- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Tsebacsi #1356 üzenetére
Sorry ha nem tetszik. Szerintem elég normálisan írtam le a véleményem mindenféle rúgdosás nélkül.
Todi1111: az a baj, hogy nagyon bele se kell nagyítsak a hangya töke szintig, már 1-2%-nál is látni hogy nem okés a dolog. Tévén pedig még hangsúlyosabb lesz.
Családot persze nem fogja érdekelni, nekik az lesz a nagy hú, hogy egy zümit milyen közelről lehet lefotózni már ezekkel a csudatelefonokkal. -
GaS-
aktív tag
válasz
Tsebacsi #1158 üzenetére
Én pl. jutalomfalattal próbálom rávenni a kutyámat hogy ne mozogjon fotózáskor
Na de viccet félretéve, mozgó téma fotózásnál egy fényképezőgépet is be kell jól állítani.
ezt esetleg nézd át -
polonic
félisten
válasz
Tsebacsi #1122 üzenetére
Lehet rajta. A beállításaiban lehet testreszabni.
Bal oldali hosszan nyomva halkítás, jobb oldali hangosítás. A hosszú nyomásra mást is be lehet kapcsolni.
A labs funkciók alatt van olyan is, hogy a füles sarkára kell koccintani kétszer, akkor állítja a hangerőt. De ez úgy is működik, hogy a füledet koccintod meg kétszer. -
MrTwister
őstag
válasz
Tsebacsi #1068 üzenetére
Én azon aggódom, hogy még azóta sem(03.10.-én vettem át az Ultrát) regisztráltam a Buds+ -ra a telefonon, mert nem tudtam még kibontani a csomagot. Szerintetek jut még a promós fülesből vagy már hiába is regisztrálnám? Valószínűleg holnap fogom tudni majd csak délután regelni.
-
mihail38
senior tag
-
Aryon87
félisten
válasz
Tsebacsi #702 üzenetére
Így érthető a kiakadásod. Kíváncsian várom a tapasztalataidat a 20+-al kapcsolatban, mert a tesztje alapján jobb vételnek bizonyul.
Nekem a P30Pro még nem rosszalkodik, max akkuban gyengült egy picit az elhasználódás miatt, de a nap végét még így is bőven bírja akár 60%-al. -
GaS-
aktív tag
-
-
-
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest