Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
válasz
Pythoncobra #929 üzenetére
Ez szakmai poszt akart lenni?
Esetleg flame?
-
Hoes
aktív tag
Nem hiszem, hogy egy használati eszköz megér annyit, hogy emberek ugorjanak egymásnak miatta! Minden egyes beszélgetésből tanulok és olykor ledöbbenek, hogy mikre képesek a szubjektív érvek.
Ilyen vitánál az ember mindig kivesz egy darabot a lelkéből és ide kipakolja, nekem nem ér ennyit az egész!
Amit elmondtam azt elmondtam de tovább menni nem óhajtok. Nem venném a szívemre ha egy darab műanyagért és fémért megsértenék valakit! -
Hoes
aktív tag
válasz
<Lacy85> #636 üzenetére
Ez már csak sértődöttség lehet a részedről.
Nem írtam, hogy a Huawei a király, pár hónapja ugyanezeket írtam volna mint most, akkor meg még Pixelem volt. Akkor meg szemellenzős Pixeles lettem volna?
Ha megtehetném és félretenném azt az elhatározást, hogy telefonért nem adok 150-180.000Ft-nál többet akkor nem Honorom lenne, de nem is Huawei vagy Apple, Samsung.
Gondolom akkor sem számítana a véleményem mert tudok olyan gyártót említeni, aki sokkal jobban odafigyel a felhasználókra, azok igényeire, a kezükből kiadott termékre. -
Hoes
aktív tag
válasz
ForRedGlory #631 üzenetére
-
Hoes
aktív tag
válasz
ForRedGlory #628 üzenetére
Ha mindig más véleményen lenne az jobb lenne?
Nem, titeket maga az igazság zavar, hiába írták már le ezt sokan, soha nem fogjátok ezt felismerni.
Nekem teljesen mindegy, hogy ki milyen telefont vesz, a meggyőzés szándéka is messze áll tőlem, a flamelés pláne
Meg kellene néha látni azokat a véleményeket is amik homlokegyenest mást mint a tiétek, jelen esetben az egyes Samsung tulajoké.u.i.: Az országút az öreg.
-
Hoes
aktív tag
válasz
ForRedGlory #618 üzenetére
Ne haragudj azért amit írok de ahogy Aryont kitehetnék szerinted, az alapján téged is, engem is, meg sokan másokat is!
Lentebb egy ( nem is egy ) Samu fan írta le, hogy miért nem fog S20-at, sőt Samsungot venni, ti ő(ke)t is leoltottátok.Ha ide valaki nem pozitívumot ír a tárgyról, az egy azonnal kitiltandó flamelő féreg, akit még a föld sem kíván.
Így elveszti a topik a szakmaiságát, mert mindenkit kikívántok innen aki rosszat mer írni. Automatikusan "nem szakmainak" nyílvánítotok egy kommentet ha az nem fedezi a ti véleményeteket.
Így nehéz lesz srácok de ti tudjátok!
Jó éjt! -
Hoes
aktív tag
válasz
<Lacy85> #561 üzenetére
Egy dolgot felejtesz csak el, hogy a P30 Pro megjelenésekor vállalható, jó minőségű képeket készített! Az utána lévő frissítések "csak" mégjobbá tették az amúgy is jó minőséget.
Az S20 családnál viszont látható minőségbeli problémák vannak, tehát jókora javítócsomagra van szükség, hibákat kell javítaniuk, nem kicsiket.Ettől még lehet kiváló készülék az S20 Ultra, sőt, biztos az is, de a tényeket nem érdemes firtatni.
A tény pedig az, hogy az S20 család megjelenése egy nagy kapkodás eredménye, ami meglátszik jelen esetben az elvárt szint alatti kamerateljesítményen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest