján téged is, engem is, meg sokan másokat is!
Lentebb egy ( nem is egy ) Samu fan írta le, hogy miért nem fog S20-at, sőt Samsungot venni, ti ő(ke)t is leoltottátok.Ha ide valaki nem pozitívumot ír a tárgyról, az egy azonnal kitiltandó flamelő féreg, akit még a föld sem kíván.
Így elveszti a topik a szakmaiságát, mert mindenkit kikívántok innen aki rosszat mer írni. Automatikusan "nem szakmainak" nyílvánítotok egy kommentet ha az nem fedezi a ti véleményeteket.
Így nehéz lesz srácok de ti tudjátok!
Jó éjt! -
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #618 üzenetére
Miért tegyenek ki? Mert normális, kultúrált hangnemben és nem fröcsögve, személyeskedve írom meg az igazat amit látok a topik címszereplője által? Sajnálom, ha fájdalmas..
Egyelőre azokból lehet ítélkezni, amik kint vannak anyagok. Majd ha érkeznek 10 nap múlva a telók, és jönnek a frissített verziós képek, nyugodj meg, hogy arról is fogok aktuálisan véleményt alkotni. Nem fikázva, nem betegesen, meg egyébb jelzésekkel.
Ismét azt látom hogy a Samsungos közösség milyen "nagyszerű" hogy szebb szóval éljek..
Más topikokban ilyen vicsorítás nincs ha más márkás ír be, mint az S betűsöknél.De igen, erről a márkáról csak jót vagy semmit...
-
kchris78
veterán
válasz
ForRedGlory #599 üzenetére
Ez annyira szánalmas.... Komolyan, középiskolás fizika ismeretek nélkül próbál valaki "tesztelni"???
a) nem is üt rá nagyot, gondolom nem véletlenül
b) ha kézben tartja úgy teljesen más megütni mintha leteszi az asztalra mégpedig amiatt mert a telefon az ütéstől több milliméter vagy akár cm úton bemozdulhat és nyilván nem fog úgy betörni
c) ahogy írták, a fém puhább mint az üveg.
BTW a GG szerintem soha nem fog ellenállni a homoknak (ami a lényeg lenne) mert a SiO2 keménységét hogy "hozza" a GG ahhoz olyan merevnek kellene lennie hogy simán eltörne a legkisebb földre ejtéskor is. (mindig ezen variálnak csak már az eleje óta: kicsit keményebb de törik - puhább, karcolódik de jobban bírja az esést) -
helixP
nagyúr
válasz
ForRedGlory #599 üzenetére
Ez egy nagy büdös semmi. Két okból is.
Az egyik, hogy semmilyen kopogtatós teszt nem ér semmi úgy, hogy a mobil a kézben van. Tette volna le beton felületre, és püfölte volna úgy.
Kettő: én nem láttam, hogy felkapott volna egy jó adag homokot, vagy gipsz port, smirglit, és azzal esett volna neki. Az az igazi scratch teszt, a fém nem keményebb, mint az üveg, jó hogy nem karcolja meg.
-
Wapmester
senior tag
válasz
ForRedGlory #555 üzenetére
+1 asszem elég is volt ennyi, jobb lett volna, ha meg sem kérdezem
-
Anulu79
addikt
válasz
ForRedGlory #404 üzenetére
Mivel a P30 Pro tavalyi. Gondolom ezért gondolta. Én se értettem, hogy sokan miért egy 1 éves készülékhez hasonlítanak néha dolgokat.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #474 üzenetére
borzasztó egy banda... ebben fényévekkel el vannak maradva a T-com tól....
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #433 üzenetére
Te vagy itt az, aki, ha valaki negativat ír az ultrarol, a torkának ugrasz.
Az aku tesztnel is gyakorlatilag az iPhone nyert.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #404 üzenetére
Mert az reális a te felfogasod szerint, egy 2 éves telefonnal össze hasonlítani, egy friss modellt.
Neked fizet a Samsung, mert amit még te művelsz itt, az több, mint gyanús. -
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #401 üzenetére
Majd a p40 próval kell hasonlítani.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #358 üzenetére
Votma😂
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #293 üzenetére
2xoptokai zoom, hogy lenne jobb egy 10 szerestől?
-
Noukoum
veterán
válasz
ForRedGlory #293 üzenetére
Ez is videó sajnos, de a lényeg látszik. Ég és föld a különbség.
-
válasz
ForRedGlory #242 üzenetére
Semmi baj nincsen a 1080p-vel, de ne legyen már megtévesztő reklám azért.
-
GeryFlash
veterán
válasz
ForRedGlory #240 üzenetére
Nem ahhoz hasonlítottam te szerencsétlen
Xperia 1 vs Xperia 1 II --> 7,9 vs 7,6 mm
Miközben utóbbiban +700mAH-s akksi van. Erre vonatkozott a Sonys megállapítás, jó eséllyel ők is hazudtak idén, csak nem akkorát mint a Samsung.A Samsung ott jön képbe, hogy már tavaly jó eséllyel hazudtak a 4000-es akksikkal, de hogy idén az szinte biztos. Ilyen eredményeket Xperia 1 4k kijelzővel hozott 3300-as akksival, ha tényleg elhiszed hogy ebben 5000-es akksi van és 5 óra SOT-ot tud akkor vegyed
Utána majd kommenteld Sony/LG fórumokba, hogy hát ezért az árért a Samsung 5000-es akksit ad.
jacis: Rediten volt már erről szó, gyakorlatilag semmilyen versenyhivatal/fogyasztóvédelem stb nem vizsgálja az akksikra ráírt számokat. Nézd meg a dzsunka kínai gyártókat 5-6000-es akksikkal hasonló SOT time-mal mint a nagy gyártóknak fele akkora akksival ugyanolyan vékonysággal. Nem lehet ekkora kiterjedéssel ilyen akksikat gyártani, és ezt jól reprezentálja a közel gyalázatos SOT eredmény is. -
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #242 üzenetére
Ebben egyet értünk sztem is, ekkora kijelzonel sztem is mindegy a felbontas FHD bőven elég. Monitoroknal már más a helyzet. Az én 24-es monitorom is FHD, és gyönyörű képe van.
-
Stabi83
senior tag
válasz
ForRedGlory #147 üzenetére
Note 10+ erősebb használatkor azért már tudott kényelmetlen lenni...
S8-am a navigációtól is fel tudott forrósodni főleg ha töltött is közben. -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #95 üzenetére
Bakker, innom kell még egy kávét
Egyfolytában az volt a fejemben, hogy 1080 P nagyobb mint az 1440 P de, hogy miért azt nem tudom pff Köszönöm már észhez tértem.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #88 üzenetére
Jobb képfrissítés 120Hz
Rosszabb felbontás 1440P
Csak ilyen opció nincs. benne -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #65 üzenetére
"Én mindenesetre a jobb képfrissítés, rosszabb felbontás mellé tenném le a voksom,"
-
Stabi83
senior tag
válasz
ForRedGlory #65 üzenetére
Ha beraknának egy 90Hz opciót is akkor az sokat dobna rajta. 120Hz-hez egyszerűen gyenge az Exynos 1440p-n...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest