Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
leslien #1936 üzenetére
1. nincs ilyen törvény ha jól tudom. Jogszbály sincs (ha jól tudom). A változás annyi ha lejár a hűség idő a szolgálatónak INGYEN függetlenítenie kell a készüléket. Korábban mindig fizetni kellett.
2. Az Android 10 alatt a dual SIM esetén az egyik tray lehet csak függő és a tiltás ha nem fizeted csak azt az egy tálcát érinti a szolgáltató nem tudja tilteni a készüléket. (Más kérdés a Black list replikálódik a szolgáltatók között)
3. Android 11-nél ha letiltják az egyik SIM-et a szolgáltatónál akkor mindkét SIM foglalat blokkolva lesz (az eSIM is). Azaz a szolgáltató blokkolhatja a készüléket nem fizetés esetén. -
TODI1111
veterán
válasz
leslien #1672 üzenetére
A csúzlit mindenhol használják a világon.
Elég sok helyen, hivatalosan még vadászni is lehet vele.
"Csúzlival főként apróvad, szárnyas, nyúl és mókus ejthető. Legálisan, csúzlival, apróvadra a következő országokban lehet vadászni: Anglia, Írország, Amerika 30 állama, Japán és Kína. Csúzlival nyílvessző is kilőhető. Ilyen módon Amerika egyes államaiban lehet vadászni, Alaszkában akár medvére is."
Az ultra pont egy apróvad.
-
utomi
senior tag
válasz
leslien #1140 üzenetére
Tudom, hogy nem akarsz rosszat ezzel és jogos a dolog DE ennek semmi értelme. Mindenki annak a tudatában veszi meg, hogy EU csak Exynos és értem én a kamera dolgot is habár én nem vettem ezt észre de felesleges ezen pörögni. Nem kötelező a vásárlás és ha mégis úgy döntesz, hogy megveszed akkor meg elfogadod ezeket. Amúgy meg mindig is több gyártó alkatrészeit használták a cégek és nem csak a Samsung hanem pl. Apple is. Még egyszer teljesen igazad van csak ez pont egy olyan dolog amelyen nem igazán tudunk változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest