- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
leslien #1936 üzenetére
1. nincs ilyen törvény ha jól tudom. Jogszbály sincs (ha jól tudom). A változás annyi ha lejár a hűség idő a szolgálatónak INGYEN függetlenítenie kell a készüléket. Korábban mindig fizetni kellett.
2. Az Android 10 alatt a dual SIM esetén az egyik tray lehet csak függő és a tiltás ha nem fizeted csak azt az egy tálcát érinti a szolgáltató nem tudja tilteni a készüléket. (Más kérdés a Black list replikálódik a szolgáltatók között)
3. Android 11-nél ha letiltják az egyik SIM-et a szolgáltatónál akkor mindkét SIM foglalat blokkolva lesz (az eSIM is). Azaz a szolgáltató blokkolhatja a készüléket nem fizetés esetén. -
TODI1111
veterán
válasz
leslien #1672 üzenetére
A csúzlit mindenhol használják a világon.
Elég sok helyen, hivatalosan még vadászni is lehet vele.
"Csúzlival főként apróvad, szárnyas, nyúl és mókus ejthető. Legálisan, csúzlival, apróvadra a következő országokban lehet vadászni: Anglia, Írország, Amerika 30 állama, Japán és Kína. Csúzlival nyílvessző is kilőhető. Ilyen módon Amerika egyes államaiban lehet vadászni, Alaszkában akár medvére is."
Az ultra pont egy apróvad.
-
utomi
senior tag
válasz
leslien #1140 üzenetére
Tudom, hogy nem akarsz rosszat ezzel és jogos a dolog DE ennek semmi értelme. Mindenki annak a tudatában veszi meg, hogy EU csak Exynos és értem én a kamera dolgot is habár én nem vettem ezt észre de felesleges ezen pörögni. Nem kötelező a vásárlás és ha mégis úgy döntesz, hogy megveszed akkor meg elfogadod ezeket. Amúgy meg mindig is több gyártó alkatrészeit használták a cégek és nem csak a Samsung hanem pl. Apple is. Még egyszer teljesen igazad van csak ez pont egy olyan dolog amelyen nem igazán tudunk változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged