Új hozzászólás Aktív témák
-
coleen
aktív tag
válasz
sirály69 #2561 üzenetére
Szia,
Ma voltam a MM-ban csekkolni az S20 Ultrát és ha már ott voltak, akkor az S21 szériát is (nem számítottam rá, hogy a hivatalos megjelenés előtt ki lesznek állítva).
Nos, azt kell mondjam, hogy engem az S21+ vett meg kilóra. Az S21 Ultra nagyon nem jött be, az S20 Ultra egész korrekt volt, de rájöttem mi a baj (ami miatt végig gondom volt a a Mate 20 Pro-val, de ez lényegében csak most tudatosult): a lekerekített kijelző! Az S21+ igggazi felüdülés volt, mintha kaptam volna levegőt, a billentyűzet valami elképesztően zseniális!!!!! (a Mate 20 Pro-n a mai napig mindig félregépelek, eddig azt hittem én vagyok a béna, de az S21+ -on minden simán ment elsőre).
Szóval, végül az én preferencia sorrendem (szubjektív!): S21+, S20 Ultra, S21 Ultra.
Nem tudom még, hogy mi lesz, megvegyem-e most vagy majd mondjuk ősszel, amikor kihoz megint valamit a Samsung.
Amúgy vicces, tisztára Kína lettünk (a mikrohitelek szempontjából, ugye ott Nike cipőt is lehet így venni): a MM-ban van 30 hónapos 0% THM-es megoldás is az S21-ekre, khm.
Egyébként nagyon komolyan érezhető az előrelépés a Mate 20 Pro vs. S20/S21 között, anyaghasználatban pedig a műanyag hátlapos(!!!) S21-ek viszik nálam a prímet!!!Üdv,
Coleen -
atikanj
csendes tag
válasz
sirály69 #2285 üzenetére
Szervusz.Ebben az összeállításban majdnem az összes kép a telefonnal készült.
Laptoppal készítettem,Windows 10.
A Laptopon jobbak a képek mint ebben a kis videóban.
Biztos bele lehet kötni . De szerintem mindegyik készülék fotóiba ugyanúgy.
Még a Huawei P 40 be is.
https://youtu.be/CYDmBdv21Xo
A minőséget állítsd maximumra. -
-
sirkan13
aktív tag
válasz
sirály69 #2070 üzenetére
Igen.Próbáld meg resetelni az órát.Van amikor napokig nem használom mert egy mi band 4-et is szoktam használni mellette,meg vagy négy hagyományos karórát de sosem volt olyan hogy ne csatlakozott volna vagy ne jöttek volna az értesítések.Az egésség appon belül bevannak jelölve hogy milyen alkalmazásról szeretnél értesítést?Ahol az óra szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged