Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #1769 üzenetére
Úgy látszik idén még nem jött meg a "Szent Grál" telefon, szerintem vagy a Note lesz az, vagy az új Iphone, vagy a frissített Oneplus 8(T?) Pro.
-
válasz
MultiDoodad #1230 üzenetére
S10e és S20+ is merül mint a kő sajnos idle-ben is, használat közben meg főleg...
-
Sziasztok,
fotós kérdésem lenne, mozgó tárgyakat, embereket, állatokat hogy érdemes lefotózni, hogy ne legyen bemozdult a kép? Mindenképp pro módban kell/lehet vagy normál kézi előkapom lövök esetében is van megoldás (vagy nincs).
Előre is köszi! -
válasz
Leonardo91 #1124 üzenetére
Nem biztos, de az interaktív leírásban nincs benne
-
válasz
Leonardo91 #1121 üzenetére
+1 Én is most kaptam meg. Működik, nem rossz, alkalmanként fogom használni
1 dolog fura: hangerőt nem lehet rajta állítani... -
Most jött az sms a BUDS-ról, megnyugodtam
-
Vette már valaki át a telefont úgy, hogy üzletbe kérte és személyesen ment érte mielőtt jött volna SMS vagy mail hogy mostantól átvehető, de a Telekom azt mutatta hogy megérkezett a boltba (átvevőhelyre megérkezett)?
Ma reggel mennénk érte de remélem nem potyára... -
válasz
ForRedGlory #896 üzenetére
Reggel korán indultam, 6 órakor nyugat felé már relatíve alacsonyan volt a hold, de hatalmas volt és gyönyörű, tiszta volt az ég is, szóval csak ámultam-bámultam
-
válasz
mihail38 #791 üzenetére
Hát ha alapul veszem, hogy az átlagnál picit rövidebbek az ujjaim, egy Redmi Note 7-et tok nélkül még át tudok fogni (alul hüvelyk felül gyűrűsujjal támasztva/fogva), ha már tokban van, a művelet nem kivitelezhető, így pl. ágyban fekve 1 kézzel fogni körülményesebb (1st world problem
) Szóval van, amikor számítanak a milliméterek.
-
válasz
Pythoncobra #766 üzenetére
Persze hogy megszólal, menet- de még lehet állás közben is nyiszorog-recseg mindenhol.
-
Szerintem a fórumból többet tudsz meg, én fél éve hagytam ott...
Kamera romlás, videózás pocsék, olyan fókuszvesztései vannak hogy rémálom + Akku és szoftver anomáliák és hasonlók. Meg az egyre kevesebb biztonsági frissítés, plusz nekem volt első évben alaplap cserém is, szerintem az se lett 100%-os. Imádtam, de elég volt a Huawei-ből egy kis időre. Jelenleg már a Redmi Note 7 is csinál olyanokat amik miatt már telefont cserélnék (S20+ be van rendelve), a Mate 10-et is most cserélném, ha nem kellett volna előbb dualsim. -
Te szerinted hol érdekel mit hiszel?
Vagy hiszed hogy látsz.
Azt látom megint idetévedt a brancs kicsit fikázódni.
"Majd ha érkeznek 10 nap múlva a telók, és jönnek a frissített verziós képek, nyugodj meg, hogy arról is fogok aktuálisan véleményt alkotni" - muszáj? Nem lehetne hogy inkább ne? -
válasz
Maxximus #592 üzenetére
A ses-ben rákérdeztem, hogy ugyan vajon ebben lehet-e változtatni fotó felbontást (sejtettem, hogy nem, de azért na, kérdezzük meg). 5 percig pötyögött a készüléken, majd elment-visszajött: nem lehet. Halványa nincs a telefonról, csak neki is droidja van, azt kész, órabérért oda van állítva...
-
válasz
rayman2006 #578 üzenetére
Ennek azért a samunál utánakérdeznék, bár rémlik valami, hogy ajándék eszközre nem kötelező a garancia.
-
Ne már, komolyan nem tudok napirendre térni rajtad, hogy Trollkodni akarsz (ami tudtommal tilos, és még béna is vagy benne) vagy ennyire bocsmá, de ostoba vagy?! :(
Nem kéne reszelni rajta?
Erről szól a világ ugye? Minden egyes fszom eszköz amin fut valami szoft az kijön és kész. Verzió 1.0-val leéli az életét... Bzmeg komolyan ennyire?
Csak mert van 10 jó fotód még nem esik hasra itt tőled senki. Letojom, hogy neeem te nem azért vagy itt, de igenis szórni akarod a hülyeséged. Miért nem lépsz már le és hagyod a normális mederben folyni az eszmecserét? Kíméld meg a többséget ettől a kamu szövegtől. -
Várható volt, ugye, beszéltünk is róla bőven eleget a másik fórumban is.
Szvsz azért van/lehet ez, mert felső vezetői szinten meg van szabva, hogy a termék az ekkor be lesz mutatva, akár kész van vele Min-Jun szoftvermágus és csapata, akár nincs. Majd a bétát adjuk vele, aztán reszelgetjük még. És nagyon sokan csinálják. Van akinek a bemutatóra jobban sikerül a béta, van akinek nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung S25 Ultra (Samsung.hu) + Buds 3 Pro (Media) + Gyári 45W Adapter + 1.8.M Töltő Kábel (Media)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Dual Sim Független 256GB/12GB CSERE IS
- 2024 szept. végi Google Pixel 9 Pro - 16/512 GB - 3 év Alza garancia
- iPhone 15 128GB független Black 1év garancia.
- Poco F2 pro 6/128 fehér, fóliázott, tökéletes állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest