- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bbendre
őstag
Igen. Jól látod. Ha aptX-HD akkor Snapdragon kell. Qualcomm szabvány sajnos.
Az IOS AAC és a LDAC közötti a különbség miatt nem lehet használni az EQ-t és társait Androidon. Az a AAC jól (jobban kezeli) a "inputot" amíg az LDAC megenné a procit és az aksit rövid idő alatt. A Sony leírása szerint igy az eredeti megy át ahogy a zeneszerző megálmodta. -
bbendre
őstag
Nem, nem vált vissza. Azaz sohasem tapasztaltam. Két esetben vált vissza. Ha bekapcsólod a Sony Head appban az EQ-t vagy bàrnilyen màs featuret vagy ha a távolság miatt kezd romlani a minőség.
Ha nem kapcsólsz be semmi csili vili cuccot és nem romlik a jel akkor beton stabilan marad. Ahogy csak egy kiss basszust adsz rá már át is vált. Teszteld le a developer options menüben.
Ott tudod állítani az audio codecet is.
A Qualcomm aptX HD ahogy a neve is mutatja (és ha jól tudom) Snapdragon exkluzív.
"the device supports modern codecs like SBC, AAC, aptX and LDAC, Samsung continues to omit aptX HD"
Gondolom az oka, hogy ne keljen fizetni a Qualcomm-nak és a Snapdragon és az Exynos verziók megegyezzenek.
Remélem segítettem. -
ForRedGlory
félisten
Az első mondatodat nem értem honnan jön, de nem is érdekel, inkább értelmezd, amire válaszoltál. Nekem Sony 1000XM2 van (nahát) és S20 Ultra is mellé. Nem kell a guglit túrnom, hogy lássam a végeredményt. Egyébként valakinél a 660-as LDAC-ra ugrik vissza... tehát az elméleted meg is dőlt, hogy nem képes LDAC-ra a telefon. Túl beszéltúk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest