Új hozzászólás Aktív témák
-
GaS-
aktív tag
Szia,
S10+ -ról váltottam és nem igazán érte meg (ár/érték arányban), de ezzel tisztában voltam az elejétől kezdve. Elégedett voltam az üzemidővel, a fotózással is nagyrészt, itt meg is tudod nézni miket hoztam ki belőle. A jobb fotózás és a képfrissítés ami nagyon izgatott, ezért váltottam és ezekben nem is csalódtam. A 120Hz -hez annyira hozzászoktam, hogy 60Hz -en már borzalmas használni, konkrétan bántja a szememet
A fotózást pedig a frissítéssekkel folyamatosan csiszolják és persze tudom hogy nem a legjobb minden tekintetben, de tökéletesen elégedett vagyok (és szerintem egyik konkurencia sem tökéletes). Az ujjlenyomat olvasó lehetne még gyorsabb, de amúgy maga a rendszer gyors és stabil, UX szempontból nagyon jó a One UI.
-
Én a Huawei P40 Pro-t venném, Tech2 Laci csinált is róla videót, hogyan lehet rá feltenni a Googlet. De ha nem akarsz vele szenvedni és a Samut veszed, azt is teljesen megértem, szerintem azzal sem fogsz csalódni, a kolléga feljebb pazar képeket csinált vele. A makró meg hát szerintem egy nagyon rétegigény, magyarul nem sok ember használja makrózásra a telefonját. Nekem van egy kis milc Panasonic fényképezőm is, de én azzal sem szoktam makrókat lőni, mert egyszerűen nem érdekel az a műfaj.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged