- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
NavySeal #658 üzenetére
"Nekem jobban tetszik az S20U képe a Budagyöngyei fotón, ott van felhő, a M30Pro képen nincs
"
Az M30 pro képe viszont részletesebb mert azon több ember van, és a bokron is több a levél
Komolyra fordítva. Várom a felhasználók által készült képeket. Kíváncsi vagyok mennyit reszelnek rajta az elkövetkező időkben, mert van ebben az optikában lehetőség.
-
Ádám16
addikt
válasz
NavySeal #515 üzenetére
3utools app iOS-re, és a fajlkezeles olyan, mint droidon.
Lighting porthoz elég egy átalakító a microusb/type C kabeleidre kb. Szerintem nincs gond azzal.Sokkal szabadabb kezet ad a droid, de azért az iOS-sel sincs gond szerintem már ebből a tekintetbol sem. /Ipadem van jelenleg csak, mellette egy M20Pro/
Mondjuk ezt az S6 parát megértem a kolléga részéről. Gondolom, volt pár kínos esete, mikor kellett volna a teló, és valami leszivta az amúgy is kva gyenge akkut. A feleségemnek volt egy S6e teloja. Imádta, de az üzemidő az valami katasztrófa volt, tényleg. Az S9-e is elég gatya az én telomhoz képest üzemidő téren. Az S10-nél volt érdemi előrelépés ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged