Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
TMH-ra most jött meg. Szép lista... + 1GB.
-
ForRedGlory
félisten
Na megjöttek az "okosok".
-
ForRedGlory
félisten
válasz
torrente777 #1986 üzenetére
Kellemes használatot. Nagyot biztos nem fogsz csalódni.
-
ForRedGlory
félisten
Ma jött egy új frissítés az S20 UIltrához, amiben kicserélték az Exynos procit Snapdragonra.
Amúgy tényleg jött.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Az első mondatodat nem értem honnan jön, de nem is érdekel, inkább értelmezd, amire válaszoltál. Nekem Sony 1000XM2 van (nahát) és S20 Ultra is mellé. Nem kell a guglit túrnom, hogy lássam a végeredményt. Egyébként valakinél a 660-as LDAC-ra ugrik vissza... tehát az elméleted meg is dőlt, hogy nem képes LDAC-ra a telefon. Túl beszéltúk.
-
ForRedGlory
félisten
Nektek jelez a telefon bejövő hívást, amikor éppen beszéltek? Nekem meg sem mukkan és az éppen folyó hívás letétele után sem jelzi a telefon, hogy kerestek volna. Telekomos.
-
ForRedGlory
félisten
Akko' mégiscsakjóakameraazexynoszban!
leslien monnyon le.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1446 üzenetére
Nah, szoftveresen tiltott, már tesztelik azt a szoftvert, ami fel fogja oldani az 5G kapcsolót. Szerintem hamarosan jönni fog.
-
ForRedGlory
félisten
Kíváncsi lennék, hogy mi van ezekkel az 5G telefonokkal. A Telekomos például nem állítható 5G-re, mert nincs ilyen opció a menüben... közben pedig ma a Telekom elindította az 5G hálózatát.
Furcsának tartom, hogy nincs 5G kapcsoló. A függetleneknél vagy más szolgáltatósnál vajon van?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
wong kok wah #1427 üzenetére
A párna mire való?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
JockeyEwing #1424 üzenetére
15 órája fut. Kemény 1.8%-ot használ. Nincs ezzel gond.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1250 üzenetére
Közben megjavult. Pedig újraindítás után is szar volt. Lényeg, hogy jó.
-
ForRedGlory
félisten
Hát ez k.jó. Lejött a frissítés, ami után hiába állítom 120hz-re, szerintem 60hz-en megy.
Konkrétan rossz használni...
-
ForRedGlory
félisten
Ott a videóban is a magyarázat... a Samsung nem azért használ Snapdragont bizonyos régiókban, mert az jobb, hanem azért, mert Exynost nem használhat. Pl US. Ha tehetné mindenhol a saját Exynosát terítené. Mégis miért is lenne neki buli megvenni a Snapdragont, ha maga is gyárthat?
-
ForRedGlory
félisten
Nekem véletlen be volt kapcsolva a wifi tethering. Egyszer csak láttam, hogy megjelent a notifikációs sávban, hogy ha már aktív, állítsam be. Mondom wtf? Én nem kapcsoltam be (persze lehet véletlen bekapcsolódott)... nézzétek meg, nehogy valami bug legyen.
Amúgy az akkumulátor kezd beállni eégszen jóra: 11ó 10p készenlét, 3ó 8p kijelző és 52%-on van. (120hz és sötét téma).
-
ForRedGlory
félisten
1 nap 9 óra készenlét, 5 óra 30 p kijelző és 5%-on áll.
-
ForRedGlory
félisten
Lehet nem hülyeség ez az akkumulátor tanulás. Most már érzésre tovább bírja. 52%-on áll, 22ó 35p készenlét és 2ó35p kijelző. 120hz.
Persze ez sem fényes, de talán lesz jobb is.
-
ForRedGlory
félisten
Ez gyors volt. Hétfőn kézben a Buds+.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Leonardo91 #935 üzenetére
Mennyi tok.
Én csak a bőrtokot vettem meg.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Leonardo91 #924 üzenetére
Majd visszajön az opció (amúgy a főoldal legalján kell keresni). Múltkor sem ment olyan simán a dolog.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #919 üzenetére
Jó... szarul töltötte fel, valamiért lecsökkentette a felbontást a PH feltöltő. Majd feltöltöm értelmes helyre.
-
ForRedGlory
félisten
Linkeld már be a P30 Pro topicba ezt hasonló szöveggel, amivel itt tolod a hülyeségeidet.
Huawei P30 Pro’s total component cost is $364
Van vastag bőr...
(Nem mellesleg valószínűleg csettintésre és ingyen van a fejlesztés, több ezer ember ingyen dolgozik, továbbá a termékeket teleportálják a boltok polcaira, ezért az sem költség... Marketing meg minek, bár az is biztos ingyen van)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mihail38 #791 üzenetére
Rendkívül okosat szóltál... Csak így tovább.
Számold ki, hogy a 8.8 mm a 7.8 mm hányszorosa. Az arányok számítanak és nem az, hogy 1 mm, mert nem mindegy mihez méred... 10 cm vastag telefonnál az 1 mm valóban nem számít, de 7.8 mm-hez képest sokat...
A #793-as hozzászólásod is nettó baromság. Apropó, még csak véletlenül sem azt mondtam, hogy baromi nagy akadály a +1 mm, tanulj meg értelmezni. Gondolom te is csak poszteren láttál S20 Ultrát...
-
ForRedGlory
félisten
Ez a telefon a "vastagsága" miatt tűnik batárnak, mert azt azért kár tagadni, hogy nem olyan kecses, mint az S20, S20+. Baromi sokat számít az 1 mm.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Érted... A Samsung esetében nagyon gáz, hogy a még ki sem adott telefon kameráját már a megjelenés előtt frissíti, a P30 Pro esetében meg úgy akar tesztelni, hogy azon már fent volt az utólag gyártott kamera javítás. Érted... Érted? Fél napig bírta ki beböfögés nélkül. Érdekes nála a read only állapot.
Na de majd kiteszik, mint Tigert, semmi kétségem.
-
ForRedGlory
félisten
Jól van, akkor sírjatok kánonban...
-
ForRedGlory
félisten
Jól megnyekergették basszus. Kibírta. Volt itt minden, ami a Praktikerben kapható.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Wapmester #553 üzenetére
Semmi vicces nincs rajta, csak egyedül az "érdekes" világnézete a mobiltelefonok világában. Majd kikopik, csak nem kellene minden hülyeségére válaszolni. Abban a kommentben amire válaszoltál, teljesen egyértelmű, hogy csak flamel. Persze, ha komolyan is gondolja az talán rosszabb. Gondolom nem kell kifejteni.
-
ForRedGlory
félisten
Mrwhosetheboss
Samsung S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max / Note 10 Plus / Huawei Mate 30 Pro Battery Test: [link]
-
ForRedGlory
félisten
Teljesen el vagy tévedve, de segítek.
1. A P30 Pro nem 2 eves telefon, de látom más már felvilágosított.
2. NEM én hasonlítom össze a telefonokat, hanem a youtube tesztelők. Érted? Én csak linkelem, ha van mit. Talán ezzel valami problémád van? Beszélj a tesztelővel, hogy nehogy már P30 Pro-val hasonlítsa össze, mert az bántja a lelki világodat. Röhej...
Grátisz: a tesztelők, amióta a világ világ, a legjobbakat mérik a legjobbakhoz. Megnyugodhatsz, el fog jönni a te időd is, amikor az S20 szériához mérnek újabb telefonokat.
Mit fizet nekem a Samsung? Az utóbbi években a legritkább esetben használtam huzamosabb ideig Samsungot. Most is Oneplus 7T (5 hónapja) és P30 Pro (1éve) telefonom van. Kapaszkodj meg, több Apple termékem van, mint más...
Tudod mi a trükk? Az, hogy nem hányom tele más telefon fórumát és elvárnám ezt mástól is... Ha Samsung, ha nem.
Röviden, ha nem tetszik az összehasonlítás, akkor az maradjon az egyéni szoc problemed és reklamálj a tesztelőknél, ne itt.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Egy kis zoom összehasonlítás.
Samsung Galaxy S20 Ultra vs Huawei P30 Pro camera comparison
-
ForRedGlory
félisten
Ha már téma.
Az Egyesült Államokban intenzíven vizsgálják a kórokozó túlélési idejét különféle felületeken.
Az Egyesült Államokban intenzíven vizsgálják a kórokozó túlélési és fertőzőképességének időtartamát különféle felületeken – erről számolt be a járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) igazgatója csütörtökön a kongresszusban.
Robert Redfield elmondta, hogy réz- és acélfelületen a vírus mintegy két órán át életképes, de egyelőre nem tudni, hogy más felületeken, például műanyagon vagy kartonpapíron mennyi ideig marad életben. Redfield szavai szerint ezeken hosszabb az időtartam.
Az igazgató úgy véli, hogy inkább felületek érintésével terjed a kór, mint levegő közvetítése révén.
-
ForRedGlory
félisten
Samsung Galaxy S20 Ultra Real World Camera Test: Wow!
-
ForRedGlory
félisten
Tech2 teszt: [link]
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudom ki hogy van vele, de aki nagy különbséget képes észrevenni a két felbontás között annak gratulálok. Biztos borzalmasan kevés az 1080p egy 7" alatt kijelző esetében, amikor a háborgó power userek 1080p-s 20+"-os monitort bámulnak.
Én még az életben nem használtam Samsung telefont a magasabb felbontáson és semmiről nem maradtam le. Persze biztos én vagyok a vak.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest