Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    válasz ForRedGlory #2019 üzenetére

    Hát sajnos nem annyira. A napokban olvastam, hogy a Note 20 Ultrában már nem a 48MP-es szenzor lesz a zoomlencse mögött. Pipa lettem, mondom akkor marad az S20 Ultra. Viszont nekem nagyon fontosak ezek a dolgok és a Samsungnak valamiért rettentően fájna, ha végre hozzáférést osztana külső alkalmazásoknak a zoom egységhez. Ezen kívül nekem nem elhanyagolható szempont a Filmic Pro kompatibilitás sem. Nincs 4k 60fps, se 8k, és a tele lencséhez sem fér hozzá az app.
    Azt kell mondjam, hogy rosszabb a helyzet a meglévő Note 9-emhez képest, mert azzal pl. gond nélkül használom a Filmic Pro-t 4k 60fps-re, S20 Ultránál max 4k 30fps-t enged.

    Nem értem miért csinálja ezt a Samsung. Huawei készülékeknél pl. már 1000 éve lehet rawba is menteni a zoom egységgel, 3rd party kamera appokkal vígan lehet váltogatni a kamerák között. Sajnos kamerában feltörlik a padlót a Samuval, részint az ilyen megmagyarázhatatlan ostobaságok miatt. A többi dologban nekem 1000x jobban fekszik a Samsung, viszont a kamera része nálam sajnos elsődleges, ezért is borzasztó dühítő ez számomra. :(

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák