- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendegruz
őstag
válasz
kchris78 #841 üzenetére
50db?
Amúgy mit érzel amikor ekkora blődségeket írsz? :D
Tobbszaz az.. Lehet több ezer is.Nyilván az előző csucsmobilokbol is csak 50 darabokat küldtek mo-ra…
Ki vagytok akadva az ára miatt.. Az ajfos évek óta túl van árazva… sőt a huawei is beállt ebbe a sorba.
Mégis veszik mint a cukrot -
GaS-
aktív tag
válasz
kchris78 #506 üzenetére
Alma a körtével, ezzel egyetértek, de ez kb minden esetre igaz lehet.
Nézőpont kérdése az összehasonlítás. Van aki versenyként tekint rá, van aki pedig viszonyítási alapnnak.
Mindenesetre miért zavaró az, ha egy konkurencia jelenlegi flagshipjével van összehasonlítva? Nyilván lesz majd fordítva is.
-
h4h01
senior tag
válasz
kchris78 #382 üzenetére
Hát mondjuk részben igazad van, de nekem bruttó 485-ért a legnagyobb felbontáson se röccenjen meg egy pillanatra se! Amivel talán egyet értettem volna, ha azt írod, hogy a kamera minőségét leszóltam.. DE, ebben a kategóriában már tudhatna valami PLUSZ dolgot ez a telefon, mint a maga idejében a HTC desire vagy akár a Mate 20pro..De ebben a telefonban a tömegén és a méretén kívül nincs semmi kimagasló..SZERINTEM
-
Noukoum
veterán
válasz
kchris78 #369 üzenetére
Részben. Egyrészt edge funkció mai napig van, és a kávamentesítés trend miatt nem is lenne kellemes használni egy nagyon lehajlított kijelzőt, főleg alul.
És azért valjuk be nagyon jól néz ki, az s6 edge-t mellé rakod egy iphone 8-nak és ég és föld. De még a mai napig nagyon jól öregszik küllemben.
Másrészt az összes cég szeret nagyokat mondani, aztán zömében nem lesz belőle semmi. Szóval csak a szokásos. -
Juhaszatti
addikt
válasz
kchris78 #369 üzenetére
Én speciel sajnálom, hogy ennyire eltűnőben van. Az S7 Edgen is szerettem már, de ott azért még tok nélkül gépelésnél zavaró tudott lenni. Tokkal már nem. Most S10-et használok, ezen már abszolút nem az, annyit finomodott.
Nekem jobban bejön ez a fajta kialakítás, az S7 Edge után nem is vettem volna másmilyet. Számomra jobb kézbe fogni is ezt, és tetszik is...végtére is ez egy design elem, tényleg nem a gyakorlati haszna miatt lett ilyen.
A Huawei volt még aki próbálkozott ezzel, már az S7 Edge után, de valahogy nem volt az igazi, túlzásba estek. Most is vannak gyártók, Xiaomi, Motorola stb, többen is csinálnak, úgyhogy azért bízom benne hogy nem fog teljesen eltűnni ez a megoldás.
Én megértem hogy sokaknak nem tetszik, sérülékenynek vagy nem praktikusnak tartják, de rengeteg sík kijelzős telefon volt és van is a piacon, ez csak egy alternatíva azok számára, akiknek erre van igénye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest